QUOTE(Comma @ 2015 03 24, 20:54)
Jatus kokia susistresavus

Net iš posto streso ausys kišo

Ramiakas. Viskas tik į gerą. Viskas TIKRAI bus gerai. Atsipalaiduokit. Daugiau vilties ir tikėjimo. Aišku diena nebuvo smagi, bet gi ne linksmintis ir važiavot.
Vinciaus kokio nuspirkit ar šeip kaip nors save palepinkit... Šaunuoliai

Dabar liko tik verdikto sulaukti ir pirmyn stačia galva į
Comma, is pradziu tai labai jaudinaus po GN ar gerai jausiuos, gal kraujuosiu ar ka, net neisivaizdavau kas ir kaip po jos buna...

bet viskas buvo ok
Tai po to ejom pasivaikscioti, aplink Tempo po rajona pasmirinejom, dar kazkokia didele aikste daejom su dideliu pastatu vidury (gal kazkas su policija ten susije, nes daug ju masinu stovejo), fontanai grazus neoniniu sviesu fone...

Susiradom jaukia kavinuke, pavalgem, isgerem aliuko, paskiau dar truputi uzkandziuku ir aliuko pagurksnojimui parsinesem i viesbuti
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2015 03 24, 21:14)
Rasiux, ar mate gn nuotraukas Semra? Jei ne, butinai paprasyk kad jai parodytu. Ar daret AMH?
Rosita, sekmingo starto

mes jau ryt griztam.
Gal kada pavyks pasimatyt cia TR, gal per FET
Aive, tikriausiai, kad dar ne...

O kieno reikia paprasyti, kad Semrai parodytu? Elis?
Dare berods ir AHM (nors nelabai zinau, kas tai yra)..

Labai jau greit ten mums viska susake, saraso nedave... Mat, tipo labai bizi, po musu lauke dar vieni lietuviai, tai viska ant greicio, sakom, kaip koks konvejeris...
Beje, kai suzinojo, kad per pirma punkcija man buvo ispunktuoti 23kiausineliai, tai vos neissiziojo... Ir labai nustebo dar, kad labai didelem dozem stimuliavo...

Tipo vos ne "ka ten pas jus daktarai sau mano"...
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 24, 22:19)
O iškart nepasako?
Aš noriu paklaust. O kas dares lp čia lt turkai toms dare gn? Aš asmeniškai labai norėčiau

bet nepasakysiu noriu kad darytumet

tai va ir mastau kaip čia uzklaust ir pagal ka jie ten sprendžia kam reik kam ne.
Na, mums tai nepasake iskart, sake labai bizi cia visi, tai truputi teks luktelt...