Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

QUOTE(juratele2006 @ 2015 03 30, 14:21)
Gryžtu vėl pas jus, planai spali vykti į Stambulą vėl yra.
10 DPI HCG 26,92 progesteronas 190,8
13 DPI HCG 32,20 Progesteronas 177,1

Liudnoka. Žinau, kad skaudu, bet, deja, nieko nepadarysi console.gif

Kitą kartą BŪTINAI viskas bus gerai... Stambule... mirksiukas.gif
Atsakyti

...ir kad kas protingas pasakytų, kodėl taip?..... unsure.gif Bet manau vaistų dar nenutrauk ir poryt dar kartą kraujuką nuleisk 4u.gif

O aš iš vietinės ginės. Ji visokiais "rakursais" žiūrėjo, bet nieko įtartino gimdoj nematė. Belieka tikėtis, kad jeigu ir yra polipas, tai tokio mažumo, kad netrukdys. Belieka laukti atsakymo iš turkų ir dėliotis detales toliau... blush2.gif
Atsakyti

Oi kaip liūdna sad.gif.... Laikykis... O tu sktstinancius naudoji?

Rositele jehuuuuu daug klecku bus!!!! Brolių sesių smile.gif dabar kumstukai spaudžiami už kokybiškus!!!!

Lalabamba nu ir liuks kad nėra polypu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 30, 17:22)
Oi kaip liūdna sad.gif.... Laikykis... O tu sktstinancius naudoji?
Rositele jehuuuuu daug klecku bus!!!!  Brolių sesių smile.gif dabar kumstukai spaudžiami už kokybiškus!!!!
Lalabamba nu ir liuks  kad nėra polypu wink.gif

Geriu aspirina, leidziuosi fraxiparina. Gydytojas liepe nutraukti vaistus ir po savaites pakartoti hcg.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 30, 10:36)
Raportuoju savo palaikymo komandai wub.gif  lithuania.gif žo, pas mane begalė folių, ko ir reikėjo tikėtis su tokiom dozėm. Gonal sumažino iki 150(buvo 225), paliko merional 150 ir klomen. Poryt apžiūra.
Oi, tryzniosiu dabar, kad nuo tokios gausybės vėl gali būti bloga kiaušialąsčių kokybė unsure.gif na, bet ailimo istorija įkvepia kitam rezultatui wub.gif
Merginos,  wub.gif lithuania.gif

Rosita, gerai prižiūrėk savo šiltnamį, kad kuo geriau pomidoriukai prinoktų thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 03 30, 13:21)

Juratele, kaip gaila verysad.gif laikykitės 4u.gif

O aš pagaliau gavau atsakymą su Semros komentaru, kad man reikia diagnostinės LP. Deja, net privačiai nepavyko užsirašyt balandžio pab. verysad.gif
Na matysiu, kaip čia bus g.gif dar kuriu planą B blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 30 kovo 2015 - 18:26
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 30, 19:20)
O aš pagaliau gavau atsakymą

Mergaitės, o kiek laiko "mandagu" laukti pirmo atsakymo iš Jelenos? Savaitę? Dvi? g.gif
Atsakyti
L_satyra, issitrink zinutes, negaliu tau parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 30, 11:36)
Raportuoju savo palaikymo komandai wub.gif  lithuania.gif žo, pas mane begalė folių, ko ir reikėjo tikėtis su tokiom dozėm. Gonal sumažino iki 150(buvo 225), paliko merional 150 ir klomen. Poryt apžiūra.

thumbup.gif puikumelis, jog daug foliu, ir jokiu blogu minciu kad gali but blogi nono.gif laikem kumstukus kad grai sektusi, tai dabar visos laikysim kad tik kokybiskos butu, o paskui kad daug apsivaisintu, o veliau kad gerai brestu ir dalintusi ir po keliu menesiu netik rankom bet ir kojom spausim kumscius kad nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 30, 19:20)
O aš pagaliau gavau atsakymą su Semros komentaru, kad man reikia diagnostinės LP. Deja, net privačiai nepavyko užsirašyt balandžio pab.  verysad.gif
Na matysiu, kaip čia bus g.gif dar kuriu planą B blush2.gif

Labas, bet koks atsakymas jau gerai 4u.gif Ir susitvarkyt irgi gerai mirksiukas.gif Koks planas B?
Rosita, grazus derlius. Kumsciai suspausti uz kokybe! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 03 30, 09:08)
mergaites,
Jei kazkas pritruksite Folio rugsties-turiu turkiskos Folbiol, su stipriu virusiuku  nestuke.gif  padovanosiu, dezutes net nepraimtos, aisku, pilnai galiojancios  4u.gif

Atisa, as paimciau blush2.gif bet beda ta, kad as ne LT gyvenu... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 03 30, 10:39)
Viskas bus ok, kad daug  nereiskia kad bus blogos gi baltymuojiesi viskas bus ok  4u.gif  4u.gif  Jei kelios ir pasimaisys nekokios bus tikrai is ko pasirinkt, na super  thumbup.gif
Topkapi  wub.gif  wub.gif  Ju parke paciam gale ledaine yra tokia iki dabar jauciu skoni burnoj ir tokiame vafliuke atnesa  wub.gif  thumbup.gif  aaaa noriu i Stambula  wub.gif
o tas vaizdas ledaines..
user posted image

Vaizdelis tiesiog nuostabus!!! Mmmm.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Linkejimai is Stambulo biggrin.gif

RositaK uz kokybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2015 03 30, 12:41)
Aš jaučiu, būsiu pirma kuri nepasakos apie lankytinas vietas....  lotuliukas.gif  Man svarbu supermarketą drakonui susirast ir nepasiklyst....  blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar baiksi tu, nusizvengsiu negyvai mirksiukas.gif

o siaip zinok man dar kol kas sokas del gyvenimo ir maitinimosi. neisivaizduoju kaip cia reiks pratraukt visa ta laika g.gif as kazkaip pripratus gyvent patogiai lotuliukas.gif

mmm nera, sedim, tupim ir laukiam.... nervas jama ir del to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 30, 19:35)
Labas, bet koks atsakymas jau gerai  4u.gif Ir susitvarkyt irgi gerai  mirksiukas.gif Koks planas B?

važiuosiu su tavim rudenį lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai susiorganizavau daktariuko mobilų, griūsiu po kojom, kai grįš po atostogų ir maldausiu, kad mane patvarkytų biggrin.gif
šiaip tai laiko labai nedaug ir jei balandžio pab. neįsiprašysiu, tada bus bėda g.gif
Kaip jums sekas ? kuom beužsiimat? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 30 kovo 2015 - 20:01