Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 30, 19:20)
Rosita, gerai prižiūrėk savo šiltnamį, kad kuo geriau pomidoriukai prinoktų thumbup.gif  4u.gif
Papildyta:

Juratele, kaip gaila verysad.gif laikykitės 4u.gif

O aš pagaliau gavau atsakymą su Semros komentaru, kad man reikia diagnostinės LP. Deja, net privačiai nepavyko užsirašyt balandžio pab.  verysad.gif
Na matysiu, kaip čia bus g.gif dar kuriu planą B blush2.gif

O kodėl jos manymu tau reikia Lp? Buvo daryta seniau?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 30, 19:43)
Kas liečia TIKSLAUS oro prognozes, tai geriausias mano atrastas puslapus yra worlsdweatheronline, tikrai ne gismeteo 4u.gif

O mes buvom hamame su mama pradžioj stimuliacijos-man kaip super hamamas wub.gif Irėne, atsilenkimus dar pridėk thumbup.gif

Ačiū visoms labai wub.gif  lithuania.gif

Na, as hamame nesu buvusi, dabar kaip tik specialiai pasiskaiciau susiradus, kas tai yra ir pan., tai manes kazkaip netraukia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 30, 21:06)
O kodėl jos manymu tau reikia Lp? Buvo daryta seniau?

kai darė TR GN gyd. Aylin sakė, kad įtaria hidrosalpingą kiaušintaky, bet dar turėjo su Semra pasitart, tai ir pasitarė, kad reikia g.gif LT man tik histero buvo daryta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 30, 22:28)
kai darė TR GN gyd. Aylin sakė, kad įtaria hidrosalpingą kiaušintaky, bet dar turėjo su Semra pasitart, tai ir pasitarė, kad reikia g.gif LT man tik histero buvo daryta unsure.gif

Supratau. Bet tada reikia gero speco. Tu Lt?
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 30, 22:28)

Bernadeta, būtinai tuomet susitvarkyk LP tą kiaušintakį prieš startą 4u.gif

juzula, angelas sargas, kaip judviejų kelionės-jau ant lagaminų? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 31 kovo 2015 - 07:55
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 30, 21:48)
Supratau. Bet tada reikia gero speco. Tu Lt?

LT. Norėčiau pas Mečėjų, tik jis atostogauja iki Velykų, tai va po švenčių bandysiu prašytis į svečius ax.gif

Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 03 31, 07:48)
Bernadeta, būtinai tuomet susitvarkyk LP tą kiaušintakį prieš startą  4u.gif

Taip, Rosita, būtinai susitvarkysiu mirksiukas.gif Tu ir už jūrų marių mus ant drausmės palaikai biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 31, 09:54)
LT. Norėčiau pas Mečėjų,  tik jis atostogauja iki Velykų, tai va po švenčių bandysiu prašytis į svečius ax.gif

Aga geras jis, aš ir girdėjau. Linkiu susitart. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 31, 07:48)
Bernadeta, būtinai tuomet susitvarkyk LP tą kiaušintakį prieš startą  4u.gif

juzula, angelas sargas, kaip judviejų kelionės-jau ant lagaminų? bigsmile.gif  4u.gif

Labas rytas merginos 4u.gif jau lagaminai po truputi kraunami ir laukiama kelione bei mmm, kad ateitu laiku nes praita cikla buvo sudurneve smile.gif
Atsakyti
Kelintą ciklo dieną geriau važiuoti pirmai konsultacijai? gal ir rašėte, bet neužfiksavau doh.gif
Mes norėtume važiuoti, taip kad jei leidžia startuoti, tai nieko nelaukę ir pradedam.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 03 31, 09:23)
Kelintą ciklo dieną geriau važiuoti pirmai konsultacijai? gal ir rašėte, bet neužfiksavau  doh.gif 
Mes norėtume važiuoti, taip kad jei leidžia startuoti, tai nieko nelaukę ir pradedam.

Jeigu neturite jokiu planu daryti LP, Hystero ir t.t - vaziuoti galima BET KADA mirksiukas.gif jeigu yra itarimu ir butu gerai kad Semra ir kiti TR gydytojai apziuretu ir pakomentuotu - patartina vaziuoti pirmoje ciklo puseje 4u.gif na siulyciau iki ikokios 10-12 c.d.
p.s. - pati vaziavau 22 c.d is 28 c.d mirksiukas.gif nes buvau isitikinusi kad nieko daryti man nereikes mirksiukas.gif Sekmes
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 03 31, 11:23)
Kelintą ciklo dieną geriau važiuoti pirmai konsultacijai? gal ir rašėte, bet neužfiksavau  doh.gif 

Dideles reiksmes nera, svarbu ne per mmm 4u.gif jei zadat ir startuot iskart, jei vuskas gerai, tuomet reiketu vaziuoti kelios dienos iki mmm 4u.gif kad su 2 c.d. galetumet ir pradeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 30, 21:18)
Po savaitės  Manau drąsiai gali pasitikrink slamsta.

Sakai drąsiai į šiukšlyną? blink.gif Jezau... nu eisiu, eisiu... ko nepadarysi dėl vaikų... frusty.gif biggrin.gif

QUOTE(Irėnė @ 2015 03 30, 21:30)
mes apartamentuose iki penktadienio. deresimes ryt del kainos, jei nesileis i kalbas, tada kazkur

O aš mąstau, kad pradžiai, kokias 2-3 dienas pabūti viešbutukyje, kol galutinai paaiškės, kad startuojam. Bet būti jau nusižiūrėjus ir rezervavus (reiks ieškot kur be avanso) butuką. Ar logiškai aš čia?

QUOTE(juratele2006 @ 2015 03 31, 10:23)

juratele2006, gegužės viduriui, ką? mirksiukas.gif Mūsų ir ciklai beveik identiški... Ir tunika apsikeist bus proga! biggrin.gif
Atsakyti