QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 01, 13:55)
Šiandie turim laukt žinių iš
RositosK "daržo"?
Gavau Jelenos laišką. Susidarė įspūdis, kad ji laišką skaitė, o prikabintų dok. nežiūrėjo. "Susekė", kad jau prieš metus tariausi dėl gydymo...

Tipo pasitarė dar kartą su gydytojais, ir pirmai (visgi...) konsultacijai reikia atsivežti operacijos (kiaušintakių šalinimo) išrašą arba CD (nors išrašas buvo prisegtas+aš trumpai parašiau laiške kas buvo operuota, tam atvejui jeigu dok.nepaskaitytų...), ir pagal tai jie spręs ar reikalinga histerosalpingorgrafija.... O ji gali būti daroma pašalinus kiaušintakius? Kam??

Dar liepė pasidaryti AMH (dok.prisegtas buvo, bet tyrimas metų senumo), pasidaryti tuos jų pagrindinius tyrimus (nors tyrimai daryti prieš savaitę ir dok.prisegta). Vienžo neaiškumai... Pasitikslinau dar šiuos niuansus, paklausiau ar pirmam pasimatymui bus reikalingas vyriškis (mano), ir jeigu nepasikeis jų nuomonė, drakono žmona važiuos viena....
Kai mes nuvažiavom pirmai konsultacijai, aš žvilgtelėjau į papkutę slapčia, kol gydytojo laukėm kabinete, tai buvo visiškai tuščia, todėl supratau, kad jie tų visų kopijų tyrimų, kuriuos siunčiau su laišku neturi, o Jelena ( toks vaizdas) atsako šabloninėm žinutėm.

bet kai gydytojas atėjo, jis visko išklausinėjo, apžiūrėjo - todėl jautiesė kad tavim rūpinamasi ir vizito laiką skiria tik tau su vyru. Sėkmės startuojant
QUOTE(Delight @ 2015 04 01, 20:44)
Visoms visoms esamoms ir busimoms turkaitems dideles sekmes siame kelyje

Deja, bet mums nepavyko. Skaudulys gniauzia sirdi. Aciu Jums, kad parodet si kelia, bent jau zinom, kad pabandem ir ji.

labai liūdna, bet linkiu kuo greičiau atsigauti.
QUOTE(juzula @ 2015 04 01, 21:03)
Tikslios priežasties kaip ir neįvardino
Mums tik paspėliojo, kad visgi laboratorija blogai padirbėjo su IVF ir kokybė kiaušialasčių galimai prasta, o vyro turtas morfologiškai irgi ne kažka...
QUOTE(ailima @ 2015 04 01, 21:05)
Gaila dėl mažėlio, bet D sudėlioja viską taip kaip turi būti. Saugok stipruolį. Tikiu, kad viskas jam bus gerai
Rosita, Irene sėkmės sėkmės sėkmės!!!
Juratele2006, džiugu, kad apsisprend4t skintis keli1 link

toliau. sėkmės jums didžiausios!!!!