Turiu likusio turkisko Progestan 30 ampulyciu, jei kam reikia galiu perleisti. Galiojimas iki 2016 08 ir 2016 11. Mergaites parveze sausio menesi. Neparduociau, bet as jam alergiska.
QUOTE(DruiDe @ 2015 04 01, 19:04)
O kas daroma per 2 val. Konsultacija?
Jauciu mes trukom 15 minuciu
Bernadeta, geras planas
Klausei del musu planu - turiu visus siuntimus, varom pas genetike ir viskas savo vagele 

Bernadeta, geras planas

Na mes irgi gal dvi valandas prabuvom

Dėl genetikės, tai sakiau, kad ją po švenčių tokie jaunuoliai aplankys

Apie TR labai klausinėjo. Pažadėjau viską iškloti po happy end'o

QUOTE(RositaK @ 2015 04 01, 19:59)
Super, taip ir toliau

QUOTE(DruiDe @ 2015 04 01, 20:04)
Asmeniskai man atrodo, kad Yelena yra tik koordinatore, todel tas issamus informacijos pateikimas pirmame laiske, pagal mane visiskai, nereikalingas.
Bet jeigu išsamiu laišku yra galimybė išvengti pirmos konsultacijos, tai kodėl nepadarius to? Aišku, čia reikia į kiekvieno situaciją atsižvelgti. Bet kuo tiksliau jiems suteiksim info, tuo jiems paprasčiau bus nuspręsti koks gydymas būtinas (ir ar būtinas) prieš startą... Man prieš metus leido startuot be pirmos konsultacijos, nes buvo neseniai šalinti kiaušintakiai ir polipas. Bet kadangi sustabdėm reikalą, ir per tuos metus buvo dar viena LP (šalino kiaušintakio galiuką likusį), tai juos turbūt dabar tas reikalas jau neramina, ir jie nori apsidrausti. Taip kad manau, išsamus (tai nereiškia ilgas

QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 01, 20:14)
kai tokia palaikymo komanda tai kitaip ir negali būti

QUOTE(RositaK @ 2015 04 01, 20:20)
ir už slapukę laikom

QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 01, 18:26)
Tikiuos....
Super
Kada numatomas startas? Kaip su transferiu? Kokiam viešbutuke esat? Ar pirmai konsultacijai vyro reikėjo?
Kaip šiaip viskas?
Aš kurpiu mintį "vežtis" ir vyrą... Vien dėl to, kad su atmintim man žiauriai ne kas. Jis momentais daug daugiau atsimena visko, nei aš....
Bet prisideda dar tokia pat sumelė už bilietus, +194. Na žiūrėsim ką Jelena atrašys.

Super

Aš kurpiu mintį "vežtis" ir vyrą... Vien dėl to, kad su atmintim man žiauriai ne kas. Jis momentais daug daugiau atsimena visko, nei aš....

Jeigu viskas pagal planą, startas apie liepos viduriuką. Apsistojom "Tempo" viešbutyje, į kurį atvežė klinikos vairuotojas. Yelena parašė, kad rytoj į oro uostą taip pat nuveš. Važiavom kartu su MB, nes vienai, nemokant anglų kalbos, nedrąsu

Konsultacija truko apie 2val., nes šiek tiek teko luktert prof. Semros, o taip visą laiką vis rinko ir "konspektavo" informaciją apie tyrimus, atliktas procedūras ir t.t. Man atliko keletą kraujo tyrimų (AMH, mutantų, tą polimorfinį). MB spermogramą darys irgi atvykus pirmomis dienomis prieš IVF ir antrą kartą punkcijos dieną. Dar liepė pasidaryti GN. Bandysiu ieškotis, kur čia LT ją atlikti.
QUOTE(juzula @ 2015 04 01, 20:29)
Jeigu viskas pagal planą, startas apie liepos viduriuką. Apsistojom "Tempo" viešbutyje, į kurį atvežė klinikos vairuotojas. Yelena parašė, kad rytoj į oro uostą taip pat nuveš. Važiavom kartu su MB, nes vienai, nemokant anglų kalbos, nedrąsu
Konsultacija truko apie 2val., nes šiek tiek teko luktert prof. Semros, o taip visą laiką vis rinko ir "konspektavo" informaciją apie tyrimus, atliktas procedūras ir t.t. Man atliko keletą kraujo tyrimų (AMH, mutantų, tą polimorfinį). MB spermogramą darys irgi atvykus pirmomis dienomis prieš IVF ir antrą kartą punkcijos dieną. Dar liepė pasidaryti GN. Bandysiu ieškotis, kur čia LT ją atlikti.

Liuks! O kodėl gn nedarė ten? Ir kodėl dabar nedarė spermogramos? Pas jus ir neaiskios kilmės, o kokius dar tyrimus dare? Turejot genrtinius ar neteikejo?
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 04 01, 20:20)
Oi kaip faina kad viskas taip gerai einasi

QUOTE(Delight @ 2015 04 01, 20:44)
Visoms visoms esamoms ir busimoms turkaitems dideles sekmes siame kelyje
Deja, bet mums nepavyko. Skaudulys gniauzia sirdi. Aciu Jums, kad parodet si kelia, bent jau zinom, kad pabandem ir ji. 

Oi laikykites... Kaip liūdna

[quote=siaures meskute,2015 04 01, 20:32]
Liuks! O kodėl gn nedarė ten? Ir kodėl dabar nedarė spermogramos? Pas jus ir neaiskios kilmės, o kokius dar tyrimus dare? Turejot genrtinius ar neteikejo?
Papildyta:
GN sakė reik daryti 3-4d. po mm. Man vakar buvo 4d., bet matyt jau laikas tai procedūrai netiko, nes konsultacija baigėsi po 15val., o aš ir nepaklausiau
Daugumą tyrimų buvau pasidarius LT ir genetinius, tik tų kur paminėjau neturėjau.
Delihgt, kaip liūdna
Papildyta:
GN sakė reik daryti 3-4d. po mm. Man vakar buvo 4d., bet matyt jau laikas tai procedūrai netiko, nes konsultacija baigėsi po 15val., o aš ir nepaklausiau

Delihgt, kaip liūdna

[quote=juzula,2015 04 01, 20:56]
Papildyta:
Daugumą tyrimų buvau pasidarius LT ir genetinius, tik tų kur paminėjau neturėjau.
[/quote]
Tai kaip ir liko neaišku kokia priezastis nepastojimo?
Papildyta:

[/quote]
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 01, 20:59)
Tikslios priežasties kaip ir neįvardino