Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

Rositele,ir as su savo seimyna sedu ant zemes ir labai labai palaikom tave. thumbup.gif 4u.gif Ir kumsciais,ir maldom ir geriausiom mintim.
Visas mergaites sveikinu su artejanciomis sv.Velykomis ir linkime,kad jusu seimas aplankytu stebuklai ir laime ateitu i namus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 04, 10:42)
Atisa, ačiū labai wub.gif įdomiai čia šykart man sutapo punkcija-vėlykų dieną rolleyes.gif

Ne tik, ir mano gimtadienis smile.gif o as siemet panoresiu, kad jums pasisektu wub.gif juk gimtadienio norai negali nesipildyt blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 04 balandžio 2015 - 21:47
QUOTE(Atisa @ 2015 04 04, 22:46)
Ne tik, ir mano gimtadienis smile.gif o as siemet panoresiu, kad jums pasisektu  wub.gif juk gimtadienio norai negali nesipildyt  blush2.gif  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Merginos, jūsų palaikymas man augina sparnus wub.gif wub.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 04 04, 22:46)
Ne tik, ir mano gimtadienis smile.gif o as siemet panoresiu, kad jums pasisektu  wub.gif juk gimtadienio norai negali nesipildyt  blush2.gif  wub.gif

Vaje wub.gif ačiū, kad jį aukoji man wub.gif wub.gif tai negali neišsipildyt nėštukės noras, nes dangų paskui pelės ir žiurkės užpuls biggrin.gif

Nu ką, ruošiu ryt savo kiaušinukus ridenimui thumbup.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 05 balandžio 2015 - 08:00
Velyku dziaugsmas ir palaima
Telydi Jus zingsnius visus
Tegul varpai pasaukia laime,
Te zodziai atnesa dziaugsmus !
Su sv. Velykom linkiu visoms, kad didziausia svajone Jusu issipildytu wub.gif
Atsakyti
Mergaites, su sventem Jus! Linkiu, kad svajones pildytusi ir viena po kitos nestuke.gif pataptu wink.gif

Rosita, tau kuo dideliausis sekmes! Kaip kazkas graziai rase - kad kitais metais jau zuikutis begiotu smile.gif

Irene, kur tu dingai? Kas pas jumi vyksta?
Atsakyti
visas mergaites ir ju seimas su Šv. Velykom !!! lai bundanti gamta mums atnesa beribi dziaugsma !

Rosita kumsciai suspausti !

Irene kaip tu?

ir uzkitas stambulaites kumstukai !!!!!
Atsakyti
user posted image

Velykų džiaugsmas ir palaima
Telydi Jūs žingsnius visus,
Tegul varpai pašaukia laimę,
Te žodžiai atneša džiaugsmus!
Su Šv. Velykom.
Atsakyti
Laba diena, mergaitės! Turiu klausymą dėl Progestan vaistų, gal kuri turite nenaudojamus? blush2.gif nupirkčiau
Atsakyti
Aš taip pat norečiau visas pasveikinti su pavasariška švente - su Šv. Velykom 4u.gif linkiu kad išsipildytų svajonės - tapti nestuke.gif, o kas jau nestuke.gif - sklandaus nešiojimo ir lengvo susitikimo su stebūkliukais, o toms kurios jau supuoja mažylius - kuo daugiau vaikučių šypsenų ir nuostabių akimirkų wub.gif
Atsakyti
RositaK kuo geriausios tau dieneles, kumštukai suspausti 4u.gif

Atisa su gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
Su sventem 4u.gif

RositaK, kuo dideliausios sekmes Tau siandien mirksiukas.gif

Atisa, su gimtadieniu smile.gif
Atsakyti