Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

Rosita, kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Rosituk - kad tik visos kiausialastes butu subrendusios ir kad visi apsivaisintu 4u.gif ant palaikymo suolelio spaudziam kumstukus thumbup.gif
Atsakyti
atisa grazaus gimtadienio vacation1.gif

Rosita , kumstukai suspausti , gausaus ir kokybisko derliaus !!! wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, visas su Velykom!
Nepraraskim niekad vilties ir tikėjimo! Ir tada sėkmei nebeliks nieko kito, kaip tik mus aplankyt... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atisa, su gimtadieniu! drinks_cheers.gif
RositaK, sklandaus ir sėkmingo "lukštenimosi"! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz sveikinimus wub.gif
Vaisinu visas tortuku birthday.gif essen.gif

Rosita, mano noras jau uzsakytas wub.gif sekmes ji igyvendinant thumbup.gif
Atsakyti
nu aš jau prasičiukinau rolleyes.gif ir jau išlukštenau savo kiaušinaičius pabiručius thumbup.gif
namučiuose gulinėju, o savo chebryte išleidau pasišopinti drinks_cheers.gif žo, išpunktavo net 48 folius blink.gif gyvenime tiek neturėjau...Aišku, čia įeina ir visi mažesni, nes jų negali palikti, kad jie toliau neaugtų. Dėl hiper dar leisiuos tris dienas cetrotide.
Ryt kadangi laisva diena dar (treč.namo), tai einam 11h į kliniką - pasakys kiek buvo subrendusių ir kiek apsivaisino wub.gif jergutėliau, prasidės nervatriopkės dabar, nes juk pas mus trečią dieną ne kas lieka... unsure.gif Trečią dieną pačius geriausius užšaldys wub.gif
Šiaip viskas labai super klinikoj, jokio konvejerio, priežiūra rami ir labai atidi wub.gif Gydytojas nuo stimuliacijos pradžios prižiūrėjo, darė pats FP. gavau nemažai nuskausminamųjų nes ne šiaip sau skauda...

visai mano palaikymo komandai nuoširdžiausias bučkis, ypač palaikytojams pilvūzėliuose wub.gif jūs visų begalinis palaikymas man itin svarbus wub.gif lithuania.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 04 06, 12:46)
Rosita, mano noras jau uzsakytas  wub.gif  sekmes ji igyvendinant  thumbup.gif

su gimtadieniu, mano viruse happybday.gif linkiu, kad šis tavo noras tikrai išsipildytų 000552.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 06 balandžio 2015 - 12:49
QUOTE(RositaK @ 2015 04 06, 13:39)
nu aš jau prasičiukinau  rolleyes.gif ir jau išlukštenau savo kiaušinaičius pabiručius thumbup.gif
namučiuose gulinėju, o savo chebryte išleidau pasišopinti  drinks_cheers.gif žo, išpunktavo net 48 folius  blink.gif gyvenime tiek neturėjau...Aišku, čia įeina ir visi mažesni, nes jų negali palikti, kad jie toliau neaugtų. Dėl hiper dar leisiuos tris dienas cetrotide.
Ryt kadangi laisva diena dar (treč.namo), tai einam 11h į kliniką - pasakys kiek buvo subrendusių ir kiek apsivaisino  wub.gif jergutėliau, prasidės nervatriopkės dabar, nes juk pas mus trečią dieną ne kas lieka... unsure.gif Trečią dieną pačius geriausius užšaldys  wub.gif

Oho, rekordininke tu mūsų 4u.gif dabar svarbiausia kad ir po trijų dienų taptum rekordininke ir turėtum daug embrioniuku wub.gif o dar po dviejų mėnesių vėl rekordininke ir kokie trynukai augtų pilvelyje nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 06, 13:39)
išpunktavo net 48 folius  blink.gif

oh mai gade.... blink.gif blink.gif blink.gif Padirbėjom dėl kiekio thumbup.gif Dabar spaudžiam kumščius už kokybę! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
šifonyte, Lalabamba 4u.gif aha, tik su jūsų darbu iš peties čia taip man sekasi kolkas wub.gif mintys turi labai didelę galią lithuania.gif

Jurgita7878, jau TR? ax.gif kaip sekėsi konsultacija?

Book2u, jau irgi labžgaminus krauni gal? mirksiukas.gif
Atsakyti
Visas su Velykomis! friends.gif
Atisa birthday.gif su gimtadieniu
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif as pas jus su klausimeliu, gal kazkuri ir rasete, bet turbut praleidau pro akis blush2.gif Kaip dasileisti doze gonalio, jeigu pvz. leidiesi po 200 dvi dienas tai treciai dienai lieka is to svirksto 50 tai ta susileidi ir imi nauja piestuka ir nusistatai 150 ar as klystu? Neesu leidusis tai nezinau blush2.gif

Rosita kuo daugiau kokybisku embrionuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 06, 14:26)
oh mai gade....  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Padirbėjom dėl kiekio  thumbup.gif  Dabar spaudžiam kumščius už kokybę!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

aga mano mintis pirma ir tokia kad ogogogogo biggrin.gif gerai padirbejom , nu o ka Rositele tu ilsekis o mes toliau darbuojames del kokybes wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Angelas sargas jau stimuliacija bigsmile.gif spaudziam oi spaudziam kumscius thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti