Sveikos
Iš tikrųjų būtų labai įdomu pamatyti dabartinius Jauniškio ir tuo pačiu Rybakovo darbus. Prisimenu, kad dar viena mergina operavosi pas juos ir visai neseniai
tik nepamenu, kuo vardu ji buvo. Gaila, kad ir 1Pupa nepretenduoja į albumą. Nes tikrai paskutiniu metu kažkaip pagausėjo norinčių operuotis valstybinėj ligoninėj.
Gal ir man būtų tada pasisekę, jei buvau nuėjus būtent pas Rybakovą į pilvo chirurgijos skyrių, ir tinkelį būtų įdėję, ir būčiau sau dabar rami ir plokščiu pilvu be kokių odos ant bambos užsiraitymų
bet tada nieko apie jį nežinojau ir niekas čia temoje nekalbėjo
Pažiūrėjau naujas sukeltas nuotraukas
Bandomasis, įkelk ir naujos bambos iš arčiau nuotraukas

Iš tikrųjų būtų labai įdomu pamatyti dabartinius Jauniškio ir tuo pačiu Rybakovo darbus. Prisimenu, kad dar viena mergina operavosi pas juos ir visai neseniai

Labas rytas
mano buvo ant kabliukų, man atrodo jie patogesni, nes didinasi /mažinasi
man viską gydytojas davė, aš jam pinigus daviau
parodysiu viską būtinai
tiesiog esu dabar sutinus, dar vakar kraujosrūva užsivariau ant šono
norisi tą rezultatą parodyti jau gražų
aš pati nesusivinioju korseto, tai vyras įvinioja ryte ir jau nebenusiimu iki vakaro
vakare tik bambytę galėsiu įkelt , jei nepamiršiu

QUOTE(1PuPa @ 2015 04 01, 22:00)
Na Rybakovas kazkodel man liepe paskambint Jauniskiui
Nors man atrodo galutiniam variante jie patys viska derina.
Reiks kazkoki tinkliuka nusipirkt paciai ir korseta. Chirurginam skyriuje sake tik atsegami ant lipuckiu korsetai, nes jie del drenu patogesni. Ar ir jusu tokie?

Nors man atrodo galutiniam variante jie patys viska derina.
Reiks kazkoki tinkliuka nusipirkt paciai ir korseta. Chirurginam skyriuje sake tik atsegami ant lipuckiu korsetai, nes jie del drenu patogesni. Ar ir jusu tokie?
mano buvo ant kabliukų, man atrodo jie patogesni, nes didinasi /mažinasi

QUOTE(Kirisama @ 2015 04 02, 09:15)
parodysiu viską būtinai

QUOTE(Kirisama @ 2015 04 02, 09:15)
Sveikos
tik nepamenu, kuo vardu ji buvo. Gaila, kad ir 1Pupa nepretenduoja į albumą. Nes tikrai paskutiniu metu kažkaip pagausėjo norinčių operuotis valstybinėj ligoninėj.
Gal ir man būtų tada pasisekę, jei buvau nuėjus būtent pas Rybakovą į pilvo chirurgijos skyrių, ir tinkelį būtų įdėję, ir būčiau sau dabar rami ir plokščiu pilvu be kokių odos ant bambos užsiraitymų
bet tada nieko apie jį nežinojau ir niekas čia temoje nekalbėjo

Blyn, merginos niekaip neprisiruosiu foto ikelt. As op dariausi pas Rybakova ir Jauniski...
Mamytes, kurios pirkosi korseta su triusikais ir sleikom, kiek jis kainavo?
Chirurginiam deda tiesiog dirzo tipo korseta, toki nesiojau po cezariu ir nepatogus buvo. Tai pagalvojau, gal kol ten visokie drenai, tegul deda dirza, o israsant uzdetu ana su trauzais
Ar durnai as cia sugalvojau?
Chirurginiam deda tiesiog dirzo tipo korseta, toki nesiojau po cezariu ir nepatogus buvo. Tai pagalvojau, gal kol ten visokie drenai, tegul deda dirza, o israsant uzdetu ana su trauzais

QUOTE(Enita @ 2015 04 02, 21:12)
O kam taip? Gi drenai niekaip netrukdo ir su normaliu korsetu būnant, tai geriau iškart normalų. Kainas gali pažiūrėt čia: Marena
As tiesiog galvojau, kad drenai, tai slangeles, na ir nepatogu gal per pilna korseta juos iskist

QUOTE(1PuPa @ 2015 04 02, 22:35)
As tiesiog galvojau, kad drenai, tai slangeles, na ir nepatogu gal per pilna korseta juos iskist
.

Taip, šlangelės, bet nepatogumo jokio, nors ir korsetas iki kelių, kadangi klynas kiauras, skylė ten, tai pro ją ir iškiša drenus.
QUOTE(1PuPa @ 2015 04 02, 22:00)
Mamytes, kurios pirkosi korseta su triusikais ir sleikom, kiek jis kainavo?

nėra jokio nepatogumo, prašyk normalaus korseto

QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 04 03, 10:23)
nėra jokio nepatogumo, prašyk normalaus korseto
man dabar uždėtas be šleikų, įsigijau kitą, patikėk nepatogu tas su juosta
2kraujosrūvas su juo įsivariau 

Ten kur man nuoroda idejo, tai ten su uztrauktuku sone.
Gal jus radot kur pirkti su kabliukais?
Cia as jau mastau jeigu man blogiausiu atveju nesutiks uzdeti normalaus is karto, tai grizus uzsideciau koks patogus ir tiek.

Sveikos,
man asmeniskai su uztrauktuku buvau daug patogesnis..
turiu ir su kabliukais - bet kadangi irgi bus korekcija - nenoriu niekam perleidynet nei vieno..
QUOTE(1PuPa @ 2015 04 03, 10:52)
Ten kur man nuoroda idejo, tai ten su uztrauktuku sone.
Cia as jau mastau jeigu man blogiausiu atveju nesutiks uzdeti normalaus is karto, tai grizus uzsideciau koks patogus ir tiek.

man asmeniskai su uztrauktuku buvau daug patogesnis..
turiu ir su kabliukais - bet kadangi irgi bus korekcija - nenoriu niekam perleidynet nei vieno..