Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 7 tema

QUOTE(1PuPa @ 2015 04 03, 11:52)
Ten kur man nuoroda idejo, tai ten su uztrauktuku sone.
Gal jus radot kur pirkti su kabliukais?
Cia as jau mastau jeigu man blogiausiu atveju nesutiks uzdeti normalaus is karto, tai grizus uzsideciau koks patogus ir tiek.  g.gif

http://www.cereplas....-viscerale.html

4 nuo viršaus, juodas ir baltas, kaina apie 100 eurų. Tik šitam puslapyje neatrandu, kur ta kaina. Reiktų ieškoti pas mus tokių, gal jau irgi kur nors parduoda, kad ir pvz. Santariškių klinikų vaistinėj reiktų paklaust. Man skyriuje tokį davė, o daktarui atidaviau pinigus.
Atsakyti
Cia as jau mastau jeigu man blogiausiu atveju nesutiks uzdeti normalaus is karto, tai grizus uzsideciau koks patogus ir tiek.  g.gif

Tai ten po užtrauktuku yra ir kabliukai - pirma užsegi kabliukus, paskui užtrauktuką.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 04 03, 12:11)
Tai ten po užtrauktuku yra ir kabliukai - pirma užsegi kabliukus, paskui užtrauktuką.

taip - bet tai jie ten tik 3 ar 5 , na nedaug - o yra su n kabliuku... doh.gif
Atsakyti

tu susitark su gydytoju, kam tau 2 pirkti mirksiukas.gif juk man irgi santariškėse davė

štai tokį

user posted image

QUOTE(tatanka @ 2015 04 03, 13:34)
taip - bet tai jie ten tik 3 ar 5 , na nedaug - o yra su n kabliuku...  doh.gif

pas mane šonuose buvo daug kabliukų, bet už tai užteko 1 korseto, nes kai traukėsi pilvas aš mažinau korsetą, man atrodo su lipukais to nepadarysi g.gif
Atsakyti
Buvau pasirodyt gydytojui, tai panašu, kad apturėsiu korekciją, bet greičiausiai tik kitą žiemą (na arba anksčiausiai rudenį), nes gydytojas sakė nenori koreguot kol randas dar besiformuojantis.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 04 03, 14:46)
Buvau pasirodyt gydytojui, tai panašu, kad apturėsiu korekciją, bet greičiausiai tik kitą žiemą (na arba anksčiausiai rudenį), nes gydytojas sakė nenori koreguot kol randas dar besiformuojantis.

o ką būtent koreguos g.gif
Atsakyti
Dekui mamytes uz paprotinimus del korseto. Su lipuckom turiu likusi po cezario, pasiimsiu ji, o Jauniskio paprasysiu, kad atnestu savo.
Dabar laukiu 13 dienos, tada daktarai gris is atostogu ir suderins data. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 04 03, 14:50)
o ką būtent koreguos  g.gif

Žemins randą vienoj pusėj.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 04 03, 14:26)

Bet kiek as skaitau, beveik visom prireikia korekcijos. Tai tikriausiai tai normalu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2015 04 03, 15:59)
Bet kiek as skaitau, beveik visom prireikia korekcijos. Tai tikriausiai tai normalu.  unsure.gif

Na ta korekcija nėra būtina, galėčiau sėkmingai ir su tokiu gyvent, tik aukštesnes kelnaites reikėtų nešiot, nes dabar vienoj pusėj lenda lauk.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 04 03, 15:26)

aišku 4u.gif
QUOTE(1PuPa @ 2015 04 03, 15:59)
Bet kiek as skaitau, beveik visom prireikia korekcijos. Tai tikriausiai tai normalu.  unsure.gif

nes visos mes skirtingos ir organizmai visų labai skirtingi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
pilvo op pradejau dometis visai neseniai,o kalbet garsiai dar nelabai drystu,nes cia man kaip neasieiama svajone,vis atideliodavau ai tipo gi nepirmo butinumo dalykas kurio musu seimai reik,o as cia sitokius pinigu ant saves leisiu,bet pagalvojau mums visada kazko pastovei truks....tai va sugalvojau susitvarkyt savo pilva,ka ten pilva biggrin.gif maisa kaip reikiant turiu blink.gif Jei priimsit i savo grazu bury mielai skaitinesiu bandysiu klaust dziaugtis jusu o veliau gal ir mano rezultatais,gyvenu ne Lt tai reik daug visko planuotis tikiuosi pasiseks 4u.gif
Atsakyti