QUOTE(elskan @ 2015 04 17, 03:43)
Sveikutes,dabar pagalvojau...o kas jeigu ispjauna daugiau audiniu negu reikia ir susiuva....tai ka jau ir liksi susirietus?
Manau, kad geram gydytojui niekada taip neatsitiktu, ir aplamai kaip galima daugiau nupjauti.....juk viska pasimatuoja ir aptaria pries operacija. O audiniai musu tempiasi, taip pat kaip nestumo metu, arba numetus/ priaugus daug kg. Atsitiesiam po operacijos gan skirtingai...as po 10 dienu atsitiesiau kazkur. Nes pilvas sutvarkomas, raumenys susiuvami ir organizmui sunku iskart adaptuotis....nes pokyciai ivyksta staiga. O nestumo metu po truputi.... Cia butu toks mano pamastymas....
Papildyta:
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 16, 19:33)
Hm.. man ryt bus savaite jau, bet issitiest dar nepavyksta, tai i lauka neinu zmoniu gasdint.. O ir daktaras liepe vengt gastroliu kol kas..i teatra neleido savaitgali, nes sedet reikes ilgesni laika, sako negerai pilvui..
Kazin kada as issitiesiu..
Pirma karta girdziu, kad sedeti neleido. Man kaip tik guleti sunkiau buvo, nes tempe, o patogiai sedint neskaudedavo. Aisku 90 laipsniu ir pati negaledau pradzioje sedeti, nes skaudedavo. Bet po 14 dienu jau su masina vaziuoti pradejau. Ir pati jausdavai kiek gali sedeti
Papildyta:
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 16, 22:56)
Na i konsultacija ejau tik del pilvo, tai kai viska aiskino, sake kad dar plius ir pasiurbs virs bambos, nes tada geriau gyja, maziau krauju. Ir paskui netyciom uzklausiau o vat kaip del sonu, kaip jam atrodo ar juos galesiu nusportuoti, ar gal vienu kartu tada jau nusiurbt, tai jau uz sonu siurbima atskira paslauga ir papildomai kainuoja. Del to isskyriau kas kiek.
Papildyta:
Bijau kad kol nuims tvarscius, priaugsiu tiek, kad reiks nemenkos dietos ir tada dar vienos op

Man jau net girdisi kaip auga lasiniai nuo tokio nejudrumo

.
Nepriaugsi nepriaugsi, pasisaugok su maistu ir tiek
Roxy