Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 7 tema

QUOTE(®@$@ @ 2015 04 17, 15:40)
Siandien pasikeliau korseta pasizvalgyt kaip ten reikalai. Nezinau.. pilvas sakyciau pasiputes, visai neplokscias. Vis mastau gal kai mane fotkino ir paise o as buvau mechaniskai itraukus pilva, tai gal susiuvo maziau nei buvo galima...  g.gif

Pas tave mazai laiko po OP praejo, tu dar sutinusi. Atslugs tinimas ir visai kitaip atrodys 4u.gif
Atsakyti
tai kaip suprantu reik pas daktara kai buni tai atpalaiduot puza? blush2.gif biggrin.gif manes tai gal paklaustu ar cia pataikiau ar nesilaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elskan @ 2015 04 17, 18:31)
tai kaip suprantu reik pas daktara kai buni tai atpalaiduot puza? blush2.gif  biggrin.gif manes tai gal paklaustu ar cia pataikiau ar nesilaukiu biggrin.gif

Tai jau tikrai taip mirksiukas.gif Kiek prisimenu tai iki pirmos mano pilvo op, as dar galedavau ji itraukt, bet labai skaudedavo, plius po bamba vistiek likdavo geras gumbas. Po op kelis menesius visai nieko itraukt negalejau, dabar jau vel galiu, bet po bamba vistiek lieka visas pilvas doh.gif taip, kad kai jau busit konsultacijoj, tai jokiu itraukinejimu ir jokiu baimiu pasirodyti kazkaip ne taip mirksiukas.gif Kaip tik issakykit, ko norit, ko tikites is daktaro ir is operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 17, 19:37)
Tai jau tikrai taip  mirksiukas.gif Kiek prisimenu tai iki pirmos mano pilvo op, as dar galedavau ji itraukt, bet labai skaudedavo, plius po bamba vistiek likdavo geras gumbas. Po op kelis menesius visai nieko itraukt negalejau, dabar jau vel galiu, bet po bamba vistiek lieka visas pilvas  doh.gif  taip, kad kai jau busit konsultacijoj, tai jokiu itraukinejimu ir jokiu baimiu pasirodyti kazkaip ne taip  mirksiukas.gif Kaip tik issakykit, ko norit, ko tikites is daktaro ir is operacijos  mirksiukas.gif

Nu atsiusiu i albuma kaip moku ytraukt biggrin.gif
Atsakyti
as tai pavargstu nuo to pastovaus ytraukinejimo net nugara kartais skauda,bet ir atsipalaiduot negaliu nes tada pilva atrodo zemyn plesia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskan: 17 balandžio 2015 - 20:06
del vaiku kelimo, as tikrai kėliau po kokios 10d.nieko neatsitiko.
Atsakyti
Labas rytas.

Merginos kiek mokejot uz konsultacijas pries OP? Artimiausiu laiku leksiu pas B pasikonsultuot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 04 18, 09:00)
Labas rytas.

Merginos kiek mokejot uz konsultacijas pries OP? Artimiausiu laiku leksiu pas B pasikonsultuot bigsmile.gif

As 120lt
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2015 04 16, 12:21)
Paprastai sako, kad prieš op tyrimus reikia pasidaryti likus 7-10 dienų. Vis skaičiuoju skaičiuoju tas dienas, nežinau kaip čia viską susiderinti ir kaip spėti... o jei prieš 11 dienų pasidaryt, ar labai jau kas keičiasi?

prieš abi OP dariau vos kelios dienos prieš OP taip manau geriausia, rodikliai tiksliausi ax.gif

QUOTE(®@$@ @ 2015 04 16, 17:29)
Kada po op. ejot jau i zmones?

po 3 dienų biggrin.gif

QUOTE(Shagrifa @ 2015 04 18, 10:00)
Labas rytas.

jeigu nuspręsi pas jį operuotis už konsultaciją turėtų neimti mirksiukas.gif bent jau aš db nieko papildomai nemokėjau nuo pat pirmos konsultacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 04 18, 11:34)
jeigu nuspręsi pas jį operuotis už konsultaciją turėtų neimti  mirksiukas.gif bent jau aš db nieko papildomai nemokėjau nuo pat pirmos konsultacijos  4u.gif

g.gif bet tokiu atveju as jam konsultacijos metu tureciau pasakyt, kad 100% pas ji operuosiuos ane?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 04 18, 10:34)
Labas rytas  4u.gif
prieš abi OP dariau vos kelios dienos prieš OP taip manau geriausia, rodikliai tiksliausi  ax.gif
po 3 dienų biggrin.gif
jeigu nuspręsi pas jį operuotis už konsultaciją turėtų neimti  mirksiukas.gif bent jau aš db nieko papildomai nemokėjau nuo pat pirmos konsultacijos  4u.gif

Tai kad pirmines visada mokamos. O jei operuojies pas viena ar kita tai pinigu neima uz pakartotines konsultacijas ir dar skaito, kad ka sumokejai tai ieina i op kaina. O kad tu nieko nemokejai uz konsultacija, tai puiku, bet nereik pamirsti, kad tai tavo pazistamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 18, 11:40)
Tai kad pirmines visada mokamos. O jei operuojies pas viena ar kita tai pinigu neima uz pakartotines konsultacijas ir dar skaito, kad ka sumokejai tai ieina i op kaina. O kad tu nieko nemokejai uz konsultacija, tai puiku, bet nereik pamirsti, kad tai tavo pazistamas  mirksiukas.gif

Aš irgi nieko nemokėjau už konsultaciją. Tik po konsultacijos iškart užsirašiau operacijai.
Atsakyti