Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 7 tema

QUOTE(onemoretime @ 2015 04 22, 14:40)
Mano pilvas visai nejautrus ir neatsistatineja, aplink bamba kokiu 5 cm spinduliu nieko nejauciu. Čia turbūt jau man tikėtis, kad jautrumas nebesugrys?

Mano irgi nejautrus, dr sake kuri laika taip bus, paskui atsistatys.
Tu nemastei pasinaudot tuo kad nejautru ir isivert bambauskara? As vis pamastau, jei dar sugalvosiu eit pasirodyt dr, reiks nepamirst pasiklaust ar galima blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit imest i az kontaktus, kurios daretes limfodrenazinius madazus po OP. Domina tik vln. Noriu biskum kad pajudintu mane... kazkaip visai be "judesio" bijau suaugsiu i kuola... g.gif
Jau taip spirgu del grizimo vel i sokius assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 22, 15:07)
Mano irgi nejautrus, dr sake kuri laika taip bus, paskui atsistatys.
Tu nemastei pasinaudot tuo kad nejautru ir isivert bambauskara? As vis pamastau, jei dar sugalvosiu eit pasirodyt dr, reiks nepamirst pasiklaust ar galima  blush2.gif

Nieko nebus biggrin.gif bamba keičiasi iki metų, gilėja ir pan, tai paskui skyle ne i tema gali gautis biggrin.gif šiaip auskaro tai norėčiau, turėjau kažkada kai pilvas gražus prieš vaikus buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2015 04 22, 15:18)
Merginos, gal galit imest i az kontaktus, kurios daretes limfodrenazinius madazus po OP. Domina tik vln. Noriu biskum kad pajudintu mane... kazkaip visai be "judesio" bijau suaugsiu i kuola...  g.gif
Jau taip spirgu del grizimo vel i sokius  assa.gif  assa.gif

O tau reikia, kad rankom darytu? As ejau prie sporto rumu pas Zydra, bet jos tel nr tik darbe turiu.
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 04 22, 17:08)
Nieko nebus biggrin.gif bamba keičiasi iki metų, gilėja ir pan, tai paskui skyle ne i tema gali gautis  biggrin.gif  šiaip auskaro tai norėčiau, turėjau kažkada kai pilvas gražus prieš vaikus buvo smile.gif

As irgi turejau bet dabar liko nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elskan @ 2015 04 22, 17:03)
As irgi turejau bet dabar liko nieko gero biggrin.gif

Ta prasme per nestma nebenesiojot auskaru ir per ta laika skyles uzaugo? Nelabai isivaizduoju kas ten atsitinka
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 04 22, 10:15)
@DZIMBA@, papulius darysi?

Taip,pilvuka ir papuliu tempima darys thumbup.gif
Papildyta:
Suzinojau ,kad patartina pries op mesti rukyti, nes labai negraziai sugyja randai,ir gijimas zymiai ilgesnis.Ar yra mergyciu rukanciu ?Kaip jums ar pavyko mesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 22, 18:58)
Ta prasme per nestma nebenesiojot auskaru ir per ta laika skyles uzaugo? Nelabai isivaizduoju kas ten atsitinka

neuzgijo,bet tas pilvas i skudura panasus tai visokiem auskaram visogero pasakyt teko.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 22, 17:02)
O tau reikia, kad rankom darytu? As ejau prie sporto rumu pas Zydra, bet jos tel nr tik darbe turiu.

Jo, noreciau, kad rankom masazuotu...
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2015 04 22, 21:32)
Jo, noreciau, kad rankom masazuotu...

Ryt atsiusiu jos tel nr.
Atsakyti
QUOTE(elskan @ 2015 04 22, 18:55)
neuzgijo,bet tas pilvas i skudura panasus tai visokiem auskaram visogero pasakyt teko.

Labai taikliai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 04 22, 23:34)
Labai taikliai  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Istikruju pati sau ydomiai atrodyciau dabar su auskaru,reik but savikritiskai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti