Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 7 tema

Labas rytas bigsmile.gif

QUOTE(elskan @ 2015 04 22, 14:20)
Sveikos mergaites, 4u.gif
Ar visos kurios jau po op ir dar ne ziurejot\ziurit video kaip vyksta op?maciau kad yra ir galima paziuret,bet kol nesu tikra kada op bijau dabar ziuret galvoju pries pat op reik pasiziuret,ar neziuret isvis g.gif  klausiu uztai kad bijau ziuret biggrin.gif doh.gif

bandžiau, pažiūrėjau kaip prapjauna ir išjungiau, o paskui dar 2 dienas fantazija dirbo doh.gif geriau nežiūrėk schmoll.gif

QUOTE(onemoretime @ 2015 04 22, 14:40)

Mano pilvas visai nejautrus ir neatsistatineja, aplink bamba kokiu 5 cm spinduliu nieko nejauciu. Čia turbūt jau man tikėtis, kad jautrumas nebesugrys?

Bandomasis aš prieš tave tik ledukas  lotuliukas.gif  va tu tai aisbergas  thumbup.gif

baik tu labai graži tavo figurytė mirksiukas.gif mano irgi nejautrus dar, nors jau beveik metai praėjo doh.gif

QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 04 22, 18:12)

Suzinojau ,kad patartina pries op mesti rukyti, nes labai negraziai sugyja randai,ir gijimas zymiai ilgesnis.Ar yra mergyciu rukanciu ?Kaip jums ar pavyko mesti? g.gif

aš rūkiau prieš metus, ale mėn iki OP nerūkiau, paskui dar kelias sav po OP nerūkiau, paskui vasarą patraukdavau iki kol atšalo oras biggrin.gif dabar sakiau bus geras oras gal vėl pradėsiu nežinau biggrin.gif bet ar tas įtakojo tai klausimas g.gif
Atsakyti
®@$@ tavo pasikeitimai stulbinami bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 23 balandžio 2015 - 08:52
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 04 23, 10:52)
®@$@ tavo pasikeitimai stulbinami bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Tikrai labai liux
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif

Mano tai nuotaikos svyruoja. Visu pirma esu labai patenkinta kad nebeber to atliekamo pilvo, kuri reikdavo susivyniot ir kurnors susikist. Ir jau vien to uztenka kad ne kiek nesigailiu pasidarius op, kas ten ateity bebutu su tuo randu (issiklaipys, sustores ar kas). Is kitos puses isivaizdavau -wau, padarys plastine, sutrauks raumenukus, vel galesiu juos matyti ir t.t., o dabar kazkaip eina viskas tiesiai, ir net atsigulus tiesu - nors ir pries vaikus, ir po vaiku, bent atsigulus pilvas graziai idubdavo.. Gal cia su laiku..?
Maciau komentavote viena kitos foto del tu raumenuku - jie issportuojami su laiku?
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 23, 16:32)
Aciu merginos  4u.gif

Mano tai nuotaikos svyruoja. Visu pirma esu labai patenkinta kad nebeber to atliekamo pilvo, kuri reikdavo susivyniot ir kurnors susikist. Ir jau vien to uztenka kad ne kiek nesigailiu pasidarius op, kas ten ateity bebutu su tuo randu (issiklaipys, sustores ar kas). Is kitos puses isivaizdavau -wau, padarys plastine, sutrauks raumenukus, vel galesiu juos matyti ir t.t., o dabar kazkaip eina viskas tiesiai, ir net atsigulus tiesu - nors ir pries vaikus, ir po vaiku, bent atsigulus pilvas graziai idubdavo.. Gal cia su laiku..?
Maciau komentavote viena kitos foto del tu raumenuku - jie issportuojami su laiku?

ax.gif tau dar patinimas yra.. nebijok..
dar vaizdas tikras islys.. wink.gif
Atsakyti
Kas ten klause ar verta paziureti operacijos filmuka. Sakyciau verta. Zinosi ka su tavim darys 4u.gif Esu stebejusi apendicito operacija operacineje ir galiu pasakyti kad nieko ten siaubingo nebuvo, uz tai padejo priimti sprendima ir nestoti i medicina. Dabar, praejus 25 metams, tikrai nesigailiu sito sprendimo smile.gif

QUOTE(®@$@ @ 2015 04 23, 17:32)

Sveika 4u.gif Kaip jautiesi? Nebeskauda jau? Dar nedaug laiko po tavo op, mano supratimu tu dar patinusi. Taip speju, foto nemaciau
Atsakyti
Labas 4u.gif
as tai dar tik planuose sedziu,bet va turiu nuostabia kaimyne kuri yra masazuotoja,turi jogos salona,ji yra rytu med spece,labai jai rupi sveikata ir viskas kas su ja susija,tai sake kai busiu po op tai ji masazuos mane kasvakara 4u.gif sako pamokinsiu kaip randa priziuret.koki aliejuka geriausia naudot,myliu as ja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elskan @ 2015 04 23, 17:59)
Labas 4u.gif
as tai dar tik planuose sedziu,bet va turiu nuostabia kaimyne kuri yra masazuotoja,turi jogos salona,ji yra rytu med spece,labai jai rupi sveikata ir viskas kas su ja susija,tai sake kai busiu po op tai ji masazuos mane kasvakara 4u.gif  sako pamokinsiu kaip randa priziuret.koki aliejuka geriausia naudot,myliu as ja wub.gif

Tai tu dabar jos paklausk kaip ta randa priziuret ir koki aliejuka naudot. Ta prasme is anksto ruoskis tongue.gif
Dr man tik Dermatix "israse", bet as juo ir po cezario randa tepiau, tai net nezinau- randas kaip randas, kaip visi randai gavosi. Tai va ir idomu ar yra dar kokiu priemoniu.
Dr pozicija rando klausimu - jei randas negraziai sugis ar kas - uzeit po pusmecio ar metu ispjaut randa ir susiut is naujo (tuomet gis be tempimo ir bus vos matomas). (~200 LTL).
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 23, 19:32)
Dr pozicija rando klausimu - jei randas negraziai sugis ar kas - uzeit po pusmecio ar metu ispjaut randa ir susiut is naujo (tuomet gis be tempimo ir bus vos matomas). (~200 LTL).

Bet argi tai ne korekcija? O korekcija iki metu daro nemokamai g.gif

As begale kartu ziurejau operacijos video, manes nepasiurpino. Nebijau as tokiu dalyku. Man buvo idomu paziuret ka ir kaip darys
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 23, 17:32)
Aciu merginos  4u.gif

Neskubėk gyventi, man atsigulus ant nugaros tik visai neseniai pradėjo pilvas idubti biggrin.gif reikia tam laiko, o kai jau galėsi sportuoti, tai pamatysi koki kaitimą pilvo raumenų jausi pirmus kartus, arba tempimo pratimus darant irgi labai jausis kol jis prasitampys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(solnyszko @ 2015 04 23, 17:51)
Kas ten klause ar verta paziureti operacijos filmuka. Sakyciau verta. Zinosi ka su tavim darys  4u.gif Esu stebejusi apendicito operacija operacineje ir galiu pasakyti kad nieko ten siaubingo nebuvo, uz tai padejo priimti sprendima ir nestoti i medicina. Dabar, praejus 25 metams, tikrai nesigailiu sito sprendimo smile.gif
Sveika  4u.gif Kaip jautiesi? Nebeskauda jau? Dar nedaug laiko po tavo op, mano supratimu tu dar patinusi. Taip speju, foto nemaciau

Nelabai suprantu tos žiūrėjimo vertes, kam stresinti save? Juo labiau, kad čia ar ziuresi ar ne, vistiek įtakos tai neturės op. O po op kai guli ismesineta ir turi laiko krūva, tai tokia pramoga visai nieko lotuliukas.gif man buvo įdomu kaip tuos drenus įveda, o visa kita kažkaip logiškai galima ismastyti kaip kas daroma.
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 04 23, 21:53)
Neskubėk gyventi, man atsigulus ant nugaros tik visai neseniai pradėjo pilvas idubti  biggrin.gif  reikia tam laiko, o kai jau galėsi sportuoti, tai pamatysi koki kaitimą pilvo raumenų jausi pirmus kartus, arba tempimo pratimus darant irgi labai jausis kol jis prasitampys biggrin.gif

Aš prieš porą savaičių pradėjau sportuot, tai nieko panašaus nejaučiau. Lyg niekad nieko nebuvo daryta.
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 23, 19:32)
Tai tu dabar jos paklausk kaip ta randa priziuret ir koki aliejuka naudot. Ta prasme is anksto ruoskis  tongue.gif 
Dr man tik Dermatix "israse", bet as juo ir po cezario randa tepiau, tai net nezinau- randas kaip randas, kaip visi randai gavosi. Tai va ir idomu ar yra dar kokiu priemoniu.

paklausiu kai ji grys is keliones,bet jauciu nieko mandro ji ten nepapasakos sake apie aliejus papasakos ir parodys kaip ir ka naudot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskan: 23 balandžio 2015 - 21:57