Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 7 tema

Sveikos 4u.gif as maudziausi po 4 paru po pirmos operacijos( dvigubos), o dabar po korekcijos tai po 3 paru. Pilvo korsetas pas mene buvo toks kaip antroje foto, be kelniu...
Kiek atsimenu apie pora menesiu nesiojau ta korseta biggrin.gif Atsimenu keistas jausmas buvo kai nebenesiojau. O krutines tai 3 men, nes viena krutis letai leidosi, tai vis paspaust reikejo.
Na ziuriu dabar pas mus Virginp ir Bandomasis populiariausios.....Sveikinu!!!! Tikrai abi gerai attodot thumbup.gif drinks_cheers.gif
Maniskiu tai jau foto niekas nebekomentuoja, jau kelis kart keliau....nepopuliari as cia pas jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roxyte: 28 kovo 2015 - 16:23
QUOTE(roxyte @ 2015 03 28, 16:22)
Sveikos 4u.gif as maudziausi po 4 paru po pirmos operacijos( dvigubos), o dabar po korekcijos tai po 3 paru. Pilvo korsetas pas mene buvo toks kaip antroje foto, be kelniu...
Kiek atsimenu apie pora menesiu nesiojau ta korseta  biggrin.gif Atsimenu keistas jausmas buvo kai nebenesiojau. O krutines tai 3 men, nes viena krutis letai leidosi, tai vis paspaust reikejo.
Na ziuriu dabar pas mus Virginp ir Bandomasis populiariausios.....Sveikinu!!!! Tikrai abi gerai attodot  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Maniskiu tai jau foto niekas nebekomentuoja, jau kelis kart keliau....nepopuliari as cia pas jus  mirksiukas.gif

As tavo foto vis stebiu smile.gif man idomu tongue.gif nepamirsk kelti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 03 28, 16:42)
Siurbė vidines šlaunų puses.

Ir kaip gavosi? Patenkinta? Ar daraisi kokius masazus koju viduj?
Papildyta:
QUOTE(redy @ 2015 03 28, 17:01)
bandomasis, tas ant vyro lotuliukas.gif  biggrin.gif aciu, man turbut bus trumpesnis, nes kojom nieko nedarys ir prasides vasara, prasysiu plonesnio kokio. ai ar taretes del palatu, sake galima imti vienviete arba dviviete

Tau bus toks kur Enita ikele trumpesni mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(redy @ 2015 03 28, 17:01)
bandomasis, tas ant vyro lotuliukas.gif  biggrin.gif aciu, man turbut bus trumpesnis, nes kojom nieko nedarys ir prasides vasara, prasysiu plonesnio kokio. ai ar taretes del palatu, sake galima imti vienviete arba dviviete

As abu kartus gulejau vienvieteje ax.gif man tikrai geriau vienai buti tokios bukles rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(roxyte @ 2015 03 28, 17:22)
Kiek atsimenu apie pora menesiu nesiojau ta korseta  biggrin.gif Atsimenu keistas jausmas buvo kai nebenesiojau. O krutines tai 3 men, nes viena krutis letai leidosi, tai vis paspaust reikejo.
Na ziuriu dabar pas mus Virginp ir Bandomasis populiariausios.....Sveikinu!!!! Tikrai abi gerai attodot  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Maniskiu tai jau foto niekas nebekomentuoja, jau kelis kart keliau....nepopuliari as cia pas jus  mirksiukas.gif

Niu kur tau nepopuliari??? blink.gif taigi tu dabar gyji po korekcijos, laukiam tavo rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 03 28, 17:33)

Niu kur tau nepopuliari???  blink.gif  taigi tu dabar gyji po korekcijos, laukiam tavo rezultato  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif man irgi labai įdomu kaip ten po korekcijos viskas susitvarkys bigsmile.gif

man šiandien iš vienos pusės šone pilvuke kraujukas pabėgo, čiut nenugriuvau vonioj biggrin.gif kaip aš kraujo bijau, nemoku paaiškint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 03 28, 18:33)
Ir kaip gavosi? Patenkinta? Ar daraisi kokius masazus koju viduj?

Patenkinta, po operacijos dariausi kelis limfodrenažinius masažus ir viskas, dabar nieko nesidarau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 28 kovo 2015 - 18:23
QUOTE(Enita @ 2015 03 28, 19:23)
Patenkinta, po operacijos dariausi kelis limfodrenažinius masažus ir viskas, dabar nieko nesidarau.

Kokius limfodrenazus dareisi? Tauremis, ar su roloniu antgaliu? Ar dar kokiu kitokiu? Nelygumu neliko?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 03 28, 19:33)
Kokius limfodrenazus dareisi? Tauremis, ar su roloniu antgaliu? Ar dar kokiu kitokiu? Nelygumu neliko?

Nei tuos, nei tuos, dariausi pas Darių iš GCH, rankomis. Dėl nelygumų, tai turbūt nėra, labai aš ten nesinagrinėjau, akivaizdžių bent jau nėra, gal tik vienoj kojoj norėtųsi, kad apskritai daugiau būtų pasiurbta, na ta prasme atrodo, kad dar būtų ką siurbt.
Atsakyti
Mergaites, planuoju eiti kita sav.konsultacijos pas Astrauska del pilvo, nes jau buvau su juo ,,susidurus,, anksciau, bet jau kuri laika sekdama jus, ,,neuzsekiau,, kad nors viena pas ji darytumetes? Ar buvo tokiu? O gal net ir atsilieptu, taip noreciau asmeniskai pakamandineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 03 28, 20:32)
Nei tuos, nei tuos, dariausi pas Darių iš GCH, rankomis. Dėl nelygumų, tai turbūt nėra, labai aš ten nesinagrinėjau, akivaizdžių bent jau nėra, gal tik vienoj kojoj norėtųsi, kad apskritai daugiau būtų pasiurbta, na ta prasme atrodo, kad dar būtų ką siurbt.

Ai siuos rankomis ir as pasidariau du smile.gif man rekomendavo po menesio eiti i tuos aparatinius, turiu savo masaziste, pas kuria jau po pirmos op dariausiu virs 20 tu mazasu su Starvac aparatu, bet pamaniau, kad gal eiti i kitokius su LPG aparatu....
Gak kuri tokius bandete?http://www.taikomojiestetika.lt/lt/produktai/lpg.php
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 03 28, 22:08)
Mergaites, planuoju eiti kita sav.konsultacijos pas Astrauska del pilvo, nes jau buvau su juo ,,susidurus,, anksciau, bet jau kuri laika sekdama jus, ,,neuzsekiau,, kad nors viena pas ji darytumetes? Ar buvo tokiu? O gal net ir atsilieptu, taip noreciau asmeniskai pakamandineti 4u.gif

Buvo ir yra smile.gif Roxy pas ji operavosi, as su juo irgi bendrauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 27, 19:45)
Man pakelimo randai atrodo brrr...  aisku jei jau daryt tai daryt maksimalu rezultata, bet kodel nesugalvoja plastikai kaip padaryti be tokiu randu smile.gif

Tikrai randai siaubingi... Tada gaunasi jau ne grozio o sulopymo operacija :/
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Mylim@ @ 2015 03 29, 01:54)
Tikrai randai siaubingi... Tada gaunasi jau ne grozio o sulopymo operacija :/

Bet gal jie veliau kokiu lazeriu panaikinami? g.gif nes as ir pilvo plastikos nesuvokiu, kur cia plastika kai randas per puse kuno. Kazkaip man plastika asocijuojasi su groziu biggrin.gif
Atsakyti