Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 7 tema

Sveikos merginos, o kiek laiko nešiojote korsetą?
Atsakyti
QUOTE(Be_happy @ 2015 03 27, 09:29)

Laba, paprastai nešiojom 6-8 savaites. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Shagrifa @ 2015 03 27, 08:13)

Bandomasis, sauniai viska sutvarke, dziaugiuosi uz tave wub.gif  drinks_cheers.gif
Lauksim foto be tvarsciu rolleyes.gif

dar ten daug pleistrų yra, bandysiu už poros dienų maudytis, tada pasirodysiu ax.gif

dabartinis korsetas biškutį nervina, nes nuo užpakalio susiraitoja naktį biggrin.gif bet gerai, kad tik 4 sav kokias panešiot reiks biggrin.gif

QUOTE(Be_happy @ 2015 03 27, 08:29)

aš pamenu nešiojau dienom tai gal pilnus 2 mėn, o naktį jau gal po 6 sav nusiėmiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 03 27, 09:13)
Labas rytas

Tiek nedaug liko wub.gif Jauciu kaip lauki rolleyes.gif

Bandomasis, sauniai viska sutvarke, dziaugiuosi uz tave wub.gif  drinks_cheers.gif
Lauksim foto be tvarsciu rolleyes.gif

jo laukiu ir noriu kuo greiciau. paskaiciavau kad jei 6 sav tai iki liepos reiks panesioti, niu gal kaip nors smile.gif as pas ji gi buvau pries kelias sav.klinikose tai atpazino kolidoriuje, sako laba diena, jus pas mane smile.gif krutinei liepe moraliskai pasiruosti ir dar palaukti. man nebet tik keltu ja, sako implantu tikrai nedeciau,
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 03 27, 19:05)
krutinei liepe moraliskai pasiruosti ir dar palaukti. man nebet tik keltu ja, sako implantu tikrai nedeciau,

Pas mane jaučiu bus atvirkštinis variantas, arba net reikėtų ir vieno, ir kito. O tu iškart darysi ir pilvą, ir pakėlimą?
Atsakyti
Man pakelimo randai atrodo brrr... aisku jei jau daryt tai daryt maksimalu rezultata, bet kodel nesugalvoja plastikai kaip padaryti be tokiu randu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 03 27, 19:37)
Pas mane jaučiu bus atvirkštinis variantas, arba net reikėtų ir vieno, ir kito. O tu iškart darysi ir pilvą, ir pakėlimą?

darysim tik pilva, krutine taip konsultavo, ka galima su ja nuveikti. sako pas jus ji pilna, tai tik pakelti. bet as jai dar nepasiryzus, tai sake dar neskubek, reik tam nusiteikti, susigyventi
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 03 27, 19:53)
darysim tik pilva, krutine taip konsultavo, ka galima su ja nuveikti. sako pas jus ji pilna, tai tik pakelti. bet as jai dar nepasiryzus, tai sake dar neskubek, reik tam nusiteikti, susigyventi

Tikrai taip, aš jau pusmetį bandau nusiteikinėt, kol kas vis dar nesigauna.
Atsakyti
merginos, o ar labai storas tas gorsetas?
Atsakyti
Plonas, net persisviecia ties nugara wink.gif bent jau pas mane toks buvo wink.gif tik sleikos storos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 27, 10:10)
Labas rytas  4u.gif
dar ten daug pleistrų yra, bandysiu už poros dienų maudytis, tada pasirodysiu  ax.gif

dabartinis korsetas biškutį nervina, nes nuo užpakalio susiraitoja naktį  biggrin.gif  bet gerai, kad tik 4 sav kokias panešiot reiks  biggrin.gif
aš pamenu nešiojau dienom tai gal pilnus 2 mėn, o naktį jau gal po 6 sav nusiėmiau  rolleyes.gif

As tai vis pamastau, kad prie to korseto, rankoviu ir sarvu (viso naro kostiumo) busiu tiek pripratus, kad be man turbut bus salta vaiksciot... lotuliukas.gif
Man siandien 6sav smile.gif
Atsakyti
dar ir su sleikom blink.gif
Atsakyti