Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

kufuke ,nugis dideliausi sveikinimai!!!! kaip sakoma, vienu kartu bus beveik... gal ir sunku teveliams, bet vaikuciams bus smagu.Zodziu, kad viskas lengvai ir sekmingai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės,
kufuke, sveikinu thumbup.gif wub.gif

pas mus vėl viena smaginosi iki 3val. nakties, o po 3 val. kita - sportuoja kojytes ir rankytes mataruodama, akys didelės, sesę kelia ir veiksmas vyksta biggrin.gif tai turbūt kad nieko čia jom neskauda ir dujų nėr, tiesiog persimiega vaikas ir nori pajudėt, ane? daviau to Colic Calmo, bet jokio poveikio man nesimato, tik vaiko ūsai juodi pasidaro ir š... juodas - kaip velniukai pasidaro lotuliukas.gif

o man kaip diena, taip ir klausimas. blush2.gif vakar pirmą kartą karpiau nagučius rankų su tom specialiom žirklutėm. kad jos nieko nekerpa, tik kažkaip laužo nagučius, galiausiai pasiėmiau savo manikiūrines ir normaliai apkirpau tada. bet žiūriu, kad vistiek drąskosi su tais nageliais, gal kiek nelygiai gavosi ar ką, žodžiu, jokio efekto, tik kad nagų nėra. ar čia normalu taip? jum irgi taip gaudavosi?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 04 13, 10:31)
o man kaip diena, taip ir klausimas.

aš pirkau drabužėlius su pirštinėmis, pvz, ir nesidraskė... jei prisipirkai kitokių, ir neturi atskirai pirštinių, tai uždėk ant rankų kojines, bent kai miega, kad nesidraskytų smile.gif

dar klausei dėl maitinimo, mano draugė su dvyniais turėjo griežtą režimą, aišku, vėliau, kai diena ir naktis vaikams pasidarė savo laiku. kitaip, sako, niekaip, kai du. čia su vienu gali nieko nedaryt ir lovoj gulinėt, o kai du reikia režimo. mėnesį kitą reiks kažkaip ištverti, išmokinti žįsti, o paskui jau reikėtų pratinti prie režimo. pirmus mėnesius D.C. irgi neištverdavo 3 val, maitindavau po 2 ar net 1,5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 13 balandžio 2015 - 10:01
kufuke, nu taip man ir tvinktelėjo, kai tave pamačiau smile.gif Sveikinimai!!! thumbup.gif

laina12, aha, blogai, kai vienas turi hobį, o kitas neturi. Reikia kažkuom diedą sudomint. Nėra gi taip, kad niekas neįdomu? Arba kiekvieną kartą pajodinėjus nudžiugink kuom nors, ar ką blush2.gif Tai jam geros asociacijos susidarys lotuliukas.gif

Vakar sakiau, kad yra kaip yra, bet šiąnakt pagalvojau, kad nu nesamonė kažkokia su tuo vaiku. Jau ir vėliau guldyt pradėjau, kad ketvirtą ryto nenorėtų išdykaut. Nepadeda. Prabunda, ateinu pasiimt, o ji man iš karto katutes ir didele-didele rodo. Tipo, matai - dar nepamiršau. Pasiguldžiau šalia, pavalgė ir davai pas tėvą, reikia ir jį prikelt. O baubia tokiu balsu storu "oooohoooooohoooo". Na, užlaužiau, suvysčiau, užsupau ir užmigo. Bet tas jos miegas keistas - visą laiką gaudo mane rankom. Tai už rūbų, tai už veido. Muistosi dar valandą-dvi, bet užsimerkus... Ir prie soskės prilipo juodai...naktį labai jos reikia. Taip juokingai jos siekia - užsimerkus ir išsižiojus
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 04 13, 10:31)
sveikos, mamytės,
kufuke, sveikinu  thumbup.gif  wub.gif

pas mus vėl viena smaginosi iki 3val. nakties, o po 3 val. kita - sportuoja kojytes ir rankytes mataruodama, akys didelės, sesę kelia ir veiksmas vyksta  biggrin.gif  tai turbūt kad nieko čia jom neskauda ir dujų nėr, tiesiog persimiega vaikas ir nori pajudėt, ane? daviau to Colic Calmo, bet jokio poveikio man nesimato, tik vaiko ūsai juodi pasidaro ir š... juodas - kaip velniukai pasidaro  lotuliukas.gif

o man kaip diena, taip ir klausimas.  blush2.gif vakar pirmą kartą karpiau nagučius rankų su tom specialiom žirklutėm. kad jos nieko nekerpa, tik kažkaip laužo nagučius, galiausiai pasiėmiau savo manikiūrines ir normaliai apkirpau tada. bet žiūriu, kad vistiek drąskosi su tais nageliais, gal kiek nelygiai gavosi ar ką, žodžiu, jokio efekto, tik kad nagų nėra. ar čia normalu taip? jum irgi taip gaudavosi?

As nagucius su zirklutem pradejau karpyti mazdaug nuo 1 men. taip man patare akusere ir tikrai pasiteisino. O iki to, jie tiesiog nuluzdavo graziai ir budavo visiskai neastrus.
Kufuke Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 13 balandžio 2015 - 12:37
QUOTE(Natalija_V @ 2015 04 13, 13:13)
laina12, aha, blogai, kai vienas turi hobį, o kitas neturi. Reikia kažkuom diedą sudomint. Nėra gi taip, kad niekas neįdomu? Arba kiekvieną kartą pajodinėjus nudžiugink kuom nors, ar ką  :: Tai jam geros asociacijos susidarys  ::

Vakar sakiau, kad yra kaip yra, bet šiąnakt pagalvojau, kad nu nesamonė kažkokia su tuo vaiku. Jau ir vėliau guldyt pradėjau, kad ketvirtą ryto nenorėtų išdykaut. Nepadeda. Prabunda, ateinu pasiimt, o ji man iš karto katutes ir didele-didele rodo. Tipo, matai - dar nepamiršau. Pasiguldžiau šalia, pavalgė ir davai pas tėvą, reikia ir jį prikelt. O baubia tokiu balsu storu "oooohoooooohoooo". Na, užlaužiau, suvysčiau, užsupau ir užmigo. Bet tas jos miegas keistas - visą laiką gaudo mane rankom. Tai už rūbų, tai už veido. Muistosi dar valandą-dvi, bet užsimerkus... Ir prie soskės prilipo juodai...naktį labai jos reikia. Taip juokingai jos siekia - užsimerkus ir išsižiojus
lotuliukas.gif

natalija, mano diedas - darboholikas... tai vos ne tas pats, kas alkoholikas doh.gif neturi jokio hobi, tik darbas darbas darbas doh.gif ir aisku, noretu, kad as tokia buciau...o as tokia nesu ... tai pastoviai pykciai... eina jis ... sakiau, reikejo darbininkes - nereikejo zenytis, o samdytis... as gyvent noriu, o ne egzistuot... o su tuo nudziuginimu, tai kazkaip... nezinau, nera noro visai schmoll.gif kaip ten sakoma, sorok liet, baby niet... nu , zodziu, geriau jau pamiegot biggrin.gif

nu fainuole tavo... maniskis nei katuciu nemoka, nei dyyyydelis rodyt... nors pastoviai dainuojam ta dainele... biggrin.gif

sakem, gal klebonas bus - taip moka 'pabaznai' rankutes susidet, ir ismoko klupet dabar doh.gif isitveria kur nors , ir klupo ... gal atgailauja uz ka ? g.gif biggrin.gif

zodz , miega ant terasos... pramiegojo vetra ir lietu, jau bijojau ,kad vezima nunes vejas. O dabar saule vel islindo. biggrin.gif
Atsakyti
Kufuke sveikinimai! Natalija, aiškiaregė Tu:)
Kiskiau su 8 mėn. mūsų dukrytes drinks_cheers.gif
Laina, o kokia dainelė apie didelį didelį? Mūsų irgi nemoka parodyti. Bet šiandien pirmą kartą suplojo pati rankutėmis.
Tino mes irgi nekirpom pirmom dienom nagų. o paskui gerai kirpo...
Pažiūrėjau albumėlį. Kitty nepyk, bet iš nuotraukų neatrodo, kad Jums sunku biggrin.gif O Guffetos koks didelis vakiukas smile.gif Įkėliau kelias nuotraukėles ir aš.
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 04 13, 15:00)
Įkėliau kelias nuotraukėles ir aš.

kokia stilinga thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui smile.gif kaip savaitgalis? Ar gerai pailsėjai sanatorijoje?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 04 12, 15:19)
nea, kengūravimas - tai, kai užsidedi ant plikos krūtinės pliką vaiką ir paguli - odinis kontaktas. na, taip po natūralaus gimdymo turėtų būti, o paskui ir šiaip galima pasidaryti. šiaip faina, tik laiko reik surast ir nusiteikt man kažkaip sunku būna, bet jausmas geras  thumbup.gif

laina12, fainos nuotraukos ir laisvalaikis  thumbup.gif

Sveikutes 4u.gif
Laina12,kokios fainos foto,o dar fainesnis buvo poilsis thumbup.gif jetus kaip noreciau pralekt ant zirgo kaip vaikystej wub.gif relax dabar butu,smegenis gal prapustu biggrin.gif
Tik pasakiau,kad maniskis beveik ramus ir it nusitariau-ramybes nera vel nei diena,nei nakti. doh.gif Derinu kad galeciau iki wc nulekt,o apie kazka rimtesnio namie pasidaryt tai pasvajot gali. Bet maniskiui kiek suprantu diegliukai,pilvuka spazmuoja;rodos duodam ir lasiukus,Colic Calm padeda bet neilgam ir vel asaru pakalnes.Ir beveik visa diena prabunu butent taip kaip Tino aprasius,vadinama kenguros metodu.Nors kai susalu pati apsirengiu,bet jis nors kiek ramesnis buna kai guli man ant pilvo.
Tikrai,kai neturi vaikiuko maziuko svajoji kad butum nestuke.gif nestuke.gif nestuke.O as su vienu dabar vos susitvarkau,pati neretai posma nuverkiu is nuovargio,o jei taip du-neisivaizduoju kaip reiktu atlaikyt. doh.gif Tikrai dvynuku,trynuku mamoms reikia paminklo 4u.gif Kai jau buvau ipusejus nestuma,tai dziaugiaus kad nesilaukiu dvieju,nes kaip ir sake man Turkijoje,del gimdos kaklelio bedu neisnesiociau dvynuku.Bet kai tik HCG patvirtino nestuma ir ejau i echo ,mano gine kai pasake kad vienas maziukas-pamenu vos neverkiau is liudesio kad kito nera.Kai pagalvoji,Dievulis apsaugojo matyt is anksto.
Natalija ir Tino,deduosi ir as prie jusu su sveikatos bedelemis.As turiu kelias rimtas neurologines ligas,taip pat vestibiuliarinio aparato sutrikimas ir ties kaklu kraujagysles susiaurejusios.Tai labai gerai zinau busenas kurias apraset doh.gif O dabar po gimdymo ir gal labiau nemigo naktu,isvargimo viskas suaktyvejo-tai buvau kelis kartus net nualpusi jau. doh.gif Tai tokia itampa jauciu kai lieku viena blush2.gif ir jei tik jauciuos silpniau tai vaika stengiuos nors jau saugiai kazkur padet ir but tada salia.Bet nieko,dabar mes visos pasilpusios ir isvargusios,atsigausim mirksiukas.gif
kufuke sveikinimai,jetus kaip faina ir linkiu sklandaus ir ramaus nestumo clap.gif wub.gif
Beje,panos o kaip jums sekesi mesti svori po gimdymo? Man jau praejo 5 sav.atrodo valgau tikrai maziau,ir vis su maziuku sokineju ir judu-o nukrito tik 12kg ir vis dar 11 turiu ant saves. I rubus tik kai kuriuos ilendu ir tai sunkiai,nes toks jausmas kad slaunys,uzpakalis ir pilvas vos ilenda.Tai sakau vasaros metu tai matyt eis i trasa tik sukneles,arba sortukai su ilgom tunikom.Apie papludymi pasvajot bus galima nes per pilva ta ruda juosta dar tooookia ryski doh.gif bet alia jaucias kad visdelto nestumas buvo vyresniame amziuje,nes su dukra pamenu greit viskas nunyko ir kg.ne tik istirpo bet ir buvau dar kudesne nei iki nestumo,o sikart viskas atvirksciai. doh.gif
Visu stebukliukus su menesiadieniais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 04 13, 15:00)
Laina, o kokia dainelė apie didelį didelį? Mūsų irgi nemoka parodyti. Bet šiandien pirmą kartą suplojo pati rankutėmis.

nu cia gi ta ' katu katu katutes, keps joriukas bandeles...duos tevelis pinigeli , nusipirksim pyrageli... dyyydeli pyraga biggrin.gif ''
Atsakyti
Sveikutes,
turiu klausima-koks pientraukis is Medelos geriausias? Musu giminej gime neisnesiotukas (36 sav.),nemoka dar gerai zisti, tai manes klausia, o as niekad pientraukio nenaudojus, geriau paklausiu jusu mirksiukas.gif ziuriu visokiu ju yra,net pigesniu,o kiek pamenu Kitty pirko uz 1500lt. kaina jiems nesvarbi, tai vat ir nezinau kuri rusis geeresne g.gif
Tino, koki tu naudoji?
Atsakyti