QUOTE(Jautruolė @ 2015 04 13, 16:14)
Sveikutes,
turiu klausima-koks pientraukis is Medelos geriausias? Musu giminej gime neisnesiotukas (36 sav.),nemoka dar gerai zisti, tai manes klausia, o as niekad pientraukio nenaudojus, geriau paklausiu jusu

ziuriu visokiu ju yra,net pigesniu,o kiek pamenu Kitty pirko uz 1500lt. kaina jiems nesvarbi, tai vat ir nezinau kuri rusis geeresne
Tino, koki tu naudoji?
O tai gime beveik kaip manojo amziaus.Mes naudojam Mendela Swing.Ten yra ir buteliukas su soskyte iskart.Man patiko labai,tikrai istraukia gerai ir gali traukimo budus pasirinkt.Man rekomendavo kelios mamytes ir tikrai labai pasiteisino.O dar GN skaitem su vyru apie Medela pientraukius,tai butent swing buvo giriami tad ir nusprendem kad geriau pirkt ji.
ZUZLA,aciukas uz balioniuka
Papildyta:
QUOTE(Natalija_V @ 2015 04 13, 16:20)
Mes dainuojam :"Ladu ladu ladutes, keps Elena bandutes. Diiiideles ir mažas, diiiiideles ir mažas"
Afrodite, ai, dabar apie svorį negalvok. Aišku, kad amžius savo daro. Po pirmosios nulipau nuo gimdymo stalo tokia, kokia buvau iki nėštumo (na, krūtine tik gavau didesnę), o dabar labai iš lėto tirpsta. Dar turiu keturis kg, bet šiaip labai nepykstu, man gal jų reikėjo.
Tu geriau apie sveikatą galvok, nes jei nualpsti, tai gal reikia lašalinių su plečiančiais? Paprašyk, kad gydytojas išrašytų ir ieškok, kas ateitų į namus pastatyti? Vestibuliarinio tai turbūt ir nesutvarkysi, aš nuo mažens svyruoju ir viena ausim beveik negirdžiu...
As dabar zinok vartoju vaistukus,nes gali but keleta priezasciu sake del alpimo.Plius pas mane stipri mazakraujyste siuo metu vis dar ir trukumas ivairiu mikroelementu,tai geriu jau trecia diena vel gelezi, b grupes spec.papildus ir dar pradejau vartot vitaminus maitinanciai Pregnacare firmos. Sustipresiu tikrai,man asmeniskai visada budavo labai bloga jei as nakti negaudavau paiilset gerai;ir galva svaigdavo,skaudedavo ir akyse uztemdavo,tai sakau matyt dar ir tas prisideda.Ai bus viskas gerai,tik reikia islaukt.
Man irgi sake kad vestibiuliarinio jau nesutvarkys,sake ismok gyvent su tuo.