Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

QUOTE(Wiliux @ 2015 04 13, 15:40)
Dėkui smile.gif kaip savaitgalis? Ar gerai pailsėjai sanatorijoje?

gerai, bet mažai smile.gif bet kokia graži teritorija, žydi krokai, jacintai, narcisai, dar porą dienų pabučiau pamatyčiau magnolijų medžius apsipylusius žiedais wub.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2015 04 13, 15:54)
Beje,panos o kaip jums sekesi mesti svori po gimdymo? Man jau praejo 5 sav.

kaip greitai nori grįžti smile.gif juk viskas priklauso nuo medžiagų apykaitos. buvai jaunesnė, ji buvo greitesnė, o su amžiumi juk lėtėja, taip kad dar palauk smile.gif
aš iš GN grįžau su +5 kg, bet aš nedaug ir priaugau, 11 kg. kol maitinau, valgiau už du, ir po trijų gal mėnesių jau buvo -2 kg nuo svorio prieš nėštumą. užtai dabar grįžo +5, bet čia jau dėl kitų priežasčių laugh.gif

ašarų prideda ir išsiderinę hormonai, imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 04 13, 15:57)
nu cia gi ta ' katu katu katutes, keps joriukas bandeles...duos tevelis pinigeli , nusipirksim pyrageli... dyyydeli pyraga biggrin.gif ''

Aaa žiopla aš, šitą žinau biggrin.gif
Atsakyti
Mes dainuojam :"Ladu ladu ladutes, keps Elena bandutes. Diiiideles ir mažas, diiiiideles ir mažas" smile.gif

Afrodite, ai, dabar apie svorį negalvok. Aišku, kad amžius savo daro. Po pirmosios nulipau nuo gimdymo stalo tokia, kokia buvau iki nėštumo (na, krūtine tik gavau didesnę), o dabar labai iš lėto tirpsta. Dar turiu keturis kg, bet šiaip labai nepykstu, man gal jų reikėjo.
Tu geriau apie sveikatą galvok, nes jei nualpsti, tai gal reikia lašalinių su plečiančiais? Paprašyk, kad gydytojas išrašytų ir ieškok, kas ateitų į namus pastatyti? Vestibuliarinio tai turbūt ir nesutvarkysi, aš nuo mažens svyruoju ir viena ausim beveik negirdžiu...

laina12, net prunkštelėjau arbatą ant kompo per tave lotuliukas.gif Klebonas... lotuliukas.gif

Wiliux, koookia gražuolė tavo mergytė smile.gif Kaip gražiai ir tvirtai stovi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2015 04 13, 16:14)
Sveikutes,
turiu klausima-koks pientraukis is Medelos geriausias? Musu giminej gime neisnesiotukas (36 sav.),nemoka dar gerai zisti, tai manes klausia, o as niekad pientraukio nenaudojus, geriau paklausiu jusu mirksiukas.gif  ziuriu visokiu ju yra,net pigesniu,o kiek pamenu Kitty pirko uz 1500lt. kaina jiems nesvarbi, tai vat ir nezinau kuri rusis geeresne g.gif
Tino, koki tu naudoji?

O tai gime beveik kaip manojo amziaus.Mes naudojam Mendela Swing.Ten yra ir buteliukas su soskyte iskart.Man patiko labai,tikrai istraukia gerai ir gali traukimo budus pasirinkt.Man rekomendavo kelios mamytes ir tikrai labai pasiteisino.O dar GN skaitem su vyru apie Medela pientraukius,tai butent swing buvo giriami tad ir nusprendem kad geriau pirkt ji. 4u.gif
ZUZLA,aciukas uz balioniuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Natalija_V @ 2015 04 13, 16:20)
Mes dainuojam :"Ladu ladu ladutes, keps Elena bandutes. Diiiideles ir mažas, diiiiideles ir mažas" smile.gif

Afrodite, ai, dabar apie svorį negalvok. Aišku, kad amžius savo daro. Po pirmosios nulipau nuo gimdymo stalo tokia, kokia buvau iki nėštumo (na, krūtine tik gavau didesnę), o dabar labai iš lėto tirpsta. Dar turiu keturis kg, bet šiaip labai nepykstu, man gal jų reikėjo.
Tu geriau apie sveikatą galvok, nes jei nualpsti, tai gal reikia lašalinių su plečiančiais? Paprašyk, kad gydytojas išrašytų ir ieškok, kas ateitų į namus pastatyti? Vestibuliarinio tai turbūt ir nesutvarkysi, aš nuo mažens svyruoju ir viena ausim beveik negirdžiu...

As dabar zinok vartoju vaistukus,nes gali but keleta priezasciu sake del alpimo.Plius pas mane stipri mazakraujyste siuo metu vis dar ir trukumas ivairiu mikroelementu,tai geriu jau trecia diena vel gelezi, b grupes spec.papildus ir dar pradejau vartot vitaminus maitinanciai Pregnacare firmos. Sustipresiu tikrai,man asmeniskai visada budavo labai bloga jei as nakti negaudavau paiilset gerai;ir galva svaigdavo,skaudedavo ir akyse uztemdavo,tai sakau matyt dar ir tas prisideda.Ai bus viskas gerai,tik reikia islaukt.
Man irgi sake kad vestibiuliarinio jau nesutvarkys,sake ismok gyvent su tuo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite, aš per nėštumą priaugau 20 kg (jei jau nemeluoti tai 21 kg), dabar sveriu kiek prieš gimdymą ar kiek mažiau. Numečiau per 4-5 mėn. vien žindydama. Kol kas svoris ir toliau krenta, TR pirktas sijonas nusimauna neatsegus užtrauktuką. Amžius mūsų panašus man atrodo.
Atsakyti
turiu klausima-koks pientraukis is Medelos geriausias?

as turejau medela swing... nebrangiai pirkau naudota... tiek, kad man vis vien nesigaudavo nusitraukt. tai taip ir stovejo nenaudojamas (tik buteliukus naudojau). paskui pardaviau

QUOTE(Wiliux @ 2015 04 13, 16:16)
Aaa žiopla aš, šitą žinau :

biggrin.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2015 04 13, 16:20)
Wiliux, koookia gražuolė tavo mergytė smile.gif Kaip gražiai ir tvirtai stovi

reik eit paziuret.. ir zinoma, idet paskui savo grazuoli biggrin.gif . tik fotikas kaune pas mociute liko. ketvirtadieni parsivesiu. tai reiks 8 men proga pafotkyt ir idet...

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 04 13, 16:34)
Afrodite, aš per nėštumą priaugau 20 kg (jei jau nemeluoti tai 21 kg), dabar sveriu kiek prieš gimdymą ar kiek mažiau. Numečiau per 4-5 mėn. vien žindydama. Kol kas svoris ir toliau krenta, TR pirktas sijonas nusimauna neatsegus užtrauktuką. Amžius mūsų panašus man atrodo.

Na,tai reik ir man tiketis kad per 6 menesiukus ir as numesiu svoriuko thumbup.gif Va gaila,tik kad (.)(.) vel liko tokie pat kaip ir iki nestumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tai nestumo metu man ju dydis laaaabai patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nezinau ar mes vienodo amziaus,man birzelyje bus 36 mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu,merginos,apie Swing ir galvojau,jau parasiau sms jiems mirksiukas.gif tik va sumarudino mane kaina, maniau,kad jis velniskai brangus,tikrai Kitty rase,kad mokejo virs 1000lt, gal ten koks ypac geras? g.gif

Kufuke, sveikinu 4u.gif

Afrodite,uzjauciu del sveikatos, man dabar sirdis streikuoja (viena is keleto ligu,kazkaip pasiligojau po sio gimdymo), tai irgi bijau pasilikt su maze, o jei kas... unsure.gif

Laina, tu jumoriste kaip visuomet thumbup.gif del vyru tai mano nuomone tokia-su jais blogai, bet be ju dar blogiau gyvent blush2.gif kiekvienas mes turim savo "priciudu" tongue.gif

Zuzla,net kelis kartus prisiminus tave buvau,ot galvoju,gera svtgl issirinkai, pailsejai jauciu nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Natalija ačiū wub.gif dabar mažės visas veidas mėlynėm nusėtas. Nes ji jau įsivaizduoja besanti patyrusi stovėtoja, apsisuka į kitą pusę ir pamiršta laikytis biggrin.gif tfu tfu tfu jau pradėjo rankas tiesti griūdama.
Afrodite panašus amžius. Vasaros pabaigoje man 35. Bet vapilvas tikrai didesnis nei prieš nėštumą mano sad.gif
Zuzla, o kur Tu buvai? Man jau irgi labai norisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 13 balandžio 2015 - 16:00
turiu klausima-koks pientraukis is Medelos geriausias? Musu giminej gime neisnesiotukas (36 sav.),nemoka dar gerai zisti, tai manes klausia, o as niekad pientraukio nenaudojus, geriau paklausiu jusu mirksiukas.gif  ziuriu visokiu ju yra,net pigesniu,o kiek pamenu Kitty pirko uz 1500lt. kaina jiems nesvarbi, tai vat ir nezinau kuri rusis geeresne g.gif
Tino, koki tu naudoji?

aš pirkau Medela swing už 130eurų. geras, negaliu nieko pasakyt, kai kitų nebandžiau. tik tas vamzdelis kartais sudrėksta, iš pradžių buvo baimės, bet paskui išmokau tam užkirst kelią. Kai pirkau nebuvo kada galvot apie kainą nes verkiant reikėjo.maniau paskui parduosiu. Bet žiūriu jei ilgai naudosiu jis susidėvės ir tiek. Ai dzin nepritaupysi ant vaikų. Dar durna galva pavirinau plastmases....

aš jau nebeturiu svorio likusio biggrin.gif thumbup.gif priaugau 14kg.. o žiūriu būsiu sukūdus per nėštumą.. dabar jau sveriu tiek, kiek išvažiuodama į Turkiją, o gimda dar traukiasi. Valgau be proto dabar thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 13 balandžio 2015 - 16:20
QUOTE(Jautruolė @ 2015 04 13, 16:54)

Zuzla,net kelis kartus prisiminus tave buvau,ot galvoju,gera svtgl issirinkai, pailsejai jauciu nerealiai thumbup.gif

aha smile.gif guliu džakuzėje ir kaip tam Grinčui užeidavo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2015 04 13, 16:57)
Zuzla, o kur Tu buvai? Man jau irgi labai norisi...

buvau Eglės sanatorijoje Druskininkuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 04 13, 16:46)
Na,tai reik ir man tiketis kad per 6 menesiukus ir as numesiu svoriuko thumbup.gif Va gaila,tik kad  (.)(.) vel liko tokie pat kaip ir iki nestumo : o tai nestumo metu man ju dydis laaaabai patiko : Nezinau ar mes vienodo amziaus,man birzelyje bus 36 :

man 42 metai...priaugau nestumo metu 11 kg... dabar jau sveriu tiek pat arba maziau nei pries pastojant mirksiukas.gif ne metuose cia esme tikrai biggrin.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2015 04 13, 16:54)
Aciu,merginos,apie Swing ir galvojau,jau parasiau sms jiems ::  tik va sumarudino mane kaina, maniau,kad jis velniskai brangus,tikrai Kitty rase,kad mokejo virs 1000lt, gal ten koks ypac geras?

Laina, tu jumoriste kaip visuomet thumbup.gif del vyru tai mano nuomone tokia-su jais blogai, bet be ju dar blogiau gyvent :: kiekvienas  mes turim savo "priciudu" :

kitty pirko dviguba pientrauki, nes dvynukai...tas tai jo, labai brangus... siaip, medela skaitosi vieni geriausiu pientraukiu...cia kaip mersai masinu pasauly biggrin.gif

ai, zinok, kartais pagalvoju , ir be diedo pragyvenciau puikiai... bet va, tevo vaikams reik. jis labai juos myli, ir jie atsako tuo paciu... smile.gif
Atsakyti