Smagu matyti veteranes
Kitty, fainai, kad radai laiko parašyt

Nuorodos apie miegą labai fainos

Aš kažkaip rami esu šiuo klausimu, nebent kyla mintys, kad kažkas negerai su vaiko sveikata, kad nerami.
Labai fainos jūsų dienos nuotraukose. Iš veido tu atrodai dar labiau pakūdus ir atjaunėjus

Vaikai tokie išdykę, neįsivaizduoju, kad du suganyt
Bet tai tavo bėdos su koordinacija žiaurios

O tai ką gydytojai sako, kreipeisi kur nors? Nejau dėl AFS?
Pas mus tai giminėje visos puskės kažkokios klipatos. Jei einam viena šalia kitos, tai atsitrankom, kuri nors būtinai bandys pargriūti. Tai vadinamės zosėm nr.1, nr.2, nr. 3 ir nr.4

Fanaras gautas atsitrenkus į staktą - norma. Kai mokykloje dirbau, vaikams net kilo klausimas, ar mokytoja nėra ko užvartojus, nes eidama tarp suolų eilių būtinai klubus atsitrankydavau... Apie tai, kaip atrodau ant aukštakulniu...geriau nepasakosiu

O dviračiu pravažiuot pro vartelius - misija neįmanoma. Bet va ta karusėlė neseniai prasidėjo, tada visiškas neįgalumas - turiu atsiklaupt, laikytis už sienos ir dar įtikint save, kad nemirštu. Dar nevėmiau, bet labai tąso tokiais momentais... Nekenčiu tikrų karuselių, tai šita būsena man tragedija...
Jo, pilvas ir pas mane apsigyveno. Panašu, ilgam. Nelabai tikiu, kad numesiu. Kardio ne man. Na, kažkiek gal nutirps savaime... Krūtinė jau nyksta.
Sugalvojau sau "pramogą" - ieškau skėtuko. Kad kompaktiškai susilankstytų ir vaikui būtų patogus. Tai kuo toliau į mišką...

Jau pradedu galvot, kad reikia imti naują chicco multiway. Nes padėvėti be defektų ne taip daug pigiau už naują, o su defektais paimsi, tai atsiras dar daugiau defektų... Šaunioms Kauno gatvėms turim Emmaljungą (pirkom be defektų, bet su laiku pasimatė kas ir kur paklijuota) bet jis užima visą bagažinę, tad išvykoms norim skėtuko... Kai paskaitai SM, tai labai skirtingos nuomonės. Kažkaip užsiknisau naršyt tuos skelbimus
papūgiuke, kokia dičkė dukrytė

Aha, mums tas pats nuo šešių mėnesiu prasidėjo naktimis...

Tiesa, dienos metu jau kuris laikas kartais pamiega ilgiau. Šiandien du kartus po valandą pamiegojo