Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

Renalta, jei klausi, kaip apsaugoti, tai tikrai kitos perka tuos salmus apsauginius. Jie vaiku galvytems ir skirti, tai ne dviracio salmas smile.gif tokie minksti skirti kritimams. As nebandziau, gal neprireiks ir sikart 4u.gif

Wiliux, gaila del kosiu, bet labai smagu, kad pakeitet aplinka. mamoms su maziais tokiais labai sveika is namu istrukti rolleyes.gif

Zieminuke, o kas domina, gal i az parasyk g.gif as gimdziau, buvau su siuntimu nescia keliose konsultacijose santariskese. Viskas buvo liuks mirksiukas.gif

Pas mus nieko labai naujo, Mikute mokosi turbut verstis, iremia padutes guledama ant nugaros ir kelia uzpakaliuka ir nugara. Speju, kad daro ta ir nakti, nes randu ne ten, kur padejau miegot, o pasislinkusia aukstyn cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mika...: 21 gegužės 2015 - 15:00
tie vaikai, atrodo, niekada neišmoks miegoti doh.gif vakar galvojam, gulsim kartu su D.C., nes neišsimiegam.. vos ne vos po pusvalandžio muistimosi D.C. užmigo 23 val, 00:30 atsibudo ir valandą muistėsi, nuo 6:30 nedavė miegot savo šuršalinimu doh.gif ~7 nurimo ir po 20 min jau atsikėlė kaip agurčikas.. jam pilnai užtenka pamiegoti 8 val. ir savaitgalių jis neturi.
o juk kai užaugs, vistiek neduos miegot.. pasakys išeinant "mama, grįšiu anksti, tu dar miegosi.." aha, miegosi...
Atsakyti
laba
trumpam 'uzlekiu' ... maziui vakar tempa uzkilo , ir nezinia nuo ko sad.gif . Dar norejom i pirti vakare nest, bet toks zyzlys ... pamatuojam - 38.5 sad.gif

ziuresim...
ech, norejau dar parasyt , bet prabudo... lekiu
sekmes visoms...
Atsakyti
Laina sveikatos mažiukui, gal dantys?
Zuzla liūdini mane savo pasisakymais apie nemiegantį D.C. aš vis galvoju dar pusmetis ir pradės maniškė miegoti biggrin.gif Naivi aš, ar ne? smile.gif
Smagi visa savaitė mums buvo. Grįžom iš Palangos, mažė nors ir nedrąsiai, bet MB prisileido, o šeštadienį tik atsikėlė ir tiesiai pas MB nuropojo biggrin.gif Šeštadienį N dalyvavo kūdikių runktynėse. Aukštų rezultatų nepasiekė, bet bent jau iš vietos pajudėjo smile.gif. Ir prizai už dalyvavimą visai neblogi, pradėjo jau vaikas nešti pinigus į šeimą biggrin.gif. O šiandien MB bėgo we run Vilnius. Tai kaip išėjom 11 iš namų, tai grįžom tik po 16 h. Mažė numigo vežime, o paskui "dalyvavo" ir beveik visai nezyzė. Ir dar šiandien spjoviau į visas dienotvarkes ir miegojom visi iki 9, tai tokia pailsėjusi jaučiuosi.
Kaip kitos mamos laiką leidžiat, kuo gyvenat?
Offtopic Zuzla Tu sodininkė, gal žinai kur man geriausiai pirkti spriges? Noriu į balkoną pasisodinti, bet kol kas radau tik po 3,5eur už kvietką. Bet man tai bent 10 reikia...
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 05 24, 20:16)
Offtopic Zuzla Tu sodininkė, gal žinai kur man geriausiai pirkti spriges? Noriu į balkoną pasisodinti, bet kol kas radau tik po 3,5eur už kvietką. Bet man tai bent 10 reikia...

Man irgi reikėjo daug, tai pasisejau pavasariop, užderėjo n+k smile.gif dėl pirkimo nežinau.. O turguj irgi tokios kainos? unsure.gif jei tau neskubu, šia savaite sodinsiu saviskes, jei atliks galėsiu atiduoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 gegužės 2015 - 20:29
QUOTE(zuzla @ 2015 05 24, 21:29)
Man irgi reikėjo daug, tai pasisejau pavasariop, užderėjo n+k smile.gif dėl pirkimo nežinau.. O turguj irgi tokios kainos? unsure.gif jei tau neskubu, šia savaite sodinsiu saviskes, jei atliks galėsiu atiduoti smile.gif

Neskubu, būtų liuks jei atliks! Aš nepasisėjau sad.gif reiks daigų dar paieškoti, nes 3,5 eur jau už žydinčias.
Atsakyti
laba

QUOTE(Wiliux @ 2015 05 24, 20:16)
Laina sveikatos mažiukui, gal dantys?
Zuzla liūdini mane savo pasisakymais apie nemiegantį D.C. aš vis galvoju dar pusmetis ir pradės maniškė miegoti : Naivi aš, ar ne?

tai va, kad nezinau, kas jam... nesuprantu ... slogos beveik nera, akytes truputi puliuoja, bet itariam, kad nuo pasivazinejimo traktoriuku, kai zole pjove - gal kokiu dulkiu ar siuksliu papuole unsure.gif dantu lyg nesimato nauju... kada kazin pradeda kruminiai list? gal sakau, kokis kruminis ruosiasi

jau kelinta nakti prabunda 3-4 ryto, ir verkia, raitosi, spardosi...nesuprasi...matosi, nori miego, bet kazkodel negali, tai nervuojasi. Sianakt apie 2 val lyg pasirode karstas, sudaviau nurofen - miegojo iki penkiu ir vel verkt doh.gif tai sugalvojau, kad reik padaryt valgyt jam - isputo 200 ml misinio ir paskui pagulejes uzmigo. Matyt, alkanas buvo, nes vakar kose visai nelindo jam doh.gif, vos ne visa diena misiniu gyvas buvo ir bananu... Tai dabar dar miega...tegu, ramybe namuos biggrin.gif
ech, kad tik nekiltu tempa, tai palikciau per pietu miega tetulei , o pati isjociau dar i laukus su zirgu. Reik pasidziaugt paskutine grazia diena geguzes - nuo ryt jau prastesni ora zada unsure.gif

beje, siandien dar 18.30 burbuliatorius pas mus - jei tik joriuks nebus zyzalas, vaziuosim pasigeret muilo burbulais biggrin.gif

wiliux, del nemiegojimo, tai negaliu nieko patart... joris va, iki dabar miegodavo puikiai, ale buna, uzeina - ir net nezinai, kas negerai. Matosi, kad negerai vaikiukui.. unsure.gif tikiuos, cia laikini nemiegojimai unsure.gif

geru dienu visoms... 4u.gif
Atsakyti
laina12, tikiuosi, nieko rimto ta temperatūra 4u.gif
Aš irgi vis pasižiūriu į burnytę ar nelenda krūminiai, nes maniškė dar seilėjasi. Bet jau mažiau graužia viską, uff... Naktys turputi geresnės ir rytais jau būna, kad pamiega ilgiau. Aišku, gulasi gerokai vėliau, nes dabar vakarais vis kažkur pajudam, tai nusnaudžia mašinoj ir išsimušė iš režimo. Pagaliau vėl turiu namie vyrą. Tik nežinau ar ilgam, nes jam jau naujas projektas delnus kutena, visas spurda. Na, bet jei viską, ką sugalvojo padarys per šiuos metus, kitais metais gal kiek apsiramins.
Lauke kūdikis vis sunkiau užmiega, nes reikia aploti visus šunis. Šunų liga. Šiandien išgirdo pro langą, kad loja šuo. Tai ir ji "vau vau au au", pirštu rodo į langą ir kad apsiverkė "auauauau". Tai aš jai žaislinį duodu, ta dar labiau supyko, kaip šveitė tą žaislą ir į lauką pirštu rodo. Nori vaikas šuns lotuliukas.gif
Keistas naktinis kniurkimas taip ir liko, o dar pastebėjau, kad iš burnos jai smirda. Bet ne acetonas, kitoks kvapas. Jaučiu, reikia eit pas LOR.
O šiaip vis taip pat nenulipa nuo manęs, nieko kito nenori. Kai tėtis bando ją paimt, įsikabina rankom-kojom ir dar dantim blink.gif Neatplėši. Gerai, kad dar lengva, bet man ir nuo tokio svorio alkūnes ir riešus skauda.
Atsakyti
Laina kaip mažiukas?
Natalija, o kaip smirdi? Maniškei taip rūgštokai, acetono irgi neužuodžiu. Gydytoja sakė gali būti nuo atpylinėjimo.
Mes vėl buvom pas gydytojus. Svoris per dvi savaites plius 200 gr, viso 7,8 kg, na svarbu auga. Gavo skiepą, o vakare išlindo sloga. Na taip pikta, kas dabar bus? Negalima gi sirguliuojančio vaiko skiepyti sad.gif Hepatito skiepas trečias, vėluojam nuo 6 mėn.
Toks nuostabus dabar laikas, kiekvieną dieną vis kas nors naujo wub.gif Tokiuose mažuose dalykuose ir yra laimė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 05 25, 22:42)
Hepatito skiepas trečias, vėluojam nuo 6 mėn.

ir mes lygiai taip pat su situveluojam biggrin.gif bet mums dar gydytoja liepe ne tik pasveikt, bet kad praeitu pilnas menuo nuo pasveikimo blink.gif dabar jau 3 sav praejo, tai po savaites bandysiu registruotis
Atsakyti
laba

ech, taip dziaugiaus geru miegu maziaus iki siol, o dabar doh.gif ... malasi, vartosi, - na tas tai nieko, nu bet kam prie sito proceso dar inkst ??? doh.gif . Sianakt nuo 2 iki 4 val taip - kas kokias 5-10 min, verciasi, suinkscia miegodamas, soske pameta - turiu paduot blink.gif nu nesamone kazkokia... labai tikiuos, kad laikina sitas.

atsikeliau puse astuoniu, kad ramiai kavos isgert - aciudie, spejau biggrin.gif ... dar miega... temperaturos vakar jau nebuvo, tik akytes dar labai traiskanoja. Bet turbut, kad visgi dantukas kaltas buvo unsure.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2015 05 25, 09:17)
laina12, tikiuosi, nieko rimto ta temperatūra  :
Aš irgi vis pasižiūriu į burnytę ar nelenda krūminiai, nes maniškė dar seilėjasi. Bet jau mažiau graužia viską, uff...

O šiaip vis taip pat nenulipa nuo manęs, nieko kito nenori. Kai tėtis bando ją paimt, įsikabina rankom-kojom ir dar dantim  blink.gif Neatplėši. Gerai, kad dar lengva, bet man ir nuo tokio svorio alkūnes ir riešus skauda.

aciu , natalija, jau visai gerai. vakar linksmuolis vel buvo. Daug lauke buvom, pavakare nulekem i miesta - burbuliatoriu, atseit aplankem...ale pas mus keli zmogeliai tik pute burbulus. Dukra papute papute 5 min, ir sako - einam geriau i zaidimu aikstele biggrin.gif ... tai ten pabuvom truputuka, paskui prie fontanu pasivaiksciojom - joriui tai kazkas tokio tas vanduo biggrin.gif ... kaimietukas gi, gal antra kart su vezimu i miesta isvaziuoja lotuliukas.gif tai ziurejo akis isputes biggrin.gif

natalija, paskaiciau, kad kruminiai dygsta 12-14 men amziaus, tai neieskojau pas jori, nors irgi buvo tokia mintis. bet gal dar per anksti jam g.gif

joriukas tai labai teti myli. mama gerai, bet kai pamato teti - vsio - rankytes pacios tiesiasi... varom ropom, sliauzte ar dar kaip moka pas ji biggrin.gif ...

QUOTE(Wiliux @ 2015 05 25, 21:42)
Laina kaip mažiukas?
Mes vėl buvom pas gydytojus. Svoris per dvi savaites plius 200 gr, viso 7,8 kg, na svarbu auga. Gavo skiepą, o vakare išlindo sloga. Na taip pikta, kas dabar bus?  Negalima gi sirguliuojančio vaiko skiepyti  Hepatito skiepas trečias, vėluojam nuo 6 mėn.

aciu 4u.gif

wiliux, viskas bus gerai del to skiepo.
oho, lengvute kokia... joris - 10 kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2015 05 25, 22:58)
ir mes lygiai taip pat su situveluojam biggrin.gif bet mums dar gydytoja liepe ne tik pasveikt, bet kad praeitu pilnas menuo nuo pasveikimo  blink.gif dabar jau 3 sav praejo, tai po savaites bandysiu registruotis

Mums po slogos liepė dvi savaites iki skiepo palaukti. Palaukėm ir nauja prasidėjo doh.gif Vėl burbulai iš nosies eina, panosė visa šlapia. Vaikė pikta, na kur čia būsi geros nuotaikos? Tokia sloga matyt dėl dantų jau negali būti? Mūsiškei sunkiai lenda ketvirtas dantis - vis dantenos pakraujuoja.

Atsakyti