Kelionę lėktuvu tai įveiktume, bet kas po to? Ropot nepaleisi, nes viską, o viską kemša į burną. Visus trupinukus, plaukus.. Vaikščiot ji iki metų gal ir nepradės. Pavažiuot kur toliau irgi nepavyks, vaikščiot ir nešiot nuolat viešbučio teritorijoje...daugiau nieko. Ne, man tokios atostogos nepatiktų. Jei vaikas sėdi vežime ir daug miega, tai taip-visai nieko variantas.
Wiliux, o tai paėmė tyrimus dėl disbakteriozės? Kada atsakymai? Žinai, tokio ūgio/svorio ir metinukų buna... Prisiskaičiau forumuose. Ir nieko blogo neranda gydytojai.
Maniškė tai pusryčių nevalgo. Naktį prisisiurbia pieno ir prieš rytinį miegą irgi papas. Valgo vidurdienį. Spėja normaliai išalkt, tai jau kai pamato, kad traukiu blenderį, pradeda nerimaut, kojas kandžiot, kad paskubėčiau. Gal ir N ryte dar nebūna alkana? Maniškė ir vakare kartais atsisako košės. Nesuku galvos, nes prieš miegą gauna papą. Tai valgo maždaug taip: Ryte nubudus prisipapina, po devynių prieš pogulį prisipapina, vidrudienį daržovės su mėsa, suvalgo 200-300g, apie 14:30 - prieš pogulį prisipapina. Kartais ir po jo dar atsigeria. Tada apie 16:30 arba vėl ta pati daržovienė arba grūdinė su bananu 200g, 19:00 grūdinė su bananu arba atsisako, tada 20:30 papinasi ir miegot, 23:00 papas. Nu ir naktį dar du-tris kartus papas. Sumoje nemažai valgo, bet tai ji ir krauna po 4-7 kartus dienoj...

Žodžiu, gadina maistą, nes priauga juokingai...
Taip, maistas turi teikti džiaugsmą pats iš savęs. Ne darbas, ne prievolė, ne bausmė, o malonumas. Aš buvau labai labai liesa ir nevalgi, tai su siaubu prisimenu visų pastangas mane primaitint. Būdavo, kad net apsivemiu...

Vyresnėlės niekad neverčiau valgyt, nors ji nuo dviejų metukų irgi tapo nevalgi ir liesa. Dabar, tiesa, paraginu vis, nes pamiršta pavalgyt

Na, lauksim update'o su skystom košėm. Elė tai mišinio skonio neperneša, taip ir liko nesunaudoti. Įberus į košę-nevalgė. Gal N valgys ir bus į naudą. Tų mišinukų gi ir su probiotikais yra.