Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

QUOTE(Atisa @ 2015 04 12, 22:54)
Deja.. Mano ankstesne patirtis rodo, kad pasirodes priespienis visai nereiskia pieno upiu  verysad.gif nes ir tada buvo tas pats, o va, maitinau labai mazai. Bet sis kartas gal bus kitoks, labai tikiu  thumbup.gif  tu, burbuliacija, pirma patvirtinsi tai ir man pasakysi  bigsmile.gif 

Krown, as buteliuka Medela calma nusipirkau, tik viena kol kas ir turesiu, uzteks pradziai, veliau jei reikes, dasipirksiu  ax.gif  sterilizatoriu turiu Avent, bet pirkau tik del to, kad gavau uz 10 € net neispakuota is drauges, siaip nebuciau pirkusi, su dukrele neturejau ir nereikejo, nors tas sterilizavimas puode man visai nepatikdavo, tai gal ir liksiu patenkinta, zodziu pabandysim  ax.gif o zinduko as irgi dar neturiu, bet reikes pirkt  ax.gif  kiek esu isbandziusi, man labiausiai patiko avent silikoniniai, tai manau nebeeksperimentuosiu  blush2.gif nebent kazkas is SM kokiom naujovem apsvies  ax.gif  biggrin.gif

Sveikutes 4u.gif
Na,nors ir nebetinku jau nestuke.gif temoj,bet vistiek uzsuku juk tiek bendrazygiu cia mirksiukas.gif Smagu,kad visoms einasi gerai,gal uzknisiu savo pasakymu,bet miargos pasistenkit ilsetis,miegot ir lepintis dabar kol dar iseina mirksiukas.gif
Kaip faina kad uz keliu menesiuku jau pas mamytes sulauksim daugumos jusu wub.gif Visu naujienu nesuseku,nes nera laiko,bet uz kiekviena spirgu.
Jo,priespienis tikrai nereiskia kad bus pieno upes.Pas mane anksti pasirode priespenis o pienuko galima sakyt nera. O ir pas kovinukes nemazai tokiu,o va pas kitas nebuvo jokio priespienuko nestumo metu o pieno upem turi.
Mes turim Avent sterilizatoriu,vyro sesuo paskolino ir dar paskolino pienukui sildytuva.Tai sterilizatorius tikrai labai geras dalykas,kai dukryte auginau tai karstam vandeni sterilizuodavau buteliukus.O cia isplauni,sudedi ir viens du tris ir jau issterilizuota thumbup.gif Pienuko sildytuvo asmeniskai mums maziausiai prireike,bet tik del to kad to pienuko pas mane mazai.
Info apie buteliukus ir zindukus tiek kad pasimest galima is tiesu.Bet jums patys maziukai parodys kas jiems patinka,o kas ne biggrin.gif Maniskis va neiima visai nei Avent buteliuko,nei Tomee Tipee,nei Medelos ir zinduka tik MAM teciulpia,avento spjauna lauk ir rekia.
Edena,as irgi tokiosp as nuomones del buteliuku ir siaip del pirkiniu drinks_cheers.gif Na,maniskis nera is tu kuris papa zistu pastoviai,jam kol papas pilnas ir teka pienukas tai ok,bet jei tik minkstesnis iskart rekia.Tai nelaikysiu alkano ir zviegiancio vaiko.Nusitraukiu ir duodam jau tada is buteliuko.Siaip iseina kazkur 2 maitinimai mano pienu ir 5 misinuku.
Kai buvau nestuke tai vyras vis burbleno kodel as rubus perku,sauskelnes ir t.t.Tipo,kai reiks ir nupirksi.Sauskelnes maniskiui deja tinka tik vienos,nuo visu kitu labai issuto net zaizdeles buvo atsiradusios.Tai nusipirkus buvau iskart du pokus po 90vnt. Rubeliai tai kaip teisingai Tino pastebejo nesamone su dydziais; vieni 50 dydzio kaip tik buvo,o kituose skeno.Ir bent jau maniskis labai greit isauga rubus.Tai dziaugiuos kad buvau pripirkus ivairiu dydziu iki 74,nes dabar vienus tenka uzdeti 54,kitus jau ziurek 56 o yra ir tokiu kur 62 kaip tik.O jei reiktu dabar sedet ir ieskot rubeliu-tai vaikas nuogas butu lotuliukas.gif
Sveikatos mergaites jums ir svarbiausia geru emociju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 04 13, 13:01)
drinks_cheers.gif  bet tai jie kaip susitare, assorti sestadieni sauskelniu diena dare tai pora paku skirtingu nusipirkau, as perku pradziai skirtingas nes sakiau reiks atsirinkt turios labiausiai patiks  4u.gif  o mama nusistebejo kad perku sauskelnes, nu blyn sakau nelakstysiu pagimdzius sauskelniu pirkt jau bent pirmom 1- 2 savaitems reikia  doh.gif

As irgi ivairias ziuriu. Kol kas vakar Bambo nusipirkau i ligonine
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 04 13, 15:12)
Sveikutes 4u.gif
Na,nors ir nebetinku jau  nestuke.gif temoj,bet vistiek uzsuku juk tiek bendrazygiu cia mirksiukas.gif Smagu,kad visoms einasi gerai,gal uzknisiu savo pasakymu,bet miargos pasistenkit ilsetis,miegot ir lepintis dabar kol dar iseina mirksiukas.gif
Kaip faina kad uz keliu menesiuku jau pas mamytes sulauksim daugumos jusu wub.gif Visu naujienu nesuseku,nes nera laiko,bet uz kiekviena spirgu.
Jo,priespienis tikrai nereiskia kad bus pieno upes.Pas mane anksti pasirode priespenis o pienuko galima sakyt nera. O ir pas kovinukes nemazai tokiu,o va pas kitas nebuvo jokio priespienuko nestumo metu o pieno upem turi.
Mes turim Avent sterilizatoriu,vyro sesuo paskolino ir dar paskolino pienukui sildytuva.Tai sterilizatorius tikrai labai geras dalykas,kai dukryte auginau tai karstam vandeni sterilizuodavau buteliukus.O cia isplauni,sudedi ir viens du tris ir jau issterilizuota thumbup.gif Pienuko sildytuvo asmeniskai mums maziausiai prireike,bet tik del to kad to pienuko pas mane mazai.
Info apie buteliukus ir zindukus tiek kad pasimest galima is tiesu.Bet jums patys maziukai parodys kas jiems patinka,o kas ne biggrin.gif Maniskis va neiima visai nei Avent buteliuko,nei Tomee Tipee,nei Medelos ir zinduka tik MAM teciulpia,avento spjauna lauk ir rekia.
Edena,as irgi tokiosp as nuomones del buteliuku ir siaip del pirkiniu drinks_cheers.gif Na,maniskis nera is tu kuris papa zistu pastoviai,jam kol papas pilnas ir teka pienukas tai ok,bet jei tik minkstesnis iskart rekia.Tai nelaikysiu alkano ir zviegiancio vaiko.Nusitraukiu ir duodam jau tada is buteliuko.Siaip iseina kazkur 2 maitinimai mano pienu ir 5 misinuku.
Kai buvau nestuke tai vyras vis burbleno kodel as rubus perku,sauskelnes ir t.t.Tipo,kai reiks ir nupirksi.Sauskelnes maniskiui deja tinka tik vienos,nuo visu kitu labai issuto net zaizdeles buvo atsiradusios.Tai nusipirkus buvau iskart du pokus po 90vnt. Rubeliai tai kaip teisingai Tino pastebejo nesamone su dydziais; vieni 50 dydzio kaip tik buvo,o kituose skeno.Ir bent jau maniskis labai greit isauga rubus.Tai dziaugiuos kad buvau pripirkus ivairiu dydziu iki 74,nes dabar vienus tenka uzdeti 54,kitus jau ziurek 56 o yra ir tokiu kur 62 kaip tik.O jei reiktu dabar sedet ir ieskot rubeliu-tai vaikas nuogas butu lotuliukas.gif
Sveikatos mergaites jums ir svarbiausia geru emociju wub.gif

tai va būtent, kad prisipirkti labai daug kažko negali, nes gimęs vaikutis diktuoja savo sąlygas. Pradžiai taip, turėti kažkiek reikia, bet ne dideliais kiekiais.
Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2015 04 13, 15:09)
Kaip čia visom skirtingai, man tai skanas buvo 12sav. pas genetikus, o kitas tik 20 sav. Taip senai mačiau savo mažiuką. Kažin kaip jis ten gyvena, nes judesių dar nejaučiu. Laukiu greičiau balandžio pabaigos. Nerimas ima, nes svoris neauga, gal priaugau koki tik 1-1,5 kg. nors pilvas jau matosi.

Rūtele nepergyvenk ir man neaugo tas svoris ir dabar jis ne iš didžiausių. Visoms žinok skirtingai. Judesiukai man tik 22 savaitę jau tokie pastebimi prasidėjo. Tiesiog reikia išlaukti 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, smagu kad uzsuki, ir Tino, tikrai uzsukit kai tik iseina, mum ta info laabai naudinga 4u.gif

Primeciau nuotrauku i albuma savo puzo 30ies savaiciu. Nu ten kelios nuotr su jumoru, tai nepriimkit uz gryna piniga biggrin.gif Tiesiog nuotaika siandie tokia uzejo. Ziuriu niekaip neisaugu is tu 'durnu' dienu, nors gal jau laikas butu pagal amziu blush2.gif ai bet irnesakyk.gif As turbut panasiai elgsiuos ir kai 80 bus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 04 13, 07:55)
Su ta proga..  4u.gif  Kaip aš irgi laukiu, kad greičiau man tiek būtų, nusiraminčiau labiau, nes man bent iki 32 savaitės reik išlaikyti pilvuke..  ax.gif
Vargšiukė.. unsure.gif  Neguldo į ligoninę? Labiau gulimas rėžimas paskirtas?
Aš nuripirkau Prismoje tomee tippee, buvo, gal ir yra 30% nuolaida jiems. Aš ir taip į juos žiūrėjau, o kai pamačiau nuolaidą, tai iškart pasiėmiau. Kiekvienam po mažą 150 ml ir po 250 ml. Taip pat ir tos pačios firmos čiulptukus. Dar čiultukus galvojuk NUK tuos rudu galu paimti, skaičiau kad neišnešiotiems naujagimiems tokie labiau tinka.

Tai va ir nežinau čia man daugiau tų buteliukų dar paimt, gal po mažą dar kitos firmos pabandyti paimti, nes gi būna neima turimo..  g.gif  Nežinau ar imsiu medela calma, visgi kaina tai gerokai kandžiojasi..  ax.gif

Aj, dar savaitgalį užsakiau sauskelnių biggrin.gif Visada labai žiūrėjau į tas japoniškas mooni ir kitas, tai užmačiau mioki.lt taikomas nuolaidas joms  bigsmile.gif  Paėmiau po pakį mooni ir meeries. Lauksiu dabar pristatant.

Man negulimas rezimas,sake jokiu budu,nes tai nera gerai...liepe joga lankyti,kad biski issimankstint,nes ant tiek visur atrodo skauda,kad negaliu...ar tu nejauti ti spaudimo,to sunkumo pilvo apacioj?
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 04 13, 15:09)
Kaip čia visom skirtingai, man tai skanas buvo 12sav. pas genetikus, o kitas tik 20 sav. Taip senai mačiau savo mažiuką. Kažin kaip jis ten gyvena, nes judesių dar nejaučiu. Laukiu greičiau balandžio pabaigos. Nerimas ima, nes svoris neauga, gal priaugau koki tik 1-1,5 kg. nors pilvas jau matosi.

O tau tavo gine nedaro scano? Del svorio tai tu dziaukis, uzaugs tik pilvukas ir pagimdzius nebebus neteikalingu kg, as del to labai pergyvent pradejau, svoris auga siaubingai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 04 13, 15:47)
Uzmaciau sauskelnes BAMBO 1-3 kg PREMATURE gal kam pravers  4u.gif  http://www.eurovaist...-kg-24-vnt.html
(trynukams dvynukams  4u.gif )

Pas mus Airijoj radau pampers micro 1-2.5 kg.Vyras sako perkam... Sakau ne ne,dar prisiprasysim kad anksciau gimtu,tai pasiemiau viena pakuote nuo 2.5-5 kg smile.gif
Papildyta:
Einu ir as imesiu savo foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 13, 17:42)
O tau tavo gine nedaro scano? Del svorio tai tu dziaukis, uzaugs tik pilvukas ir pagimdzius nebebus neteikalingu kg, as del to labai pergyvent pradejau, svoris auga siaubingai  verysad.gif

Tai va jos nuomone dažnai negalima daryti, nes gali kenkti. Kadangi gerai jauciuosi tai ir nedarau...
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 13, 17:08)
Afrodite, smagu kad uzsuki, ir Tino, tikrai uzsukit kai tik iseina, mum ta info laabai naudinga  4u.gif

Primeciau nuotrauku i albuma savo puzo 30ies savaiciu. Nu ten kelios nuotr su jumoru, tai nepriimkit uz gryna piniga  biggrin.gif  Tiesiog nuotaika siandie tokia uzejo. Ziuriu niekaip neisaugu is tu 'durnu' dienu, nors gal jau laikas butu pagal amziu  blush2.gif  ai bet  irnesakyk.gif As turbut panasiai elgsiuos ir kai 80 bus  biggrin.gif

Geros foto,liux thumbup.gif pasijuokiau is dusios biggrin.gif pilvukas jau uzauges i dideli pilva ... Grazu 4u.gif
Atsakyti
Kristiana1, burbuliacija - oho kokie pilvukai, didziuliai grazuoliai wub.gif

o as siandien gavau dopleriuka, bandziau ieskot sirdeles, neradau, biski nerimas paeme, sakau MV - einu pavalgysiu is tu nervu doh.gif paskui MV sako duok as surasiu, ir per kelias min jis rado - graziai plaka 164kart wub.gif kazkas nuostabaus wub.gif o dar kai vakar ir siandien pamaudena vis kazkur ties kiausidem ir siaip savijauta nekokia, jegu truksta, tai sirdutes girdejimas nuramina blush2.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau visų mergaičių pilvukas. Labai gražu, visos tokios strainos tik pilvukai kyšo:)

Burbuliacija ir Kristiana kokie jau dideli jūsų pilvukai. Labai gražu, super atrodot nestuke.gif
Atsakyti
pacifica - idek savo dabartine foto, mes ivertinsim ant kiek ten jau baisu tongue.gif lazinuosi kad viskas pas tave ten yra OK ir pilvukas miniatiurinis biggrin.gif kiek esi priaugusi svorio? ax.gif

burbuliuk - aciu uz gera nuotaika ir juoko doze!!! bigsmile.gif thumbup.gif nu super atrodot mergaites, pilvukai tikrai dideli, bet nebedaug jau nebedaug ir beliko wub.gif cool.gif Saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 13 balandžio 2015 - 18:58