Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

QUOTE(Piktukė @ 2015 04 14, 10:23)
O kur pirkai vilnoninę liemenę? Kažkaip ir aš niekur neskaičiau, kad reikia jų  g.gif  Gal nori perleisti man dvi už kažkiek Eur? biggrin.gif
Paėmiau dvi pakuotes, ačiū  smile.gif
Na tikrai negaliu pasakyti, kad man kažką skauda  ax.gif  Sunkumą gal kažkiek ir pradedu jausti, bet juk ir sveria mūsų pilvukai jau kaip turi būti biggrin.gif Mano mazgiai jau bendrai apie 2,5 kg sudaro, tai netaip ir mažai smile.gif O kur dar placentos ir vandenys smile.gif
Mėlyni sveikinimai  thumbup.gif
Aha, tikrai koks smailas  bigsmile.gif  Mano tai visiškai apvalus, nežinau kur jie ten sutelpa biggrin.gif 

Burbuliacija, ale tikrai smagi fotosesija  lotuliukas.gif

Wunder - man patinka tokios paprastos nuotraukėlės. Žadu ir aš kai tik saulė švies savaitgalį išlysti ir paprašyti vyro, kad pafotografuotų šiek tiek smile.gif Na kad paskui vaikai nesakytų iš kur aš atsiradau biggrin.gif

Vadinasi senatve man jau,nes kas dien jausmas toks kad buvau sporto klube vakaryksciai ir visas kunas bei kaulai skaudus...nu nieko,istversiu,gi ne visad taip bus....o kas liecia placentas,tai pas mane ji viena,nes jos suaugo...dar ir taip buna g.gif
Atsakyti
Del ismoku tai buvau Sodroj, ir apie dvynukus prie to paties uzklausiau ax.gif tai tikrai-100 ir 80 proc. 4u.gif
O visa kita info neoficiali, tik svarstymu ir pasiulymu stadijoje, reikia tiketis, kad nepriims tokiu nesamoningu pataisu ir liberalai uzprotestuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 14, 12:59)
o kas liecia placentas,tai pas mane ji viena,nes jos suaugo...dar ir taip buna  g.gif

o geras blink.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 04 14, 13:10)
Del ismoku tai buvau Sodroj, ir apie dvynukus prie to paties uzklausiau  ax.gif  tai tikrai-100 ir 80 proc.  4u.gif
O visa kita info neoficiali, tik svarstymu ir pasiulymu stadijoje, reikia tiketis, kad nepriims tokiu nesamoningu pataisu ir liberalai uzprotestuos  4u.gif

Na nors tiek, vis i o ne is kisenes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 14, 12:59)
Vadinasi senatve man jau,nes kas dien jausmas toks kad buvau sporto klube vakaryksciai ir visas kunas bei kaulai skaudus...nu nieko,istversiu,gi ne visad taip bus....o kas liecia placentas,tai pas mane ji viena,nes jos suaugo...dar ir taip buna  g.gif

Eina sau...skaitei kur nors internete - buna tokiu atveju kam nors? nu niekada negirdejau, ko joms suaugt? g.gif tai jie dabar vienoje placentoje? neapvalgys vienas kito? blink.gif is fantastikos srities klausyk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 14, 12:52)
Nudziuginot nors kad 100 ir 80 mokes, as iki dabar galvojau kad 70 ir 40. Nors su savo alga as ir 100% gaudama viena augindama galo su galu nesudurciau  doh.gif

nu aš ir šiandien pradžiuginta, nes jau tikėjaus tik tų 70 ir 40 procentų blink.gif

Pacifica ar jau juda tavo leliai ? Mano tai vis ten kuiciasi, bumsi, žodžiu jaučiu kad juos turiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksek: 14 balandžio 2015 - 13:38
QUOTE(Atisa @ 2015 04 14, 13:10)
Del ismoku tai buvau Sodroj, ir apie dvynukus prie to paties uzklausiau  ax.gif  tai tikrai-100 ir 80 proc.  4u.gif
O visa kita info neoficiali, tik svarstymu ir pasiulymu stadijoje, reikia tiketis, kad nepriims tokiu nesamoningu pataisu ir liberalai uzprotestuos  4u.gif

Matau diskutuojat apie Sodra smile.gif O jei daromas CP tai 14 dienu gali prasiilginti dekretines net ir su vienu ar tik su dviem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 04 14, 14:46)
Matau diskutuojat apie Sodra smile.gif O jei daromas CP tai 14 dienu gali prasiilginti dekretines  net ir su vienu ar tik su dviem  g.gif

Su visais su visais bigsmile.gif cp daro ir ilginasi automatiskai 14 d.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 04 14, 16:57)
Su visais su visais  bigsmile.gif cp daro ir ilginasi automatiskai 14 d.

drinks_cheers.gif cezaris yra komplikuotas gimdymas, o tokiu atveju prisideda +14 d., nesvarbu, kiek leliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2015 04 14, 13:37)
Pacifica ar jau juda tavo leliai ? Mano tai vis ten kuiciasi, bumsi, žodžiu jaučiu kad juos turiu wub.gif

Visiskai nieko biggrin.gif Kaip sakant nei menkiausio pyrst nejauciu smile.gif

Man kartai bamba duria, ir vakar paciupinejau vienoj vietoj prie pat bambos tai toks prativnas jausmas, kaip duriantis, deginantis toks ir liko jis gal 10 min tai jau buvau biski isigandus kad nepraeina, tai dabar biski baisu prisiliest ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 04 14, 14:34)
Eina sau...skaitei kur nors internete - buna tokiu atveju kam nors? nu niekada negirdejau, ko joms suaugt?  g.gif tai jie dabar vienoje placentoje? neapvalgys vienas kito?  blink.gif is fantastikos srities klausyk  unsure.gif

As bendrauju facej uzdaroje dvynuku mamu grupeje...uzdaviau klausima toki,kodel man skano metu vis sako kad vaikuciai maitinasi is vienos placentos,kad as tikrai zinau jog jos turi buti dvi....sako jos suaugo,nes taip buna....
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 14, 15:04)
Visiskai nieko  biggrin.gif  Kaip sakant nei menkiausio pyrst nejauciu smile.gif

Man kartai bamba duria, ir vakar paciupinejau vienoj vietoj prie pat bambos tai toks prativnas jausmas, kaip duriantis, deginantis toks ir liko jis gal 10 min tai jau buvau biski isigandus kad nepraeina, tai dabar biski baisu prisiliest ten  unsure.gif

tinginukai smile.gif gerai gal bus miegaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2015 04 14, 15:14)
tinginukai smile.gif gerai gal bus miegaliai smile.gif

ooooooo kaip as to tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti