QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 18, 22:48)

Oi isivaizduoju, ne kadiena turbut nestukes po 3 perka.. Dar ir jum sustatyt visas reikia vietos tureti

As kolkas viena nusipirkau, guldysiu pradzioj kartu. Zadu dar antra siuo metu pirkti, kazka mobilaus, jeigu netycia vienas verktu, kitas miegotu, kad verkianti galima i kita kambari issivezt butu.. O paskui kai daug maz matysiu kokie tie vaikiai yra ir kaip seksis su rutina, tada ir antra normalia lovele nupirksim.
Piktuke, maciau pas 'dvynuku mamas' FB prisijungei

As irgi prisijungiau, tik keista priprast kazkaip nes ten ta rasymo systema kitokia nei cia
Aha, tikiu visos čia esančios mane ten pastebėjo, nes i prisistatė kažkokia naujokė su trynukais

nemažai ten perskaičiau, o ir sauskelnių užsisakiau iš tos mamytės, kuri davė kontaktą. Žodžiu jau galit ir į draugus kviesti, nes aš tai nežinau kur kuri iš jūsų
Na dviem į vieną gal dar kažkaip, man, spėju, trijų niekaip..
QUOTE(Tino @ 2015 04 19, 04:15)
Šiandien mums mėnuo. Baliavosim

jei jėgų bus nes naktelė vėl pagerinta

duodasi abidvi... viena ką suvalgo viską išvemia, kitai apsiėdimo priepuolis. Gal aš ko netinkamo užvalgiau, kad nuo mano pieno abi raitosi, o juk po maudynių turėtų būt ramios... klausau muzikos ir skaičiuoju kada jos jau bus didesnės kad galima būtų retint maitinimus. Jau širdį skauda nuo nemigos.
Vooonia...

man tas žodis kaip koks stebuklas skamba, nes irgi netekau vieno didžiausių malonumų
Su mėnesiuku jus

Tikrai, kaip greit jis pralėkė..
Merginos, kurios perka patalynes. Kokias perkate? vilnones, medvilnines, sintetines?