QUOTE(Tytkininke @ 2015 06 27, 08:47)
Zinau is patirties, ką išgyveni. Mano istorija išnarstyta temoje KAIP PALIKTI... MEILUŽĮ. Pries kelis menesius... As keleriais metais jaunesne ir taipogi vienisa. Mano atveju jo žmona suzinojo ir jis mane paliko. Viskas tęsėsi kiek daugiau nei puse metų... dabar dėkoju Dievui, kad viskas nutrūko... Mano esminis patarimas - mėgaukis į sveikatą, jei esi per silpna nutraukti, BET turėk omeny, kad didžioji dalis, ką jis sako, yra melas ir manipuliacijos... Tai žaidimas ir tu labai labai kentėsi, jei priimsi tai rimtai. Ateis diena, o ji tikrai ateis, kai tai nutrūks ir būtų geriau, kad tas prisirišimas ir jausmai nebūtų stipresni už tave... O kai esi vieniša, rizika įsimylėti didelė. Beje, jis vyresnis? Daug vyresnis?
Bet ta diena gali ateit labai negreit. Aš pažįstu žmogų, kuris 11 m turėjo tokį romaną. Taip pat turiu draugę, kuri 7 m draugavo su vedusiu, galop vaiką nuo jo pagimdė ir tik tada santykiai baigėsi
Man tai gaila tokių merginų gyvenimo pro šalį einančio
Papildyta:
QUOTE(S.B.M @ 2015 06 27, 10:19)
net nežinau kaip ir pakomentuot tas jūsų fantazijas, tiesą sakant ir noro nelabai turiu. Gal jūs pati susikurkit atsakymą, tada pamatuokit pagal savo matą ir pasipiktinkit

ok ok, jūs teisi. lai linksminasi
Nžn su kuo čia mane painioji, bet dėkui už leidimą linksmintis

. Kažkodėl manai, kad kiti linksmintis čia ateina.
O vat pakomentuot galėtum. Gal pati tada susivoktum, kaip bjauru svetimuos namuos taip elgtis.