Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS saldžios ir karčios..

QUOTE(GAILE* @ 2015 06 27, 12:57)
Aš vat pagalvojau, kaip elgčiausi apgautos žmonos vietoj cool.gif

dar yra variantas, kad tiesiog nesuzinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 06 26, 16:18)
žinau tą jausmą, kai šypsena nedingsta nuo lūpų wub.gif
O apie jausmus jūs kalbat? būna pasvarstymų dėl bendros ateities?

Mes susipažinom darbe, bet viskas prasidėjo gerokai vėliau. Chemija tarp mūsų buvo nuo pat pradžių - jis nepraleisdavo progos parodyt dėmesį, aš ir naktim pasapnuodavau jį, bet vijau bet kokias mintis iš galvos ir bendravau griežtai kolegiškai/draugiškai, nesuteikiau jokių prielaidų. Ne vienus metus taip bendravom darbiniais reikalais, maniau, kad viskas puikiai kontroliuojama. Kol netikėta situacija išmušė iš pusiausvyros, tada jau galva susisuko abiems.

O jūs kaip, seniai kartu? Kaip susipažinot?

Ne,jokiu minciu del bendros ateities nera ir nebus, esam vienas kitam tik "prieskoniai"
Apie jausmus nekalbam, vieninteliai siltesni zodziai yra"as taves pasiilgau""pagalvoju apie tave". Negaliu ivardyti kas jam per jausmai, man tiesiog gera ir nenoreciau nieko keisti.
Mes pazistami du metus jau beveik.
Kas pas jus per netiketa situacija buvo?
Supazindino drauge (ji mane kad jis man nepatiks, bet ojej)
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 06 26, 15:02)
nugis, nesprogdink roziniu burbulu.  wub.gif
Butus galima sumaisyti ne del to, kad esi arba nesiorientuojantis erdveje, arba toje vietoje lankeisi seniai ir retai, o tik is didelio susijaudinimo  wub.gif ir gal net MEILES  wub.gif . Tos dideles, kuri veda i pasimatymus kas 3 menesius.

Meile musu santykiu neivardyju.
Po susitikimo as buvau rami, laiminga ir galejau net nemastyti kad noriu vel ji susitikti. Pries jo kelione as buvau netoli jo krastu, bet nesiuliau susitikti, parasiau tik kad "gal kada pasiilgsiu". Megavausi prisiminimu apie buvusi pasimatyma, apie pasakytus jo zodzius ir tiek.
Jis gryzo is keliones. Siaip susirasem. As tik siaip priminiau kad busiu vestuvese netrukus jo mieste, jeigu yra noras galim pasimatyt trumpam bucinukui. Parase kad su buciniu kazi ar apsieitume :wub:Tuomet as priminiau tai, kad dar po keliu dienu vel vyksiu i jo miesta , galime kazka pasiplanuoti. Jis pasiule susitikti anksciau. Ir susitikome wub.gif
Man pasimatymo i tris menesius karta uztenka. Nenoriu iklimpti. O galbut nenoriu kad gali nelikti to ilgesio.
Kadangi liepos menesi turim siokia tokia proga, greitas pasimatymas vel nusimato, o tada jau nezinau, pasroviui te viskas...
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 06 26, 22:30)
2. žymumas joks privalumas. Darbas kaip ir visi kiti. Turtų neminėjau smile.gif  Pati sukiojuosi šioje srityje, tik situacija dėkingesnė, nes nesu viešas veidas, tiesiog darbas toks. Na ir ka? Kuom tai susiję su ištikimybe? Visur žmonės vienodi, ir maximos krovėjai ir prezidentai, visi gali paslysti. O dėl saugumo ne paparaciuose esme, kas nežinot nešnekėkit. Yra ta problema, kad esi pastebimas ir atpažįstamas, o kas tave stebi nežinai, nes net nepažįsti tų žmonių. Tiesiog nežinai kur saugu.

Beje, dėl turtų - ne jie esmė. Tiesiog man neįdomu su kvailais, neišsilavinusiais ir siauro mąstymo vyrais, o šie bruožai brandžiame amžiuje įprastai tiesiogiai proporcingi materialinei žmogaus situacijai. Tokie dėsniai. Bet man atrodo šlykštu vertinti meilužį pagal padovanotų rožių skaičių, nuomoto viešbučio žvaigždutes ar kitus blizgučius, ypač jam atsiduoti už tai. 100kart labiau vertinu jo rankomis pagamintą vakarienę man, nei rožes viešbutyje - jų galiu nusipirkti ir pati kiek noriu.

Panasiai mastau.
Mano pagunda kad ir prabangus, nesu apdovanota dovanomis ir pan, susitikus tik jo atveztos vaises buna tokios, kokiu as siaip nemegstu (juros gerybes ir pan). O jis papraso uzsimerkti ir ..Ko gero tokiu budu pakeisiu poziuri.
Visada as pirma atvykstu i buta, sumoku uz ji, jis grazina pinigus. Kita menesi planuoju pasimatyma ir uz buta sumokesiu as, tiesiog padarysiu jam staigmena (zinoma jeigu jis gales ir nebus isvykes). Svajoju susitikti vel bute, kuriame praleidome nakti, kur buvo pirmas intymus susitikimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AistraXXX: 27 birželio 2015 - 14:16
QUOTE(AistraXXX @ 2015 06 27, 15:15)
Kita menesi planuoju pasimatyma ir uz buta sumokesiu as, tiesiog padarysiu jam staigmena (zinoma jeigu jis gales ir nebus isvykes).

NIEKADA!!!
geriau prisipirkciau gero vyno ir prisigerciau su drauge. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 27 birželio 2015 - 14:26
QUOTE(evara @ 2015 06 26, 20:49)

Tai kad jisai nepaliks zmonos tikrai, tik pradzioje "pribure,kad bus matyti" smile.gif

4u.gif
As tai girdejau ir..Kai turejau romana 5 metus su buvusiu meiluziu.
Laimei dabar su pagunda nieko panasaus nekalbam ir ne minciu nera
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 06 27, 15:20)
NIEKADA!!!
geriau prisipirkciau gero vyno ir prisigerciau su drauge.  biggrin.gif

Pas mane savi sumetimai.
Norisi ji isbandyti
Siaip pamascius nemanau kad jis leistusi kad mokeciau as. Bet..Tiesiog idomu kaip jis elgsis
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 06 27, 15:29)

Pas mane savi sumetimai.
Norisi ji isbandyti
Siaip pamascius nemanau kad jis leistusi kad mokeciau as. Bet..Tiesiog idomu kaip jis elgsis

kuria prasme isbandyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 06 27, 15:40)
kuria prasme isbandyti?  g.gif

Man tiesiog idomu ar jis man leistu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 06 27, 14:56)

Man pasimatymo i tris menesius karta uztenka. Nenoriu iklimpti. O galbut nenoriu kad gali nelikti to ilgesio.

Man nesusidarė įspūdis, kad jis inicijuotų susitikimus dažniau. Tad tai, kad jums pačiai užtenka pasimatymo kas tris mėnesius, yra ganėtinai abejotina smile.gif Apie ilgesį taip pat.
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 06 27, 15:50)
Man tiesiog idomu ar jis man leistu  cool.gif

O ka tai irodytu ar parodytu? g.gif
kas pasikeistu vienu ir kitu atveju?
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 06 27, 15:50)
Man tiesiog idomu ar jis man leistu  cool.gif

Ir ką tai keistų? g.gif
Eksperimentai gali būti atliekami dėl praktinės naudos (pvz., išsiaiškinti kandidato į boyfriend'us moralinį veidą) arba dėl smagumo. Moralinis veidas šiuo atveju dzin, nes jūs nieko vienas kitam nereiškiat ir nieko neplanuojat. O pagal siužetą tai ganėtinai nykus eksperimentas. Ir dar su materialiniais nuostoliais. Geriau ką nors šustriau sugalvokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 06 27, 15:52)
Man nesusidarė įspūdis, kad jis inicijuotų susitikimus dažniau. Tad tai, kad jums pačiai užtenka pasimatymo kas tris mėnesius, yra ganėtinai abejotina  smile.gif Apie ilgesį taip pat.

Man dazniau nereikia.Va, noriu susitikti liepa, o toliau jau nieko nesitikesiu.
Mes susitikimus planuodavome, deja..Su jo darbu kartais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 06 27, 15:57)
Ir ką tai keistų?  g.gif

Kazkaip jusu ir mano mintys susidubliavo biggrin.gif
Tik jus minti ispletojote biggrin.gif Galetumet dar ir pateikti idomesniu bandymu pavyzdziu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AistraXXX @ 2015 06 27, 15:59)
Mes susitikimus planuodavome, deja..Su jo darbu kartais doh.gif

Gerai,kad sutampa jusu abieju poreikiai.
Atsakyti