Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 04, 18:08)
Tave dar lopsy nusmaugt reikejo!!  bigsmile.gif
... Uz tokius pinigu SVAISTYMUS  drinks_cheers.gif
O dabar irgi turbut lengviau uzmust negu pramaitint  biggrin.gif

Nors as kazkaip tai itariu, kad sitam reikale Airos mama kur kas didesni vaidmeni vaidina, o Aira cia tik ateina musu apsviest po fakto g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 04, 17:24)
Cia tu roziniu  bigsmile.gif ?

Ne, mama danija dryžuota juodai pilka. O jei vis dėl to sugalvočiau perkelti į mailinyką, tai tėtis turi būti toks pats, kaip mama dryžuotas ar gali būti ružavas? g.gif Turiu ir tokį ir tokį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 05 04, 18:25)

Arvydai  gun_bandana.gif  protest.gif , tokie juokai tik N-18 biggrin.gif

Tai man uz, uz, uz uzvakar kaip tik tiek ir sukakojo 4u.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Va ta mano grožybė wub.gif user posted image
Atsakyti
nu va, egzamino proga baigėsi manai (sun) šiand jau nė vieno taško ant žuvies... (ačiū, Cile ir kitiem padėjus susidorot!). tai paskutinį kartą to žalsvai melsvo daikto supilsiu...ir bus galima augalais užsiimt....
Arvydai, gal primintumėt dėl tų durduliukų? juos lyyyg kažkur čia forume skaičiau, kad pirkt dėžutėse galima? mažu kaip nors konkretesniu pavadinimu vadinasi...? ar kur ieškot?
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2015 05 04, 18:41)
Ne, mama danija dryžuota juodai pilka. O jei vis dėl to sugalvočiau perkelti į mailinyką, tai tėtis turi būti toks pats, kaip mama dryžuotas ar gali būti ružavas?  g.gif  Turiu ir tokį ir tokį  g.gif

Jei tos pacios rusies tiks ir ruzavas lotuliukas.gif Bus mulatai biggrin.gif Tik padabok kuris patinas labiau asistuoja ax.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Corvus_Corone @ 2015 05 04, 18:56)
nu va, egzamino proga baigėsi manai (sun) šiand jau nė vieno taško ant žuvies... (ačiū, Cile ir kitiem padėjus susidorot!). tai paskutinį kartą to žalsvai melsvo daikto supilsiu...ir bus galima augalais užsiimt....
Arvydai, gal primintumėt dėl tų durduliukų? juos lyyyg kažkur čia forume skaičiau, kad pirkt dėžutėse galima? mažu kaip nors konkretesniu pavadinimu vadinasi...? ar kur ieškot?

Jo, sako buna ir pirkt. Bet as pats pasigaminu. Reik mazdaug per puse sumaisyt kokio nors molio ir pridziovinto to daikto kuri nusiurbi is akvo. (Sudo geriau, kad butu daugiau, o molio tik, kad suliptu). Tada susukt mazdaug 8 mm skersmens durduliukus ir vel isdziovint. Gan greit viskas isdziusta. Tada prisicinkini ir greit kisi po saknim! Tik reik greit, nes bais greit ir tezta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 04, 18:46)
Tai man uz, uz, uz uzvakar kaip tik tiek ir sukakojo  4u.gif  ax.gif  biggrin.gif

Tai tau... Bet ne Airai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 05 04, 19:33)
Tai tau... Bet ne Airai tongue.gif

O Aira vis tiek nieko negirdi schmoll.gif Sakyk nesakes, rasyk nerases doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 04, 19:48)
Va ta mano grožybė    wub.gif 

Čia Proserpinaca palustris, turiu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 05, 07:41)
Čia Proserpinaca palustris, turiu ir aš  smile.gif

Nu ir kaip sekas augint?
Siaip labai dailus augaliukas, bet raso, kad pazengusiems akvariumistas ir CO2 reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 05, 12:09)
Nu ir kaip sekas augint?
Siaip labai dailus augaliukas, bet raso, kad pazengusiems akvariumistas ir CO2 reik  g.gif

Auga normaliai, tik buvo raudonas, o pas mane gal šviesos mažai, tai žalias tapo, bet gražu man ir taip irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva R.: 05 gegužės 2015 - 11:07
Man toks klausimas iškilo - kas tas CO2 ?
Jei su juom augalai labai gerai auga,tai kur galima jo ( biggrin.gif ) gauti?
Atsakyti