Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Aira2 @ 2015 05 05, 15:07)
Man toks klausimas iškilo - kas tas CO2 ?
Jei su juom augalai labai gerai auga,tai kur galima jo (  biggrin.gif  ) gauti?

Tau dar tikrai jo nereikia biggrin.gif . Be to, jis laaabai brangus biggrin.gif . Triženklę sumą kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 05 05, 14:24)
Tau dar tikrai jo nereikia biggrin.gif . Be to, jis laaabai brangus biggrin.gif . Triženklę sumą kainuoja mirksiukas.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 05, 15:07)
Man toks klausimas iškilo - kas tas CO2 ?
Jei su juom augalai labai gerai auga,tai kur galima jo (  biggrin.gif  ) gauti?

Aira, protinga mergicka esi - pagooglink wink.gif Nors kaip Dilma jau pastebejo - tau tikrai dar per anksti su juo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 05 05, 15:24)

Reikia, reikia! lotuliukas.gif Cia bus kaip paskutinis vinis i karsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 05, 20:22)
Reikia, reikia!  lotuliukas.gif  Cia bus kaip paskutinis vinis i karsta  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Humoro jausmas neeilinis thumbup.gif
Atsakyti
Per biologijos pamokas ismoks biggrin.gif palaukit, ne taip greit apie visokias fotosintezes ir CO2 bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif jungiuosi ir as į jūsų komapanija,,,jei leisit blush2.gif
Zyziau Zyziau ir gavau 30 litru akvarimuka thumbup.gif dabar kolkas mano gaidelis vienas jame karaliauja, ryt gaus kompaniją ir silumos smile.gif
Galvoju jam neonų įleisti ir samuka, nu gal dar ką Nors, tik nežinau ką, nes visai žalia aš šituo klausimų.
Atsakyti
QUOTE(MerGele^ @ 2015 05 05, 21:21)
Sveiki  smile.gif jungiuosi ir as į jūsų komapanija,,,jei leisit  blush2.gif
Zyziau Zyziau ir gavau 30 litru akvarimuka  thumbup.gif dabar kolkas mano gaidelis vienas jame karaliauja, ryt gaus kompaniją ir silumos  smile.gif
Galvoju jam neonų įleisti ir samuka, nu gal dar ką Nors, tik nežinau ką,  nes visai žalia aš šituo klausimų.

Neonai gerai, bet gal palukekit bent savaitele..neonai nemegsta sviezio akvariumo.
O siaip tai ir visas kompletas butu - gaidelis, keli neonai ir 3 samukai korydorai..daugiau nei kas tiks, nei tilps bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 05, 20:33)
Neonai gerai, bet gal palukekit bent savaitele..neonai nemegsta sviezio akvariumo.
O siaip tai ir visas kompletas butu - gaidelis, keli neonai ir 3  samukai korydorai..daugiau nei kas tiks, nei tilps  bigsmile.gif

Kariauju su gruntu, jau kokia valanda vonioj sėdžiu... nu neskaidrus vanduo ir neskaidrus unsure.gif kas jam yra?
Atsakyti
QUOTE(MerGele^ @ 2015 05 05, 21:38)
Kariauju su gruntu, jau kokia valanda vonioj sėdžiu... nu neskaidrus vanduo ir neskaidrus  unsure.gif kas jam yra?

Nu jei su gruntu kariaujat, tai tikrai dar nepirkit neonu maziausiai savaite...galetumet ir su samais luktelt, jei pazadat gaidi labai saikingai serti...
O del grunto..is kur gautas ir kokio pobudzio tas neskaidrumas? Purvas tai visvien anksciau ar veliau turi nusiplaut...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 05 gegužės 2015 - 20:49
QUOTE(MerGele^ @ 2015 05 05, 21:38)
Kariauju su gruntu, jau kokia valanda vonioj sėdžiu... nu neskaidrus vanduo ir neskaidrus  unsure.gif kas jam yra?

As gera pusvalanduka pakepinu orkaitej ir tada lygtais geriau issiplauna.
Ir be kepinimo turetu issiplaut per 100 kartu. Blogiau, jei su molio priemaisa papuola, bet vis tiek issiplauna. Kantrybes!! smile.gif
P.S. Jei turit filtra galim neplaut iki vodkes skaidrumo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 05, 20:47)
Nu jei su gruntu kariaujat, tai tikra idar nepirkit neonu maziausiai savaite...galetumet ir su smasi luktelt, jei pazdat gaidi labai saikingai serti...
O del grunto..is kur gautas ir kokio pobudzio tas neskaidrumas? Purvas tai visvien anksciau ar veliau turi nusiplaut...

Gruntas iš parduotuvės. Bige pirkau. Dėl neskaidrumo tai nemoku papasakot g.gif vandens ipilu lyg ir nieko, o patrunu delnai, pamaisau ir neskaidrus pasidaro.
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 05, 20:50)
As gera pusvalanduka pakepinu orkaitej ir tada lygtais geriau issiplauna.
Ir be kepinimo turetu issiplaut per 100 kartu. Blogiau, jei su molio priemaisa papuola, bet vis tiek issiplauna. Kantrybes!!  smile.gif
P.S. Jei turit filtra galim neplaut iki vodkes skaidrumo  drinks_cheers.gif

Filtra turiu, bet galiu ir pakaitint, ar pavirint
Atsakyti