Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 03 30, 16:44)
Jeps. Nelabai matosis, bet cia jau panasiau i juodaja barzda.  ax.gif

Realiai ryškiau matosi, panašu į juodą spalvą... Ka daryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 30, 15:49)
Realiai ryškiau matosi, panašu į juodą spalvą... Ka daryt?  verysad.gif

Pagooglink juodaja barzda. (Ir musu pradinuky gali but). O as dar talmudan uzmesiu aki, bet ten dazniausiai buna nurodytas tik senovinis cheminis naikinimas
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 30, 14:49)

Man padejo nuo barzdos sviesos mazinimas ir vandens keitimas po mazdaug 30proc i savaite pora kartu. P.s. Tuomces receptas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 30, 15:49)

Cia labai daug apie ta barzda prirasyta verysad.gif Anksciau nebuvo patikimos chemijos tai naikindavo kaitaliodami vandens parametrus. Kartu kentedavo ir zuvys, ir augalai. Dab specifines chemijos jau turetu but. (Buvo ir anksciau, tik Sovietu sajungoj neimanoma budavo gaut).
Antibiotikai neveikia schmoll.gif
Atsiradima ir bujojima salygoja grunte sukauptas organikos perteklius ir per stipri aeracija. Stabdo,- ampuliarijos ir gyvavedes zuvys. Tik gyvunijos turi but nedaug.
Sviesa - ne daugiau 10-11 val.
Dumblis nemegsta druskos, bet pagrindinis gydymas - svara!
Gydymasis trunka nuo 20 dienu iki 2 menesiu ir ilgiau.
Barzdos (dar vadinama "vietnamke" sepetukai iauga i lapus, bet augalu sulciu nesiurbia, o tik taip prisitvirtina.
---------------------
Nusiskink viena apzelusi lapuka ir pamegink pavalyt su "Lenor" minkstikliu. Tik kiek praskiest nezinau, bet galima pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 30, 15:36)
Ačiū, bet kaip gaut tą vabalą?

Turbut didesnese balose butu...tik nesumaisykit su dusia - sita zuvytem pavojinga. O amankiu nenorint?jos tai uztikrintai siula valgo, bet kainuoja po pora euru tikrai.
-------------------
Aira, tu cia kartais ne is A.Bubino "Akvariumo ABC" pacitavai rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 30, 19:32)
Turbut didesnese balose butu...tik nesumaisykit su dusia - sita zuvytem pavojinga. O amankiu nenorint?jos tai uztikrintai siula valgo, bet kainuoja po pora euru tikrai.
-------------------
Aira, tu cia kartais ne is A.Bubino "Akvariumo ABC" pacitavai  rolleyes.gif ?

Airute idek ir saltinius, is kur info istraukei. O tai galiu ir nepatiketi ax.gif Vis tik jaunute naujokele akvuose esi... smile.gif
Atsakyti
Gerai,kitą kart įdėsiu biggrin.gif .O Cile,kaip Jus mane susekėt??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 30, 17:49)
Cia labai daug apie ta barzda prirasyta  verysad.gif  Anksciau nebuvo patikimos chemijos tai naikindavo kaitaliodami vandens parametrus. Kartu kentedavo ir zuvys, ir augalai. Dab specifines chemijos jau turetu but. (Buvo ir anksciau, tik Sovietu sajungoj neimanoma budavo gaut).
Antibiotikai neveikia  schmoll.gif
Atsiradima ir bujojima salygoja grunte sukauptas organikos perteklius ir per stipri aeracija. Stabdo,- ampuliarijos ir gyvavedes zuvys. Tik gyvunijos turi but nedaug.
Sviesa - ne daugiau 10-11 val.
Dumblis nemegsta druskos, bet pagrindinis gydymas - svara!
Gydymasis trunka nuo 20 dienu iki 2 menesiu ir ilgiau.
Barzdos (dar vadinama "vietnamke" sepetukai iauga i lapus, bet augalu sulciu nesiurbia, o tik taip prisitvirtina.
---------------------
Nusiskink viena apzelusi lapuka ir pamegink pavalyt su "Lenor" minkstikliu. Tik kiek praskiest nezinau, bet galima pabandyt  ax.gif

Dėkoju už patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 03 30, 19:32)
-------------------

Amankes tai Amano krevetės? smile.gif Turiu dvi...
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 30, 19:44)
Gerai,kitą kart įdėsiu        biggrin.gif    .O Cile,kaip Jus mane susekėt???    blink.gif

Cha...as pries 25 metus ta knygute kone mintinai mokejau - ji mano "biblija" buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 30, 19:44)
Gerai,kitą kart įdėsiu        biggrin.gif    .O Cile,kaip Jus mane susekėt???    blink.gif

kai mes buvom tavo amžiaus, daugiau BEVEIK JOKIOS informacijos apie akvariumistiką lietuviškai nebuvo, šitą atmintinai mokėjom biggrin.gif Aira - įsivaizduoji ? nei intreneto, nei kitų prieinamų informacijos šaltinių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 30, 20:25)
Amankes tai Amano krevetės?  smile.gif  Turiu dvi...

Taip, tos pacios smile.gif Pas mane trys, akvukas 30 panasiai litru, tai isula is samanu isrankiojo tikrai.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 30, 21:35)
Taip, tos pacios smile.gif Pas mane trys, akvukas 30 panasiai litru, tai isula is samanu isrankiojo tikrai.

Jos pas mane tik savaitė kaip yra... Ir pasislėpusios sėdi dažniausiai.. Gal vėliau kai įsidrąsins pradės kramtyt man blogius visokius bigsmile.gif
Atsakyti