O kada ta Eurovizija

QUOTE(Alchemie @ 2015 05 23, 22:49)
Vakar. 
Aš nežiūrėjau, "Akmeninius klevus" skaičiau.
sveikos,
norėjau pasiteirauti- ką tik perskaičiau Santa Montefiore "Sodininkas iš Prancūzijos" labai labai patiko
, o kaip kitos šios autorės knygos ar vertos dėmesio? kurią dar rekomenduotumėt?
norėjau pasiteirauti- ką tik perskaičiau Santa Montefiore "Sodininkas iš Prancūzijos" labai labai patiko

As su 35C guliu
tai skaitymui ne visai jgu yra klausau ir neriu...kai temperatura iki 36,6C pakyla ispila prakaitas
nekenciu sirgti

Sveikos
Aš visas (išskyrus jos naująją) perskaičiau,kadangi labai patiko ši autorė, tai rekomenduočiau "Dvasių medį", taip pat patiko "Prarastos meilės jūra", "Namas prie jūros", iš ties man visos jos knygos labiau ar mažiau patiko,maloniai skaitosi
Gal tik "Po Italijos saule" mažiausiai patiko.

QUOTE(Monalli @ 2015 05 24, 14:20)
sveikos,
, o kaip kitos šios autorės knygos ar vertos dėmesio? kurią dar rekomenduotumėt? 

Aš visas (išskyrus jos naująją) perskaičiau,kadangi labai patiko ši autorė, tai rekomenduočiau "Dvasių medį", taip pat patiko "Prarastos meilės jūra", "Namas prie jūros", iš ties man visos jos knygos labiau ar mažiau patiko,maloniai skaitosi

QUOTE(Shusha @ 2015 05 23, 20:12)
Jau! Yra ir trečioji, paskutinė dalis!
Bus sunku prisiversti Euroviziją žiūrėti kai atsirado tokia alternatyva 

Nu nors persiplesk

QUOTE(Ledime @ 2015 05 24, 16:19)
Sveikos
Gal tik "Po Italijos saule" mažiausiai patiko.

dėkoju ieškosiu pirkti ir skaitysiu
ir dar noriu pasiteirauti dėl Lucinda Riley knygų, mačiau trys išleistos ir visai įdomūs aprašymai, kuri verčiausia dėmesio?

Dukra (5m.) paprase pakabinti hamaka. Ziuriu keliauja pasiemusi knyga, tokia, nu visai be paveiksleliu.
-Kam ta knyga pasiemei?
-Taigi as ja vartysiu, kaip tu, as jau ismokau vartyti ten kur raideles
-Kam ta knyga pasiemei?
QUOTE(Monalli @ 2015 05 24, 22:37)
ir dar noriu pasiteirauti dėl Lucinda Riley knygų, mačiau trys išleistos ir visai įdomūs aprašymai, kuri verčiausia dėmesio? 

Neteko dar jos knygų skaityti

QUOTE(Alchemie @ 2015 05 25, 13:18)
Dukra (5m.) paprase pakabinti hamaka. Ziuriu keliauja pasiemusi knyga, tokia, nu visai be paveiksleliu.
-Kam ta knyga pasiemei?
-Kam ta knyga pasiemei?
Fain

QUOTE(Monalli @ 2015 05 24, 20:37)

skaičiau tik Orchidėjų namus, bet man ten visko gerokai per daug buvo. Kitai Lucindos knygai nepasiryžtu. Bet jei Jums patinka Montefiore, tai greičiausiai ir Riley patiks.