Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

O kada ta Eurovizija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 23, 22:49)
O kada ta Eurovizija blush2.gif
Vakar. hihihi.gif

Aš nežiūrėjau, "Akmeninius klevus" skaičiau.
Atsakyti
sveikos,
norėjau pasiteirauti- ką tik perskaičiau Santa Montefiore "Sodininkas iš Prancūzijos" labai labai patiko smile.gif , o kaip kitos šios autorės knygos ar vertos dėmesio? kurią dar rekomenduotumėt? ax.gif
Atsakyti
As su 35C guliu doh.gif tai skaitymui ne visai jgu yra klausau ir neriu...kai temperatura iki 36,6C pakyla ispila prakaitas lotuliukas.gif doh.gif nekenciu sirgti doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Monalli @ 2015 05 24, 14:20)
sveikos,
norėjau pasiteirauti- ką tik perskaičiau Santa Montefiore "Sodininkas iš Prancūzijos" labai labai patiko smile.gif , o kaip kitos šios autorės knygos ar vertos dėmesio? kurią dar rekomenduotumėt?  ax.gif

Aš visas (išskyrus jos naująją) perskaičiau,kadangi labai patiko ši autorė, tai rekomenduočiau "Dvasių medį", taip pat patiko "Prarastos meilės jūra", "Namas prie jūros", iš ties man visos jos knygos labiau ar mažiau patiko,maloniai skaitosi smile.gif Gal tik "Po Italijos saule" mažiausiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2015 05 23, 20:12)
Jau! Yra ir trečioji, paskutinė dalis!  yahoo.gif Bus sunku prisiversti Euroviziją žiūrėti kai atsirado tokia alternatyva  biggrin.gif

Nu nors persiplesk doh.gif Dekui uz informacija 4u.gif Atliksiu jurinius namu darbus ir tada jau Rubina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2015 05 24, 16:19)
Sveikos 4u.gif
Aš visas (išskyrus jos naująją) perskaičiau,kadangi labai patiko ši autorė, tai rekomenduočiau "Dvasių medį", taip pat patiko "Prarastos meilės jūra", "Namas prie jūros", iš ties man visos jos knygos labiau ar mažiau patiko,maloniai skaitosi  smile.gif Gal tik "Po Italijos saule" mažiausiai patiko.

dėkoju ieškosiu pirkti ir skaitysiu
Atsakyti
ir dar noriu pasiteirauti dėl Lucinda Riley knygų, mačiau trys išleistos ir visai įdomūs aprašymai, kuri verčiausia dėmesio? blush2.gif
Atsakyti
Dukra (5m.) paprase pakabinti hamaka. Ziuriu keliauja pasiemusi knyga, tokia, nu visai be paveiksleliu.
-Kam ta knyga pasiemei?
-Taigi as ja vartysiu, kaip tu, as jau ismokau vartyti ten kur raideles
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2015 05 24, 22:37)
ir dar noriu pasiteirauti dėl Lucinda Riley knygų, mačiau trys išleistos ir visai įdomūs aprašymai, kuri verčiausia dėmesio?  blush2.gif

Neteko dar jos knygų skaityti smile.gif Dar rekomenduočiau Jojo Moyes ir Sarah Jio knygas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 25, 13:18)
Dukra (5m.) paprase pakabinti hamaka. Ziuriu keliauja pasiemusi knyga, tokia, nu visai be paveiksleliu.
-Kam ta knyga pasiemei?
-Taigi as ja vartysiu, kaip tu, as jau ismokau vartyti ten kur raideles

Fain biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2015 05 24, 20:37)
ir dar noriu pasiteirauti dėl Lucinda Riley knygų, mačiau trys išleistos ir visai įdomūs aprašymai, kuri verčiausia dėmesio?  blush2.gif

skaičiau tik Orchidėjų namus, bet man ten visko gerokai per daug buvo. Kitai Lucindos knygai nepasiryžtu. Bet jei Jums patinka Montefiore, tai greičiausiai ir Riley patiks.
Atsakyti