Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip viliojate savo vyrą

Metute,kokios pozos tai galetu buti? smile.gif

Šaukštelio smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Pasiskaičiau visą susirašinėjimą ir taip keista pasidarė, kad daugeliui vyro viliojimas yra nesuprantamas ar vos ne ribas peržengiantis dalykas... blink.gif
Aš asmeniškai labai mėgstu pažaisti su savuoju vyruku ir manau, kad vilionės labai suartina ax.gif
Nuolatos perkuosi nuostabius apatinukus, seguosi kojnytes, nes pati tuomet jaučiuosi daug geriau, o ir vyras dažnai žado netenka lotuliukas.gif žinoma jis taip pat deda daug pastangų smile.gif
Atsakyti
Aš vyro nevilioju. Tegul pats viliojasi jei jam reik. Man daug įdomiau knygas skaityti, filmus žiūrėti, eiti kažkur laisvu laiku, nei viliojo šis užsiimti. Aš gal frigidiska esu,nes man apskritai sekso nesinori..
Atsakyti
Nevilioju. Nes tiesiog jo nenoriu. O jei viliočiau, nebent kaip nors subtiliai, kad jam pirmam kiltų noras mane vilioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna-26 @ 2015 08 30, 02:55)
Aš vyro nevilioju. Tegul pats viliojasi jei jam reik. Man daug įdomiau knygas skaityti, filmus žiūrėti, eiti kažkur laisvu laiku, nei viliojo šis užsiimti. Aš gal frigidiska esu,nes man apskritai sekso nesinori..

Prasti popieriai, vyras musulmonas, ilgai nekentės g.gif
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2015 08 31, 11:28)
Prasti  popieriai, vyras musulmonas, ilgai nekentės g.gif

Matyt jo viliot nereikia, pats pasiima kada nori ir kiek nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 31, 10:48)
Matyt jo viliot nereikia, pats pasiima kada nori ir kiek nori  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man toks viliojomas apie kuri čia kalbama primityvios atrodo... Užpakalio vyrui panosen kaisiot nereik,kad jis manes geistu... Jis ir taip visada daugiau nori,nei aš... Mes su vyru mėgstam nueiti į koncertus,ar išgerti vyno bare ir beldidziant laiką kartu,kai neslepia jokie rupesciai,nuovargis ,ji abu gražiai atrodom,turim idomu pokalbį...natūralu kad yra meile,susizavejimas vienas kitu yra noras ir ta meile pratęsti... Bet iš esmės man nereikia jo vilioti. Galbūt reikes kai jau būsim vienas kitam atibode... Bet kol esu jauna man nereik nieko specialiai daryti. Mano vyras karštas jam papildomu dalyku kaip prisegtu kojiniu pvz..nereik... tai ir nemato reikalo dėl jo pustytis einant į lova
Atsakyti
QUOTE(Kotryna-26 @ 2015 09 01, 16:20)
Man toks viliojomas apie kuri čia kalbama primityvios atrodo... Užpakalio vyrui panosen kaisiot nereik,kad jis manes geistu... Jis ir taip visada daugiau nori,nei aš... Mes su vyru mėgstam nueiti į koncertus,ar išgerti vyno bare ir beldidziant laiką kartu,kai neslepia jokie rupesciai,nuovargis ,ji abu gražiai atrodom,turim idomu pokalbį...natūralu kad yra meile,susizavejimas vienas kitu yra noras ir ta meile pratęsti... Bet iš esmės man nereikia jo vilioti. Galbūt reikes kai jau būsim vienas kitam atibode... Bet kol esu jauna man nereik nieko specialiai daryti. Mano vyras karštas jam papildomu dalyku kaip prisegtu kojiniu pvz..nereik... tai ir nemato reikalo dėl jo pustytis einant į lova

Arba jūs primityviai supratote temą. Temos autorė gal tiesiog norėjo idėjų, palyginimų ką galima padaryti papildomai, progomis ar pan., nes tikriausiai nesitikėjo tokių atsakymų, kad: jis mane gi myli, tai ir taip manęs nori biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi viliot nereikia, susivilioja pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sėlija @ 2015 09 04, 13:41)
Man irgi viliot nereikia, susivilioja pats biggrin.gif

O as manau, kad ir jis ir ji turetu vienas kita gundyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 09 05, 08:56)
Vienas dalykas-cia ne miegamasis. Kitas - tu parasei pakankamai intymu dalyka - jis turetu likti tarp judvieju, o ne viesam forume.

Siaip viliojimas irgi ganetinai intymus dalykas, tai kam kurti tokia tema, jei apie ja negalima pasisakyt? Na nebent kai kam vyru viliojimas apsiriboja tarkim kokio alaus nupirkimu biggrin.gif
Na ir dar vienas dalykas, as nzn kaip pas jus, mano pazistamu rate gali laisvai kalbet apie tokius dalykus, sexas kaip ir valgymas mums yra naturalus dalykas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aspYrinas: 06 rugsėjo 2015 - 14:24