QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 06, 15:21)
Siaip viliojimas irgi ganetinai intymus dalykas, tai kam kurti tokia tema, jei apie ja negalima pasisakyt? Na nebent kai kam vyru viliojimas apsiriboja tarkim kokio alaus nupirkimu
Na ir dar vienas dalykas, as nzn kaip pas jus, mano pazistamu rate gali laisvai kalbet apie tokius dalykus, sexas kaip ir valgymas mums yra naturalus dalykas

Na ir dar vienas dalykas, as nzn kaip pas jus, mano pazistamu rate gali laisvai kalbet apie tokius dalykus, sexas kaip ir valgymas mums yra naturalus dalykas

Na, aš manau, tema nėra apie tokį tiesmuką viliojimą. Tarp alaus nupirkimo ir pasižargstymo yra plati amplitudė kitų jaudinančių ir gerokai subtilesnių dalykų. Kitas dalykas - matyt, dar ir žmonių poreikiai ir atvirumo ribos skiriasi - tau va nieko tokio pasidemonstruot forume ar tarp draugų be triusikų, man gi atrodo, kad atvirumo ir intymo su kitais ribos yra IKI apatinių. O kas juose-jau dviejų ir tik jų reikalas. Rasčiau kur, kad mano žmogus panašiai reiškiasi forume kokiam ar su draugais - net nžn, kaip reaguočiau, bet būtų žiauriai nemalonu ir bjauru.
Pagalvojau - kad net ir jei šalia kažkas su smulkmenom imtų pasakotis apie savo intymų gyvenimą - net neįdomu, o nemalonu būtų. Nes na-kam tokia info? Koks man skirtumas, kokiu būdu ar kokia poza Petriukas savo oną tvarko?