Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(LEEja @ 2015 10 01, 10:37)
vat mąstau, bet nesu tikra, nes ten, priešingai nei Youth - rodo 'sugedusius' žmones ir tai mane sulaiko, nors reiktų, vien dėl bendro išsilavinimo smile.gif

Na nenoriu per daug spoilinti, bet ne tik sugedusius šiaip ax.gif
Atsakyti
Keletas senesnių ir tikriausiai jau daugelio matytų, o mano tik pastarosiomis dienomis peržiūrėtų:

Signs (2002) - patiko, kaip kuriama įtampa, vietomis sustingusi žiūrėjau, kaip ten viskas bus. Stilistiškai gan fainas (tos kepurytės nerealios biggrin.gif ), nenukrypstama į sentimentus, nors užkabinami ir santykiai tarp šeimos narių, netekties skausmas. J. Phoenix sako akimis kaip visad apžavi, nors personažas, kurį jis vaidina, keistokas. Filme yra ir fantastikos (nors neperkrauta), ir dramos, net ir pasijuokti momentų buvo. Toks keistas filmas, bet sakyčiau gerąją prasme. Visai nieko.

End of Watch (2012) - kiek pamenu, daug kam labai patiko, man nebuvo didelio įspūdžio, nors prie vidutinių kategorijos irgi nepriskirčiau. Pradžia labai ilgai man ėjosi, nekabino visai, chaosas jautėsi, galvojau išjungti, bet Gyllenhaalas su savo reputacija laikė prie ekrano. Nors galiausiai man labiau prie širdies buvo ne jo, o jo kolegos vaidinamas personažas, atrodė labiau išplėtotas. Taigi, galiausiai visai įdomu pasidarė, pabaigą žinojau (kažkada spoilerį perskaičiau netyčia doh.gif ), bet vis tiek įtampa buvo paskutines 20 min. Nors atėjo mintis, kad kažin, ar tokio siužeto filme galėtų kaip nors kitaip baigtis. Žodžiu, geriau nei vidutinis, bet lūkesčiai gal per dideli buvo, kad į aukštumas kelti nesinori.

Ocean's Eleven (2001) - Clooney erzina, bet visa kita - šauniai. Pramoginis, smagus filmas, įtampos pakako, suktumas kėlė juoką. Apskritai, tai, kad veiksmas prasidėjo vos ne nuo pradžių, ir išlaikė dėmesį iki paskutinės minutės, tikrai pagirtina. Reiks kada nors ir kitas dalis pažiūrėti.
Atsakyti
„Scanoramoje 2015"- Kanų kino festivalio favoritai:

http://www.scanorama...valio-favoritus


Atsakyti
Hidden (2015) - kam patinka post-apokaliptiniai filmai, rekomenduoju šitą. nors ir turi trūkumų ir netikslumų, vis tiek gerai žiūrėjosi, įtampą išlaikė beveik iki galo smile.gif filmas apie tai, kaip užėjus kažkokiam virusui šeima slepiasi požeminėje slėptuvėje. gaila, kad mažai tų apokaliptinių (o dar gerų) filmų sukuria..
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 10 04, 10:08)
Hidden (2015) - kam patinka post-apokaliptiniai filmai, rekomenduoju šitą. nors ir turi trūkumų ir netikslumų, vis tiek gerai žiūrėjosi, įtampą išlaikė beveik iki galo smile.gif filmas apie tai, kaip užėjus kažkokiam virusui šeima slepiasi požeminėje slėptuvėje. gaila, kad mažai tų apokaliptinių (o dar gerų) filmų sukuria..


žiūrėjau neseniai. tikrai patiko, kiek nukrypęs nuo šablono.

aš šią savaitę dar pora mistinių suvartojau:

Last Shift (I) (2014) - reitingas per mažas, sakyčiau, filmui neišlaidauta, bet įtampa tai puikiai sukurta ir išlaikyta, lindau po kaldra slėptis vietomis.

Triangle (2009) Ne Bermudų, berods, bet iš tos serijos. Į vandenyną patekusius ištinka mįslingi reiškiniai, kažkokia galvosūkio dėlionė, o kai dėlionės vaizdas pasirodė, mane kažkiek sukrėtė. geras filmas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 04, 10:26)
Triangle (2009) Ne Bermudų, berods, bet iš tos serijos. Į vandenyną patekusius ištinka mįslingi reiškiniai, kažkokia galvosūkio dėlionė, o  kai dėlionės vaizdas pasirodė, mane kažkiek sukrėtė. geras filmas.

dėkui, šitas sudomino smile.gif

beje, kas žiūrit serialus. tai šiandien prasideda net trijų mano žiūrimų serialų nauji sezonai biggrin.gif Homeland, The Good Wife, The Last Man on Earth. o kitą savaitę ir The Walking Dead.
Atsakyti
parekomenduokit geru komediju 4u.gif
labai bloga nuotaika ir norisi siek tiek pralinksmeti. Tiksliau bent kuriam laikui pamirsti blogus dalykus ...
Atsakyti
Benny & Joon (1993) - romantinė drama/komedija apie moterį, sergančią psichikos liga (matyt, šizofrenija), jos brolį, su kuriuo ji gyvena, bei kaimyną Semą, kuris tapatina save su vienu aktoriumi (tai įsivaizduoju, kad turi kažką panašaus į asmenybės susidvejinimą). Tai iš pradžių būtent veikėjų ,,kitoniškumas" ir patraukia dėmesį, tačiau bėgant laikui viskas tampa nuspėjama. J. Deppo vaidinamas Semas tuomet gal ir galėjo nustebinti, tačiau kai po to sekė nemažai panašių (keistų, ,,paplaukusių") personažų vaidmenų Deppo karjeroje, tai kažkaip ir įspūdžio nebedarė jis. Filmas pasirodė vienas iš tų, kuriuos pažiūrėjau ir pamiršau. Tačiau muzikinis takelis pakėlė nuotaiką, nenusaldintas ir labai smagiai smagiai klausomas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 04 spalio 2015 - 10:50
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 10 04, 11:48)
parekomenduokit geru komediju  4u.gif
labai bloga nuotaika ir norisi siek tiek pralinksmeti. Tiksliau bent kuriam laikui pamirsti blogus dalykus ...

Neseniai žiūrėjau "Man Up", tai galiu rekomenduot, tikrai juokinga romantinė komedija, bet man visos komedijos su Simon Pegg patinka smile.gif
http://www.imdb.com/title/tt3064298/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 04 spalio 2015 - 12:11
Me and Earl and the Dying Girl (2015) - apie Gregą, kurį mama priverčia aplankyti bendraklasę, neseniai sužinojusią apie tai, kad serga 4 stadijos vėžiu. Kiek mačiau, daug kas lygina su The Fault in Our Stars, bet ,,Me and..." man atrodo visa galva aukštesnis ir įdomesnis. Natūralios scenos, vaidyba, ne per greitas tempas, siužetas - lyg ir nedaug vyksta, bet bent jau neperkrauta fantastinėmis detalėmis. Filmams apie vėžiu sergančius žmones būdingų scenų taip pat nėra, jos paliekamos vaizduotei, duodant tik užuominas apie tai, kas įvyko / vyksta Reičelei gydantis. Labai gražiai atskleidžia draugystę, jos privalumus ir džiaugiausi, kad nenukrypta prie paaugliams skirtuose filmuose būdingų ,,pirmųjų kartų". Įdomu buvo žiūrėti į Grego ir Earlo pomėgį kurti filmus, remiantis senąja klasika, o pabaigoje atverstos Reičelės knygos taip pat pasirodė įdomi detalė. Žodžiu, likau patenkinta.
Beje, jau peržiūrėjusi filmą pamačiau, kad jį žada rodyti ir mūsiškiuose kino teatruose šį mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 10 05, 17:14)
Me and Earl and the Dying Girl (2015) - ...

aga, man ir šitas patiko. toks tikrai neaprautas bereikalingais vaizdais ar efektais.
Atsakyti
Breathe in - labai gyvenimiska drama, bet nera sunkus filmas, tad lengvam vakarui pats tas (na bent man taip )

http://www.imdb.com/title/tt1999987/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejo nubloksta: 05 spalio 2015 - 22:33