Wohoo.. Ziuriu cia Venipakas turbut visiem kazka sumaise su SMSais Jau parasiau Linai emaila ir tik db galvoju temoj paskaitysiu As gavau SMS, kad man Vilniuj siunta pristatys
Jau susiskambinome, adresai registruoti teisingai, tik Venipak keliant i sistema numuse telefono nr., tai del to, sms issiustos i neteisingus telefono nr.
ADRESAI UZREGISTRUOTI IR RYTOJ BUS VEZIOJAMI, teisingai! Klaida TIK sms zinuteje!!!!
Atsiprasome uz sumaisti!!! Papildyta: p.s. buciau dekinga, jei pranestumete ryt ar teisingai vezioja. Bet, mane pacia asmeniskai ka tik patikino, kad klaida tik sms zinuteje. Ryt is ryto bus dar viena sms, ir jei spes pakeis adresus i teisingus, bet jei ne, vistiek vezios pagal teisingus adresus.
Jau susiskambinome, adresai registruoti teisingai, tik Venipak keliant i sistema numuse telefono nr., tai del to, sms issiustos i neteisingus telefono nr.
ADRESAI UZREGISTRUOTI IR RYTOJ BUS VEZIOJAMI, teisingai! Klaida TIK sms zinuteje!!!!
Atsiprasome uz sumaisti!!! Papildyta: p.s. buciau dekinga, jei pranestumete ryt ar teisingai vezioja. Bet, mane pacia asmeniskai ka tik patikino, kad klaida tik sms zinuteje. Ryt is ryto bus dar viena sms, ir jei spes pakeis adresus i teisingus, bet jei, vistiek vezios pagal teisingus adresus.
Ir aš gavau su kalniečių adresu... susinervinau, vaikus nuo kompo nukrėčiau - bet pasirodo ne man vietai striokas... Tikiuos viską gausim laiku ir savais adresais. Jei ką, kalniečiams pristatymas 18-22...