QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 28, 08:30)
Aš tai misliju, kad gal mūsų vardai/pavardės surašyti teisingi ant siuntų, tik tel. nr. - ne. Tai jeigu visą d. namuose - gal ir pristatys

, bet kurjeriai pasiskambina ne tuo numeriu ant siuntos ir manau susibalamutina, užtai ir neveš nesutarę nieko
AŠ svarstau, kad jei ir teisingai surašyti vardai, pavardės ant siuntų, gali vežti

Bet va pasiskambins neteisingu numeriu, ten pasakys, kad laukia ne tam mieste, kurjeris ir susibalamūtins mano galva, pabijos neišsiaiškinęs kitam pristatyt

Maniškis iš Tauragės sakė išsiaiškins ir šiandien neveš, bet gal ne visi taip darys

Na žodžiu bus matyt, blogiausia, kad aš namie šiandien vienu tarpu nebūsiu, kad tik nebūt kiaulės dėsnis, jog atveš tuo metu

Ai, jei ką, pasiimsiu iš jų terminalo blogiausiu atveju, Elektrėnų gatvėj lyg jie
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 28, 08:36)
Aš siuntos nr. įvedžiau, kurį gavau sms (venipak'o psl.), tai rodo siuntos kelią - ne maniškės - kad jau pristatyta 8.12h, tai reiškia rado tikruosius savininkus
O iš kur matyt, kad ne jūsiškė

Man rodo, kad atvyko iš Šiaulių, išvyko iš Kauno (greičiausiai Tauragėn)

Pavardės tai nesimato, kaip žinot, kad ten mano
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 28, 08:46)
Aš pasiskambinau į venipak'o centrą, davė mano rajono kurjerio tel., pasiskambinau jam, pasakiau, kad ant siuntos turbūt blogas mano tel. nr. užrašytas ir atveš siuntą už 20 min.
Einu ir aš tada skambint