Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo gimimo iki suaugusios katės

QUOTE(sefkute @ 2015 04 21, 23:43)
Kaip katytė? smile.gif

Negimdo unsure.gif kačiukai juda, pati rami, kartais guoli aplanko, išskyrų po truputį vis pasirodo, nuolat valgo biggrin.gif Paskambinau vet, tai sakė, kad dar galiu laukti, bet važiuosim pasirodyti apžiūrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 22 balandžio 2015 - 08:20
Aš nerizikuočiau vykti pas gydytojus jeigu katė jaučiasi gerai, o kai turi jau gimdyti... Jeigu katė blogai jaustusi, tai taip. o čia tik papildomas stresas.... smile.gif Na čia mano nuomonė, gal yra kitaip nei galvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 04 22, 11:50)
Aš nerizikuočiau vykti pas gydytojus jeigu katė jaučiasi gerai, o kai turi jau gimdyti... Jeigu katė blogai jaustusi, tai taip. o čia tik papildomas stresas.... smile.gif Na čia mano nuomonė, gal yra kitaip nei galvoju smile.gif

Mano katei važiuoti auto malonumas biggrin.gif ir bokse sėdėti jai labai patinka, vet gyd, pasitaikė labai maloni, apžiūrėjo labai atsargiai, tai manau nesukėlėm jai didelio streso. O man jau buvo stresas dėl to kraujo doh.gif taigi pagal vet. laukiamės labai didelės vados doh.gif galėjo pakraujuoti dėl persitempusios gimdos, trūkusios kraujagyslės, gimdymas dar neprasidėjęs, turime dar laiko....laukiame....RC mišinukas jau užsakytas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia veisle katytes?
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 04 22, 13:41)
Kokia veisle katytes?

Bengalijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 22 balandžio 2015 - 13:17
Na laukiam naujienų smile.gif
Atsakyti
SOS...koks kiekis vandenų gali būti prieš katės gimdymą, buvau radusi guolį šlapią, bet kiekis toks, kaip prisysiota doh.gif tikrai pamaniau, kad sysius....tai buvo pirmadienį vakare....katė lig šiol rami, negimdo, kraujavimas liovėsi...vet abejoja kad tai vandenys, nes toks kiekis....kačiukai vis dar juda....nebent, sakė, galėjo koks vienas abortuotis, o kiti gyvena toliau doh.gif neskuba daryti cezario, dar laukia, nuramino, kad kitiems kačiukams nieko nenutiks, nes jie turi atskirus maišiukus. Šiandien 60 d, nuo paskutinės dienos, kai buvo pas katiną, o išbuvo net 6 dienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 23 balandžio 2015 - 07:26
Gal tiesiog katytė sysiuka padarė, nes kačiukai būna užspaudžia šlapimo pūsle ir katytė neatlaiko arba nespėja nubėgti į wc. tuo labiau jeigu didelė vada. Jeigu kačiukai juda, tai viskas turėtu būti gerai, ir jeigu dar tik 60 diena... dažniausiai gimdo 64-66 d. tai turėjo ten būti katės šlapimas...
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 04 23, 08:45)
Gal tiesiog katytė sysiuka padarė, nes kačiukai būna užspaudžia šlapimo pūsle ir katytė neatlaiko arba nespėja nubėgti į wc. tuo labiau jeigu didelė vada. Jeigu kačiukai juda, tai viskas turėtu būti gerai, ir jeigu dar tik 60 diena... dažniausiai gimdo 64-66 d. tai turėjo ten būti katės šlapimas...

Susiradau išmestus paklotėlius, nu nesmirdi sysiuku ir guolis neturi jokio sysiuko kvapo doh.gif
Kažin ar tiesa, kad taip galėjo valytis negyvas vaisius....tik pakraujavimu ir vandens nubegimu ir gimdymo veikla neįsibėgėti. Kaip neramu unsure.gif gal dar skambinsiu į kokią kliniką...Kačiukai juda silpniau, nei prieš kelias dienas, bet vėl vet ramina, kad prieš gimdymą juda mažiau. Katė rami guli, valgo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 23 balandžio 2015 - 08:12
QUOTE(Puk @ 2015 04 23, 09:08)
Susiradau išmestus paklotėlius, nu nesmirdi sysiuku ir guolis neturi jokio sysiuko kvapo doh.gif
Kažin ar tiesa, kad taip galėjo valytis negyvas vaisius....tik pakraujavimu ir vandens nubegimu ir gimdymo veikla neįsibėgėti. Kaip neramu unsure.gif  gal dar skambinsiu į kokią kliniką...Kačiukai juda silpniau, nei prieš kelias dienas, bet vėl vet ramina, kad prieš gimdymą juda mažiau. Katė rami guli, valgo....

Kuo skubiau kreipkis pas veterinarus, jeigu katė kraujoja prieš gimdyma, tai didžiausias procentas kad kačiukai negyvi. kalbu iš patirties. Gali būti ir taip kad viena ar kita pagimdė, suede ir dar kiti gyvi. Siūlyčiau daryti iš karto cezarį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irish Cool: 23 balandžio 2015 - 10:32
QUOTE(Puk @ 2015 04 23, 08:11)
SOS...koks kiekis vandenų gali būti prieš katės gimdymą, buvau radusi guolį šlapią, bet kiekis toks, kaip prisysiota doh.gif  tikrai pamaniau, kad sysius....tai buvo pirmadienį vakare....katė lig šiol rami, negimdo, kraujavimas liovėsi...vet abejoja kad tai vandenys, nes toks kiekis....kačiukai vis dar juda....nebent, sakė, galėjo koks vienas abortuotis, o kiti gyvena toliau  doh.gif  neskuba daryti cezario, dar laukia, nuramino, kad kitiems kačiukams nieko nenutiks, nes jie turi atskirus maišiukus. Šiandien 60 d, nuo paskutinės dienos, kai buvo pas katiną, o išbuvo net 6 dienas.

Niekados neskaičiuoju nuo paskutinės buvimo pas katiną dienos. Gal paskutinę dieną katinas į tą katę jau net žiūrėti nenorėjo. Pastoti galėja jau pirmą-antrą buvimo pas katiną dieną. Paprastai skaičiuoju nuo antros pas katiną buvimo dienos ir gaunasi, kad katė kaip laikrodis gimdo 65 dieną. Aišku katės skirtingos ne visos gimdo, bet jūsų atveju manau jau kokios 65 dienos tai tikrai.
Kokiam jūs mieste, gal vetą netinkamąpasirinkote?
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 04 23, 11:47)
Niekados neskaičiuoju nuo paskutinės buvimo pas katiną dienos. Gal paskutinę dieną katinas į tą katę jau net žiūrėti nenorėjo. Pastoti galėja jau pirmą-antrą buvimo pas katiną dieną. Paprastai skaičiuoju nuo antros pas katiną buvimo dienos ir gaunasi, kad katė kaip laikrodis gimdo 65 dieną. Aišku katės skirtingos ne visos gimdo, bet jūsų atveju manau jau kokios 65 dienos tai tikrai.
Kokiam jūs mieste, gal vetą netinkamąpasirinkote?

Šiandien 65 diena , skaičiuojant pagal Jus. Gyvename mažame mieste, nėra vet, pasirinkimo verysad.gif o šita pati kačių veisėja....Jei šiandien nieko, rytoj iš ryto cezaris. Ji taip pat mano, kad yra negyvas kačiukas, bet laukia dar vis gal pati gimdys ir cezario nereikės....Garantuoja, kad kitiems nieko nenutiks, nes kiekvienas turi savo vandenukus ir katė jaučiasi gerai, tai kaip ir negresia dar apsinuodijimas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Irish Cool @ 2015 04 23, 11:30)
Kuo skubiau kreipkis pas veterinarus, jeigu katė kraujoja prieš gimdyma, tai didžiausias procentas kad kačiukai negyvi.  kalbu iš patirties. Gali būti ir taip kad viena ar kita pagimdė, suede ir dar kiti gyvi. Siūlyčiau daryti iš karto cezarį.

Daugiau kraujo nepasirodė, švaru antra diena, nemanau, kad gimdė, nes ta vietelė labai dar mažutė, ne kaip po gimdymo blush2.gif be to, būtų gal daugiau to kraujuko kur pataškytą. Tai va, aš jau prašiau širyt daryti, o ji vis dar perkalbėjo luktelti, kad tik kačiukai būtų pilnai išsivystę unsure.gif
O jei kačiukas yra negyvas, tai ir gimdymas neprasideda, taip g.gif Katė jaučiasi gerai, rami, daug valgo, net mėsos pasiprašė, dabar miega guolyje....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 23 balandžio 2015 - 12:24