Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo gimimo iki suaugusios katės

QUOTE(sefkute @ 2015 04 13, 20:53)
Kaip įdomiai jog ji taip daro  g.gif

Tik karta taip padare,matyt labai norejo,kad i jos megiama guoli pernesciau,ten ramiau,tyliau,vietos daugiau smile.gif
Atsakyti
pabandyk pakeisti dabar, mažiau tau vargo bus.. nereiktu plaut adijaliukų ir pan. smile.gif
Papildyta:
kiek sveria tavo katukai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 04 13, 21:31)
kiek sveria tavo katukai?  rolleyes.gif

Katik sveriau,tai pagal gimimo eiliskuma:
1-263 g. 2-287 g. 3-236 g. 4-205 g. 5-258 g. 6-206 g. 7-237 g. 8-182 g.
1,6,7,8-pateles,o 2-5-patinai ax.gif idomu ar 2 savaiciu sfinksu kaciukams geri svoriai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 04 13, 22:39)
maniškiai nu labai skiriasi visi.... 164, 260, 289, 337 gr.  paskutinis tai varo po 20 gr. per para  thumbup.gif

Oho,na ir skirtumai blink.gif nors mano visai juk tarp didziausio ir maziausio vos ne 100 g skirtumas blush2.gif kai paimi,tai oi kaip skiriasi,vos ne dvigubai didesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Sefkute,ar tu damaitineji savo ketverta? As vis tik griztu prie maitinimo kas 3 val.,o tai mano'padauzos nelabai ka priaugo per sias dvi paras,kai kas 4 val.maitinau unsure.gif o maziausias sia para vel atsisake misinio -neikisi,nei laselio:oh nors mama zindo labai gerai,pats pirmas ir nenustumia,net didziausi,bet pienuko jam matyt neuztenka,nes vos 5 g per sia para priaugo verysad.gif ir ka man su juo daryt,ko jis taip,tai gerai misini valgo,tai atsisako(nors tas pats),tai gerai priaugineja,tai paskiau vel blogiau g.gif taip ir kankinuos su juo pastoviai,traukiu ir traukiu... jei taip dar pora paru,tai gaus ir jis Ringerio,nes tas kaciukus,kuriam anakart suleidau,auga gerai ir misini geria thumbup.gif (tris kart i medi...)
Atsakyti
Kaip jis ta plauciu uzdegima galejo gaut blink.gif mano pliki ir tai atviroj dezej pirma savaite gyveno,niekuom neapkloti,neuzkamsyti.zinoma skersveju nera,o ir namie visad 20-25 l silumos g.gif o nezinai kokie vaistai,bent nuo ko?
O tavo kaciukai per nakti ne maziau priauga,nei per diena?sianakt saviskius kas 3 val.maitinau ir jie vistiek labai mazai arba net nieko nepriaugo per nakti,o per diena visad dasivija ir per para gaunasi normalus prieaugis g.gif
Atsakyti
Maniškiai kaip tik naktį daugiau priauga. nes mama naktį daugiau miega su jais, o diena tai būna su žmonėms, kitu katinu ar šuniu, žaidžia, laipioja ir kačiukus palieka....
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 04 15, 12:28)
Maniškiai kaip tik naktį daugiau priauga. nes mama naktį daugiau miega su jais, o diena tai būna su žmonėms, kitu katinu ar šuniu, žaidžia, laipioja ir kačiukus palieka....

Tai mano kate taip pat,uztat nesuprantu ko jie nakti tiek mazai priauga,gal kate visad miega salia ir tie miega ilgiau,o diena kate dazniau landzioja,pazadina juos,tai kaip tik pamaitina g.gif
O kuom tu savo kate maitini? ka duodi priedu apart sauso?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 04 15, 13:34)
Tai mano kate taip pat,uztat nesuprantu ko jie nakti tiek mazai priauga,gal kate visad miega salia ir tie miega ilgiau,o diena kate dazniau landzioja,pazadina juos,tai kaip tik pamaitina g.gif
O kuom tu savo kate maitini? ka duodi priedu apart sauso?

Duodu RC koncervu 1 pakeli per diena, ir kas dvi dienas po 40 ml pieno misinuko, dar veterinarijoj nupirkau tokios pastos su vitaminais i burnute idedu smile.gif
Atsakyti
Dabar lyg tycia pasveriau pries maitinima. Valge 20 min mamos piena ir nei gramo nepriaugo...
Atsakyti
Praejo valanda laiko +3 g thumbup.gif
Atsakyti
Su tais sveriojimais man jie infarkta ivarys.dideli jau,tai as karta per para jau sversiu,bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti