Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo gimimo iki suaugusios katės

QUOTE(sefkute @ 2015 04 08, 15:49)
Labai liudna kai katinukas sunkiai auga... Maniskiai visi is pradziu gerai augo, o va dabar vienas eme ir apstojo.... Tai laukiu misinuko, ir primaitinsiu ji...  unsure.gif

Na ir pas mane tas pats,bet beda ta,kad maniskis tas eme viena diena ir atsisake misinuko,nebeisiulysi,nors siulau visad verysad.gif na bet svarbiausia zindo kate ir auga nors po truputi g.gif o dar ir kate ta tingine,tik padedu kaciukui rast papa,nueinu,po poros min ateinu,ta jau sedi sau,prieinu,vel kaciu lipdau,ta atsigula,sumerkia,nu gerai,nueinu,po poros min girdziu jau islindus valgo doh.gif sedi ji pastoviai pas juos,bet ka ten daro nevisad matau,gal ji va taip sedi ir maitint nenori doh.gif nors buna,paziuriu-guli,maitina g.gif o kad pieno tokiai futbolo komandai neuztenka tai faktas,buna pazindo,tai papai tusti tusti,o jie dar nori kaikurie unsure.gif
Koki misinuka uzsakei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineriuke: 08 balandžio 2015 - 16:49
norėjau Royal'io, bet kikoj nebuvo... tai paimė kažkokį kitokį...
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 04 08, 17:47)
norėjau Royal'io, bet kikoj nebuvo... tai paimė kažkokį kitokį...

Pas mane tas pats budo,bet kaip galima greiciau radau kur RC nupirkt yra,o tai to kito buteliukas doh.gif kazkokia nesamone,o RC wub.gif negalvojau,kad toks gali but,jei reiks vistik-rasyk a.z.,isduosiu kur pigiau blush2.gif
Atsakyti
Parašiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 04 08, 18:18)
Pas mane tas pats budo,bet kaip galima greiciau radau kur RC nupirkt yra,o tai to kito buteliukas doh.gif kazkokia nesamone,o RC  wub.gif negalvojau,kad toks gali but

drinks_cheers.gif Bent kartą dėl buteliuko verta nupirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 08 balandžio 2015 - 22:59
QUOTE(esarmy @ 2015 04 08, 22:58)
drinks_cheers.gif Bent kartą dėl buteliuko verta nupirkti

Sutinku thumbup.gif tuo labiau,kad to buteliuko uzteks ne vienai vadai,nes tu zinduku net 3 yra,o as tik vienu naudojuos ir neaisku ar ji taip jau nuciulps,kad ismest reiks,nes bent jau kolkas-be devejimo pozymiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
per naktį du kačiukai nieko nepriaugo ;( na ne per naktį, o per 6 val... gal kaitei pieno nebeužtenka ? ar jau jie apstoja augt ? g.gif g.gif
Atsakyti
Pas mane situacija dar blogesne doh.gif tik 3 kaciukai priaugopder nakti po 3-5 g,kiti arba nieko arba net numete, du numete net po 5 g verysad.gif papa rast jau visi moka,puikiai zindo,pastarasias dienas puikiai priaugdavo,matyt pas kate mazeja pieno doh.gif ka daryt,kuom ja maitint,kad pieno daugiau turetu? Ozkos pieno nebegeria nei su kiausiniu,nei be,jogurta nevalgo,varske nevalgo...zalia mesa valgo,dar valgo sausiaka(hill's id maisau per pus su kittenu,nes bijau,kad nuo kitteno viduriuos) ir konservus(taip pat id) g.gif ka jai dar pasiulyt,kas skatina pieno gamyba?
Atsakyti
Na kiek man teko išbandyti visokių priemonių laktacijai skatinti (ir įvairūs mišiniai su arbata ir medum, ir apilako tablietkos) - rezultatas nulinis. Beje, apilako tabletes net pati gėriau po gimdymo, bet taip pat pieno nepadaugėjo. Kad pas katę būtų pieno labai svarbu gerti daugiau skysčių. Bet jei mažai valgo, tai ir geria ne tiek kiek reiktų. Galit pabandyt apetitą paskatint vitaminine pasta.
Taip kad mamkos teks pavargt ir tapt maitinančiomis motinomis. Nes vados nemažos.
Puikiai suvokiu, kad kitos užmėtys mane kepurėmis, bet siūlyčiau bandyt maitint ne mišinukais, o palaipsniui pereidinėt prie sutirštinto nesaldinto pieno. Nes išmaitint tokias chebras su mišiniais ir dar RC - liksit biednos kaip ubago pelės.

O jūs bandėt svert prieš maitinimą ir po? Tada matytumėte ar jie iš katės gauna to pienuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tajka: 09 balandžio 2015 - 07:31
Bet juk galima pirkti ir pigesnį pakaitalą turint 1-2 RC buteliukus (nedūžta, galima virti).
Canina ir CH po 25 LT kažkur, tai ne RC (nuo 65 iki 85 LT).
Ar sutirštintas nesaldintas pienas jau geriau negu pigūs mišiniai? ax.gif
Blogus atsiliepimus, tik apie Beaphar skaičiau (užkietėjo/užsicementavo katukuose) ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 09 balandžio 2015 - 10:13
QUOTE(Tajka @ 2015 04 09, 07:29)
Puikiai suvokiu, kad kitos užmėtys mane kepurėmis, bet siūlyčiau bandyt maitint ne mišinukais, o palaipsniui pereidinėt prie sutirštinto nesaldinto pieno. Nes išmaitint tokias chebras su mišiniais ir dar RC - liksit biednos kaip ubago pelės.

O jūs bandėt svert prieš maitinimą ir po? Tada matytumėte ar jie iš katės gauna to pienuko.

As nusipirkau to makromilk kondensuoto,ji buten daug kas siulo ir daug kas maitina,tad as taip pat prie jo zadu pereit,nes mano chebra rc visa dezute sugere per savaite,o tai apie 24€ blink.gif bet pirkau del buteliuko thumbup.gif. O kaip pereit prie makromilk?rasot palaipsniui,tai karta duot misinio,kita kart makromilk?taip staigiai pereit negerai? Ir kaip skiest,kokiu santykiu(kaciukams 11dienu)?
Nebandziau,geras patarimas,reiks pamegint g.gif
Papildyta:
Tiesa,kate mano valgo daug,geria daug,duodu misinuko,jei kaciukai nedageria,tai megsta drinks_cheers.gif gal galima ir makromilk jai duoti?
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 04 09, 07:33)
per naktį du kačiukai nieko nepriaugo ;( na ne per naktį, o per 6 val... gal kaitei pieno nebeužtenka ? ar jau jie apstoja augt ?  g.gif  g.gif

Augti tikrai neapstoja. Kuo didesni tuo po daugiau priaugt turi. Labai realu, kad katei pieno mažoka. O ir stipresni silpnesnius dažnai nuo papo nustumia. Jei pražiūrėsi paliksi likimo valiai gali ir visai prarasti. Tiesiog primaitint reikia silpnesnius
Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2015 04 09, 12:17)
As nusipirkau to makromilk kondensuoto,ji buten daug kas siulo ir daug kas maitina,tad as taip pat prie jo zadu pereit,nes mano chebra rc visa dezute sugere per savaite,o tai apie 24€ blink.gif bet pirkau del buteliuko thumbup.gif. O kaip pereit prie makromilk?rasot palaipsniui,tai karta duot misinio,kita kart makromilk?taip staigiai pereit negerai? Ir kaip skiest,kokiu santykiu(kaciukams 11dienu)?
Nebandziau,geras patarimas,reiks pamegint g.gif
Papildyta:
Tiesa,kate mano valgo daug,geria daug,duodu misinuko,jei kaciukai nedageria,tai megsta drinks_cheers.gif gal galima ir makromilk jai duoti?

Saviškius beveik iki mėnesio primaitinau kelis rc mišinuku. Nepigiai gaunasi, bet kas sakė kad veisimas pigus malonumas wink.gif
Kondensuoto pieno nebandžius tai kaip skiest nežinau ax.gif
Atsakyti