Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo gimimo iki suaugusios katės

Eina sau,uzuojauta verysad.gif labai skaudu,kad va taip iseina jau gerokai paugeje,o ne iskarto unsure.gif bet visko buna,neviskas musu valioj verysad.gif
Atsakyti
Užuojauta. Kar ir skaudi patirtis, bet ji jums neįkainojama. Visos praeinam per tą. Ypač kai trauki trauki ir neištrauki verysad.gif Tada pasijauti toks bejėgis.
Grįžtant prie vetės nuomonės. Aš sutinku su ja, kad greičiausiai jis pienuko bus į plaučius pritraukęs. Nes tikrai yra sunku primaitint. Atrodo kad ir traukia normaliai, ir kačiukas ramus. O tik opa ir per nosytę pienas prasimuša. Ir tai yra pavojinga. Ypač dažnai tai pasitaiko maitinant švirkštu. Nors jei ir buteliukas laisviau bėga. Mažiai paprasčiausiai nespėja ryt.
Taip kad nusiraminkit ir auginkit kitus.
Sineriute, išeina ne tik kelių savaičių. Išeina ir mėnesio, ir trijų.
Mano viena mergaitė visą mėnesį augo kaip ant mielių ir tą dieną kai suėjo mėnuo pradėjo dusti. Užgeso per kelias valandas.
A vat kitas berneliokas pas mus auga kaip stebuklas. Kaip vis sakau, kad jis pas mus turėjo fenikso sindromą. Visada degdavo ir kildavo iš pelenų. Jei ne tai, kad visi kritimai būdavo arba naktį, arba išeiginėmis dienomis, aš būčiau jau 3 kartus jį nuvežusi migdyti. Gaila buvo žiūrėt kaip jis kankinasi (labai aukšta temperatūra, kosėjimas, dusimas). Vis laukdavau kol vetai pradės dirbti. O kai jie pradėdavo dirbti jis jau lakstydavo akis išvertę, dūkdavo. Viskas greitai prasidėdavo, ir viskas greitai baigdavosi. Nei vienas vetas nepasakė, kas jam gali būt. Mačiau, kad niekuo negaliu padėt, o jis kabinosi į gyvenimą. Todėl ir vardą davėm Feniksas. Dar nei vienam kačiukui vardas taip netiko.
Dabar jam jau 5,5 mėn. Gyvena pas mano sūnų. Jo būsima žmona labai norėjo mėlyno egzoto, bet kai pamatė šitą varliuką tokį bejėgį tai įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tajka: 12 balandžio 2015 - 08:24
Kokie mielybes wub.gif o del pienuko pritraukimo i plaucius,tai kol neturejau RC buteliuko,maitinau su kitokiu,ziauriai blogu,tai keli kaciukai man taip pat pro nosi misini leido unsure.gif O paskiau ir keistai murke,tai taip pat vadinas pienukas i plaucius patekdavo?
Atsakyti
kaip liūdna schmoll.gif
Atsakyti
Na dabar tik duok Dieve, kad kiti katukai išliktu sveiki...
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 04 13, 10:24)
Na dabar tik duok Dieve, kad kiti katukai išliktu sveiki...

Keturis jau ir pačiai katei lengviau bus išmaitint. Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Na pas mane viskas po senovei: valgo ir patys(visi papa randa) ir damaitineju,nes jiems neuztenka.nuo siandien jau kas 4 val.pradesiu maitint,ziuresiu,gal uztenka g.gif sveria mano futbolo komanda kiek maziau,didziausias 280 g,maziausias 182 g ir visai nepriklauso patele ar patinas,yra ir patinukas apie 200 g,o yra ir patele kuri 240 smile.gif per para priauga 12-22 g,ar gerai,ar tokio amziaus jau turetu daugiau? siandien jiems sukako 2 savaites 4u.gif bet tai ir murziai blink.gif paklotus keiciu kazdien,o tai po nakties jau toks buna doh.gif dabar jau ir pilna prilipusiu kakuciu randu,buna net koks kaciukas issivoliojes,bet kate greit sutvarko,isprausia kaciuka. Nagucius nespeju kirpt,vistiek tiek visu galvos,tiek Tekilos pilvas apdraskyti verysad.gif ir patys naguciai juodi(ne spalva,o purvini),kazi kuom geriau valyti? Sefkute,kaip pas tave su svara,kai plaukuoti,tai speju,kad svaru blush2.gif kas kiek laiko paklotus keiti,ka kloji?
Mato jau senai visi,jau pradeda po truputi vaiksciot,ne sliauziot ir labai reguoja i mane,tik pamato,iskart pas mane visi,miaukia,lipa ant ranku wub.gif
Atsakyti
Pas mane tai visi svarus, palutes keist net nereikia, nes kate visada nuprausia, tai net nematau kada jie ka yra padare smile.gif aisku yra demeliu sysaliuku, bet tik kelios smile.gif aha maniskiai jau irgi eina po biski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 04 13, 14:40)
Pas mane tai visi svarus, palutes keist net nereikia, nes kate visada nuprausia, tai net nematau kada jie ka yra padare smile.gif aisku yra demeliu sysaliuku, bet tik kelios smile.gif aha maniskiai jau irgi eina po biski smile.gif

Na matai,o maniskiu tiek daug doh.gif o dar ir pliki... pati kate taip pat jau murzina,bet nenoriu maudyt,nelabai ji megsta verysad.gif tai tu paklojus ta vienkartine palute? Nes as tai kloju adealiukus,medvilninius paklotelius( pataline tokia minkstesne sukarpius)...
Atsakyti
Aš apačioje paklojus adijala, o ant jo uždėjus palute, kai reikia imu ją ir pakeičiu. o patį narva taip pat apklojus visokiais užtiesalais, kad tik neitu šaltis, ir negautu plaučių uždegimo..
Atsakyti
Mano kate neguli ant palutes,pradeda kasti,knysti doh.gif maniskiai tai pirma buvo dezej,kur gimde,bet nepilna savaite,paskiau perkelem i Tekilos vieta,mes jai po baru,spinteleje padare guoli,i ji ieina pro tam padaryta skyle,panasiai,kaip cia http://www.talkboutp...t-furniture.jpg ,tai ji ten dievina but,tai viena diena tiesiog pradejo prasyt,kad ten pernesciau kaciukus: lakste,miauke pirmyn atgal,vede mane ten,o ten salia ir maistas jos,galvojau valgyt kazko skanaus praso,tai as jai ir konservu ir ozkos pieno... o ji galiausiai pasieme viena kaciuka ir pradejo nest,o deze auksciau stovejo,as kai pamaciau,kazkaip is netiketumo surekiau jos varda ir numete ji kaciuka nuo 1 m blink.gif su vyru vos infarkto negavom,gerai,kad kaciukui nieko,bet tuomet greit supratau,ko ji nori,perkelem vada i jos spintele ir ramybe ax.gif pamaitint reikia,tai duris atidarau ir maitinu,net patogiau man ten,tik gimdyma butu nepatogu priiminet,del to deze darem smile.gif
Atsakyti
Kaip įdomiai jog ji taip daro g.gif
Atsakyti