Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologai Kaune

Tęsiam tema apie geriausius Kauno ginekologus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2014 02 09, 15:42)
Kadangi tau tik 19m., tai rekomenduočiau Didoną Vilkinienę - ginekologė Dainavos poliklinikos jaunimo centre. Ji priima merginas iki 25m. Esu buvusi, ne kartą ir tikrai labai maloni. Viską labai aiškiai, gražiai papasakoja, pakomentuoja viską, ką daro ar ketina daryti, kad neišsigąstum. Kadangi dirba su jaunimu, tai tikrai negąsdins ir atsakys į visus klausimus. Ir negalvoja pasipinigauti. Vis gi, ką tas jaunimas jai gali duoti biggrin.gif  Čia plačiau : http://www.jaunimoce....php/ginekologe



lankiausi pas Didona BMP, man labai nepatiko. nors mokejau nemazus pinigus, i mane buvo ziurima gan atsainiai. turejau draudima, kuriuo galejau apmoketi dideles sumas, prasiau, kad darytu visus reikiamus tyrimus pries nestumo planavima, bet padare tik tepineli ir chlamidijas. veliau, kitoj vietoj, jau uz pinigus teko daryt kruva kitu tyrimu, kurie siaip jau rekomenduojami daryt dar pries nestuma. tai man kazkaip keista, kodel atejus pacientei, kuri turi didziules sumas gydymui, negalima paskirti daugiau tyrimu(toksoplazma, citomegalas, raudoniuke, mikoplazma ir t.t.). ir kas svarbiausia, po metu nepastojimo pasidariau kai kuriuos tyrimus, rado mikoplazma, ja issigydem su vyru ir pastojomk beveik is kart.

QUOTE(Edgarita @ 2014 03 05, 23:18)
laba vakara.

gal rekomenduotumet gera ginekologa,kuris tirtu ir nepastojimo atvejus?
buciau dekinga 4u.gif


siaip Vaisingumo klinikoje man patiko dvi daktares(daugiau nebuvau), tai pas E.Drejeriene galit apsilankyti wink.gif jeigu bedos su vyro turtu, skydliauke ir pan, tai Motinoj ir vaike ira nuostabi daktare B.Zilaitiene. nereali moteris, kuri specializuojasi vyru nevaisingumo klausimais ir endokrinologijoje. kai atejom po metu nepastojimo, tai vyra is kart istyre skersai isislgai. zodziu, konsultuoja atidziai, nuosekliai ir tikrai atrodo, jog ismano savo darba.

Papildyta:
gal kas galit parekomenduoti gera ginekologa, kuris priziuri nesstuma? pries savaite patyriau persileidima, mane labai sokiruoja mano daktares nenorejimas i nieka gilintis. galu gale turiu 3 kates, atejus pasakiau is kart kai dar laukiausi, tai tik seimos gydytoja skyre toksoplazmos tyrima. mano gines poziuris, kad nereikia nieko tirti, nieko daryti ir tiesiog atsipalaidavus laukti. jei kraujuoji, taip reikia, gamta savo daro. jei nepastoji, vadinas per daug galvoji(o is tikruju galejo tikrai kenkti mikoplazmos pasak seimos daktares), jei nesivystantis, vadinas blogai genetine info susideliojo ir t.t.
gal zinot koia daktare, kuri dirbtu privaciai, bet skirtu tyrimus jei reikia, ziuretu echoskopais, jei kraujuoji,guldytu ir pan? daugelis del galimo persileidimo geria Duphastona, mano gine niekam jo neskiria,neva nesamone.. bet jetus, nu jei kazkam padeda?
tai va, gal galit pasidalint patirtimi, gal yra labiau savo pacientem besirupinanciu gydytoju?
Atsakyti
Laba diena,kas galit patarkyt ginekologe Kauno klinikose?reikalinga kad atliktu gerai echoskopa ir siaip kad butu nusimananti savo darba 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal kas rekomenduotu gera ginekologe ar tai privaciai ar tai su gyd. siuntimu(pati prisirasius Silainiu p-koje), esme, kad reik issamaus istyrimo, o ne tik paprastos apziuros .
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 08 27, 23:26)
Goberiene... ka as zinau... labai pinigus megsta...  doh.gif  nono.gif  nono.gif

Apie Goberienę bei jos akušerę patys blogiausi atsiliepimai iš manes gun_bandana.gif
Pirmą kartą lankiausi kai dar nesilaukiau tai pasirodė, kad gydytoja auksinė blush2.gif klausiau kada ateiti kai pastosiu (planavom nėštumą), pasakė kad po 10 d. kai vėluos mmm... sekantį vizitą jau laukiausi, sulaukiau priekaištų kad per anksti atėjau nors atėjau po gerų 2 sav. kai mmm vėlavo ir NT buvo teigiamas, o dar ir taip sulaukiau įžeidinėjimų, kad vemiu labai daug nekreipė visai dėmesio, pravėmus visą mėnesį taip pat nekreipė (vemdavau po 10 k. per dieną) kol galiausiai jau su krauju pradėjau vemti ir ekstra kreipiausi į kitą gydymo įstaigą, kur mane nėštumo metu prižiūrėjo kaip pridera... Papasakoti turiu daug ką... bet noriu trumpai... Man persirašius į kitą pol. Goberienės akušerė net nedavė atsišvieti tyrimų ats, (nors aš pagal įstatymą turiu teisę) kai pasakiau, kad man tikrai blogai ir kad labai reikia... juokėsi tiesiai į veidą, po kelių d. skambinau skyriaus vadovei kuri prasitarė, kad man turėjo duoti atsišvieti tyrimus, tačiau kai pasakiau, kad prašiau, bet nesutiko duoti, pasakė, kad nebegali kalbėti... pasakočiau dar ir dar...
Atsakyti
Sveikos,man reikia ginekologes,kuri labiau nusimanytu moteru ligu gydyme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 12 07, 13:57)
Sveikos,man reikia ginekologes,kuri labiau nusimanytu moteru ligu gydyme g.gif


Kauno Neuromeda. Gydytoja Irina Sučkova- nuostabi, labai kompetetinga ir nuoširdi thumbup.gif
Atsakyti
o aš norėčiau pareikšti savo nuomonę apie visų taip giriamą N. Jakštienę. Lankausi pas ją jau tikrai ilgai (bus apie 10 metelių). Taip, ji kaip asmenybė tikrai maloni, atidi, nuolat nuteikia pozityviai, nuramina. Bet pastaruoju metu apskirovus pacientėm, matosi, kad nesuspėja. Dažniausiai tenka bendrauti su akušerėm. Akušerės jau net apsiėmusios tyrimų rezultatus komentuoti ir iki galo nepasakyti atsakymų. Buvau šokiruota, kai man nepasakė, kad PAP ne visai geras, kad yra uždegimo pradžia ir reiktų gydyti (Esu sekama dėl didesnių pakitimų atsiradimo, turiu ASC-HSIL). Paskambinau gydytojai, norėjau paklausti, ką toks atsakymas reiškia, ir kuo gydyti, tai per akušerę su gydytoja nepakalbėjau. Neva ji baisiai užsiėmus. Beje, kai registravausi normaliam vizitui, amžinai siūlo mokamas vietas, nors n metų esu tos klinikos pacientė. Nemokamų vietų tikriausiai vos kelios per dieną būna. Žodžiu, toks vaizdelis, kad nori iš vizitų uždirbti. Teks ieškoti kitos geros ginekologės, kuri specializuojasi gimdos kaklelio pakitimų srityje. Gal pažįstate tokią Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4blueflower: 27 gruodžio 2014 - 13:59
Gal kas žinot, kur dar be krikščioniškų dirba V. Mačiulaitienė?
Atsakyti
man idomu gal kas rekomenduotu gyd.pas kuria gana greitai pakliuti galima? zinoma ne atsainia schmoll.gif
bedeles apacioje, itariu vel pienlige, bet pas savaja laukti pora savaiciu eileje visiskai nezavi g.gif taip ir ''uzsikankinti'' galima g.gif
siaip pas Imbrasiene lankaus, viskas tinka/patinka, bet nenoriu/negaliu laukti, noriu skubiai patekti g.gif
Atsakyti
Merginos, turiu tokią dilemą:
Esu registruota Kmuk šeimos medicinos centre. Prieš tai buvau privačios klinikos pacientė ir eidavau pas daktarę Vilkinienę. Tačiau pakeitus šeimos kliniką tenka keisti ir ginekologę. Per šią savaitę pas klinikų ginekologus vyko registracija kovo mėnesiui. Ir jau vakar mačiai kad visi laikai rezervuoti.
beskaitydama forumus pamaniau, gal visai vertėtų nulėkt į mažylio GN. ten tik registracijos mokestis yra ir galima lankytis pas daktarę? Ar kas kart reik mokėt?

Besilankančios pas klinikų ginekologus, tariatės privačiai? Ar irgi laukiate mėnesį, kol galėsit rezervuotis laiką?
Atsakyti
sveikos

radau tik senus atsiliepimus apie šias gydytojas, gal kas pasikeitė, pagerėjo, nes Centro poliklinikoj nerandu pas kurią registruotis :/ kuri iš jų būtų gera, ar bent jau pakenčiama?

Toleikienė Nijolė

Krisiukėnienė Liudvika

Snarskienė Jūratė

Morkūnaitė-Čerekienė Dovilė
Atsakyti