QUOTE(Cekava @ 2006 03 14, 14:01)
Kiek kainuoja tas Fundation?
O įdomu - jis tinka nagam, kurių viršutinis sluoksnis kiek paauginus nagus linkęs nusilupinėti

?
Pirkdama pas savo manikiūristę mokėjai 10 lt.
Jis skirtas nago paviršiaus sulyginimui
QUOTE(aistukke @ 2006 03 14, 20:08)
sveikos:) as turiu ir foundation ir intensive therapy.. dabar pradejau naudoti ar si priemone tikrai padeda greiciau nagas augti? po kiek laiko galima tiketis rezultatu? ar as galeciau pirmiausiai ant nagu tepti foundation o ant virsaus intensive therapy? gal tada buvo geresnis efektas,jei tik tai suderinami dalykai:)
pagalbekit man,labai noriu ilgu ir graziu nagu!
Pirmiausia tepu foundation sluoksnį ant nagų, tada porą sluoksnių nagų lako ir ant viršaus užtepu Intensive therapy II sluoksnį sykį savaitėje. Tikrai pakanka. Nagai tvirti ir ilgi. Tačiau jau įsitikinau, kad čia kiekvienai individualus poveikis.
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 15, 04:18)
O as jau turbut beveik puse metu kaip reguliariai nebenaudoju Nailteko nei kasdien, nei turbut kas savaite - pora kartu per menesi geriausiu atveju, ir nagai nei kiek nesusilpnejo, vis dar auga kaip pasiute

Todel netikekit tomis, kurios sakys, kad nustojus naudoti Nailteka, nagai iskart susilpnes
Vakar kalbėjau apie Nail Tek su kita manikiūriste, klausiau nuomonės, tai sakė, kad seminare buvo aiškintas tikrai perdėm dažnai naudojamos šito spriemonės neigiamas poveikis. Gydant reikia nagus teplioti Nail Tek kasdien, tačiau tik gydant, o paskui tikrai pakanka vieno sykio į savaitę ir nepiktnaudžiauti, kadangi tikrai gali būti pažeisti nagai.
beje, Nail Tek priemones naudoju beveik 2 metai, ir galiu pasiguosti, tik kad per nežinojimą per ilgai naudodama Extra buvau sugadinusi nagus - lūžinėjo tiesiog prie mėsytės. Todėl viską ką dabar darau, tariuosi su manikiūriste, o neužsiimu saviveikla. beje, turėjau gelinius nagus ir nebenoriu tikrai jų, todėl kaip išeitis man Nail Tek priemonės