Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 03 19, 20:32)
sveikos merginos! biggrin.gif as cia naujoke sitoj temoj,bet va noriu jusu paklaust.pries pora savaiciu isigyjau nail tek II,mano nagai grazus buvo bet jau minksti labai,besisloksniuojantys,tai va isigyjau nail tek,nagai tikrai sustiprejo uzaugo,as jau buvau beapsidziaugianti bet kad jie eme luzt tiesiog iki mesos,vakar nusikirpau pasilikau tokius vidutinius. g.gif cia dauguma rase kad ilga laika naudojant nail tek taip gali atsitikti,bet as naudoju tik dvi savaites,beje tepiau i diena viena karta.tai va dabar ir galvoju kad su nail teku nepavyks uzsiaugint normaliai nes jie ziauriai luzta,taip skausmingai... unsure.gif

Paslaptingoji, o nuo ko jie luzta? Juk ne savaime? Gal cia Nailtekas niekuo detas, jeigu kazka darai ne pirstu galiukais, o nagais? Ar pries tai neluzinedavo nagai?
O del priemones naudojimo "ne ilga laika", tai sitas yra skirta tik stipriausioms priemonems, ir "trumpa laika" reiskia tol, kol pabaigsi viena pakuote. Per dvi savaites nagaitikrai negalejo nei pakankamai sustipret, nei issauset, bent jau tokia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 03 22, 07:59)
aciu:)tex eit per visus salonus ir klausinet ar jie jo turi biggrin.gif

Juk temos pradžioje įdėjau nuorodą į Nagavitą, visos Lietuvoje parduotuvės ten surašytos, ten, beje, visai profesionaliai pataria nepervartoti, aš net stiprindama nagus naudojau sykį į savaitę, o kai išgirstu kad tepa kasdien, baisu darosi
Atsakyti
QUOTE(Vita333 @ 2006 03 22, 10:25)
Juk temos pradžioje įdėjau nuorodą į Nagavitą, visos Lietuvoje parduotuvės ten surašytos, ten, beje, visai profesionaliai pataria nepervartoti, aš net stiprindama nagus naudojau sykį į savaitę, o kai išgirstu kad tepa kasdien, baisu darosi

Na o man dae toki recepta, jei taip galima tai pavadinti....is pat pradziu keturias dienas uztepti Nail Tek'o po viena sluoksni, paskui ji nuvalyti ir vel keturias dienas tepti kasdien po viena sluoksni... g.gif o tada jau naudot po karta per savaite...asmeniskai man taip buvo gerai thumbup.gif , bet nezinau kaip kitom... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 22, 04:45)
Paslaptingoji, o nuo ko jie luzta? Juk ne savaime? Gal cia Nailtekas niekuo detas, jeigu kazka darai ne pirstu galiukais, o nagais? Ar pries tai neluzinedavo nagai?
O del priemones naudojimo "ne ilga laika", tai sitas yra skirta tik stipriausioms priemonems, ir "trumpa laika" reiskia tol, kol pabaigsi viena pakuote. Per dvi savaites nagaitikrai negalejo nei pakankamai sustipret, nei issauset, bent jau tokia mano nuomone.

o ne,jie tikrai luzta beveik savaime.man nieko panasaus anksciau nebuvo,nagai buvo minksti,po savaites vartojimo jie pastebimai sukietejo,as apsidziaugiau,bet tada ir prasidejo.,jie luzta nuo kiekvienos smulkmenos,pvz besimaunant dzinsus doh.gif ,iskyla ties nago viduriu ir iki puses nuplysta.. unsure.gif dabar mano nagai atrodo nekaip verysad.gif o jie net nebuvo labai ilgi!!! kas del naudojimo tai paklausiaiu manikiuristes kaip naudot,tai sake karta per dien......tai ir vygdziau nurodyma,nezinau ispat pradziu tikrai buvau patenkinta,bet kai taip isluzo visi tai nebezinau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Vita333 @ 2006 03 22, 09:25)

doh.gif blyn tai kuom tiket kai pati manikiuriste pataria naudot kasdien... g.gif verysad.gif
Atsakyti

doh.gif blyn tai kuom tiket kai pati manikiuriste pataria naudot kasdien... g.gif verysad.gif
[/quote]
Labutis jei jau tikrai manai kad pakenke Nail tekas tai kuriam laikui nutrauk jo naudojima. Nusipirk aliejuka nagams ir nakciai gerai itrink i nagucius. Is tavo pasakojimo sunku suprasti kokie tie nagai buvo (ar labai minksti ar pleisejo ar luzinedavo) ir kokie tapo taip labai greitai (ar tai labai kieti) Gal jie tiesiog issausejo nors pagal kaina tai tu nusipirkai su drekinimu. Naudojimas tai toks : sluoksnelis ant sluoksnelio kiekviena diena po 1karta kol nuo nago neatsilaupe tada nuvalome BEACETONINIU valikliu ir vel lakuojam. Kai naguciai pradeda kieteti galima pradeti lakuoti kas antra diena. Aliejuka bet kokiu atveju patariama naudoti (labai geras Nail teko aliejus kaina 15lt.) Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Neil Tek Intensive Therapy- nes nagai žiauriai skilinėjo baisiai tiesiog doh.gif Dabar naudoju tik 1 savaitę- bet rezultatas man geras- nagučiai nelūžta, blizga. Dar pastebėjau, kad lakas ilgiau man išsilaiko ir užtepus dar neilteko ant spalvoto lako (kad ir raudono) labai blizga nagučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2006 04 10, 22:49)
Aš pirkau už 36, manikiurininke atvežė, nieko sau neužsidėjo, pamatė mano baisius nagus ir iškart pasiūlė.

na nejaugi jie tokie baisus buvo?na ar padejo tau?
Atsakyti
Po 1 gimdymo mano nagai buvo tragiski, ir su Nail Tek per 3 savaites nagai visiskai atsistate. Sitas dalykelis tikrai stebuklingas... bent jau man... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elgreta @ 2006 04 11, 08:51)
Po 1 gimdymo mano nagai buvo tragiski, ir su Nail Tek per 3 savaites nagai visiskai atsistate. Sitas dalykelis tikrai stebuklingas... bent jau man...  rolleyes.gif

na as naudoju antra savaite,tai irgi rezultatas thumbup.gif ilgesni, gražesni ir tikrai stipresni thumbup.gif o tau augimas ju pagreitejo?
Atsakyti
Kazkiek pagreitejo, bet man buvo svarbiausia atgauti nagu tvirtuma, blizgesi ir tai pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elgreta @ 2006 04 11, 09:25)
Kazkiek pagreitejo, bet man buvo svarbiausia atgauti nagu tvirtuma, blizgesi ir tai pavyko biggrin.gif

na man ir jis patinka,dar reikia silicio nusipirkt biggrin.gif girdejau ir jis pagreitina biggrin.gif
Atsakyti
nu ash naudojau nail teko lako pagrinda thumbup.gif likau labaj patenkinta super dailykelis
Atsakyti