o tai koks skirtumas Nail tek III ir Nail tek II?Nail tek III stipresnis?

QUOTE(Daktarienė B @ 2006 12 14, 06:47)
Ne,vinas yra luzinejantiems nagams ,kitas besisluoksniuojantiems ar pan.

O jeigu nagai, ir lūžinėja, ir sluoksniuojasi,kokį tada naudoti?Na ne tiek lūžinėja, kiek išskyla gabaliukas mažiukas, ir dar sluoksniuojasi

QUOTE(Daktarienė B @ 2006 12 15, 16:29)
O jeigu nagai, ir lūžinėja, ir sluoksniuojasi,kokį tada naudoti?Na ne tiek lūžinėja, kiek išskyla gabaliukas mažiukas, ir dar sluoksniuojasi 

o mano skilineja is sonu.ka tada naudot?
Kartais ir man taip būna, tai tikriausiai visus tris iš karto, pirmas sluoksnis Nail tek I, antras sluoksnis Nail tek II, trečias sluoksnis Nail tek III

QUOTE(Daktarienė B @ 2006 12 15, 16:39)
Kartais ir man taip būna, tai tikriausiai visus tris iš karto, pirmas sluoksnis Nail tek I, antras sluoksnis Nail tek II, trečias sluoksnis Nail tek III

Baikit baikas

QUOTE(Daktarienė B @ 2006 12 15, 15:29)

Gali naudoti II arba is karto gali panaudoti Extra, o paskui II, nes extra yra labai stiprus ir tikrai padeda. Pati jau antra buteliuka baigineju. Is pradziu pora savaiciu lakavau kiekviena diena po sluoksni ir po savaites nuvalau. Is viso 2 k., o paskui tepu kaip pagrinda, tada laka ir vel nail teka ant virsaus

pas mane tai irgi problemos su nagais, bet tai idomiai ,rodomuju pirstu nagai pasotviai trumpi tik biski paauga ir atsisluoksniuja ir luzta. nu dar vadinamieji fuckai atsiluoksniuja ilgesni uzauge, o kiti tai nei luzta nei sluoksnuojasi. tai taip gaila buna tuos sveikus nukirpt.
tai galvoju nailteka panaudot tiem keliem nagam .ir niekaip nzn kuri rinktis ? itariu kad reikia extra .o kazin jei naudociau ta ekstra karta i savaite? butu efektas?nors man nagai siaip gan greitai atauga per kokias kelias savaites....

Nesenai nusipirkau ir as nail tek'a II nezinau ar as juo patenkinta, nors sunaudojau 1/3 buteliuko kol kas nieko nepajutau.
Pradzioje sluoksniavosi nors ir tepdavau nail tek'a, tada nukirpau nagus ir pradejau tepti toliau, ziuresim kaip bus. Siaip girdejau is pazistamu tik gerus atsiliepimus.
Pradzioje sluoksniavosi nors ir tepdavau nail tek'a, tada nukirpau nagus ir pradejau tepti toliau, ziuresim kaip bus. Siaip girdejau is pazistamu tik gerus atsiliepimus.

na va nusipirkau ir as nail tek 2, nu galiu pagirti sita dalykeli , nagai tikrai nustojo sluoksniuotis , tik vienas kitas laiks nuo laiko luzta, bet cia vienas is tu kur silpniausi buvo.o visi kiti ataugo ilgi ir gana kieti palyginus su tuom koie buvo anksciau.nu as aisku ju nelakuoju taip kaip instrukcijoj parasyta ,karta i diena ir pan, man piniigu gaila kasdiena lakuoti, as nulakuoju kelis kartus i savaite , na aisku tada kai nusilupa, arba po manikiuro ,tik kad tas nail tekas pasakysiu gana greitai nusilupa galetu biski ir ilgiu laikyt.O veikia jis pasirodo tokiu principu, kai jo uztepi jis suklijuoja sluoksnius uztai nesisluoksniuoja, ir kazin ar ka nors jis ten gydo (nu bet gal tikekims), uztai kai jis nusilupa nagai vel gali sluoksniuotis.tai vat cia tokias isvadas padariau.
is pradziu man lupdavosi keli sluoksniai nail teko po plovimo, bet dabar lyg ir susitvarke, nagai auga taip kaip anksciau, nepasakyciau, kad greiciau. lauksiu tolimesniu rezultatu

Sveikutes. Mano nagai visada buvo labai silpni ir niekad as ju neturejau ilgu
Pradejus naudoti NailTech man pirma syki labai padejo, bet veliau, kai baigdavau ji naudoti, nagai ir vel sluoksniuodavosi ir luzinedavo:((( Aisku gali buti, kad pirma syki naudodama as nagus pazeidziau, bet praejo jau daug laiko ir kai tik panaudoju sia priemone, tai man pagereja, o ja nustojus vartot, vel grizta problemos