šitie visi jau išbandyti, mano repertuaras kepamiausių maždaug toks:
TORTŲ ASORTIMENTAS
Vanilinio biskvito tortai
1. Vaisiniai tortai, kai pertepime
a) Grietinėlė + norimi vaisiai/uogos
Grietinėlė + jogurtas + vaisiai/uogos
c) Grietinėlė + desertinė varškė + vaisiai /uogos
d) Grietinėlė + rikotos/mascarponės sūris/ + vaisiai/uogos (galimas variantas dar + jogurtas)
Skoniai įvairūs: su persikais, bananais, vyšniomis, kriaušėmis ir t.t.
2. Kriaušinis karamelinis tortas: grietinėlė, kriaušės, rududu
3. Rafaello svajonė: grietinėlė, sviestas, kondensuotas pienas, kokoso drožlės
4. Jogurtiniai tortai (braškiniai, vyšniniai, persikiniai ir praktiškai visų tų skonių, kokių yra jogurtų ir vaisių/uogų)
Šokoladinio skonio tortai
Tai tortai, į kurių sudėtį įeina šokoladiniai biskvitai, arba šokoladinis kremas, ar šokolado sluoksnis...
1. Juodasis miškas: grietinėlė, šokoladas, vyšnios
2. Slyvos šokolade: džiovintų slyvų ir graikinių riešutų kremas su grietinėle
3. Mascarponės sūrio tortas su bananais: kreme grietinėlė, mascarponės sūris, šokoladas, bananai, amaretas
4. Turtingas kavos tortas: šokoladinis ir karamelinis pertepimas, sulaistomas kava ar amaretu pagal pageidavimą, į kremą dedama migdolo riešutų
5. Persikinis, bananinis varškės tortas: grietinėlė, desertinė varškė, bananai, persikai
6. Šokoladinis, vyšnių tortas su karameliniu aguoniniu sluoksniu
7. Šokoladinis tortas: šokoladinis kremas su riešutais ir kava
8. Tailandietiškas bananų tortas: grietinėlė, varškė, trinti bananai, šokoladas, braškių želė gabaliukai
9. Puriena: šokoladiniai biskvitai pertepti Kuršėnų vyniotinio kremu
10. Vyšninis karamelinis tortas: grietinėlė, vyšnios, rududu
Medaus tortas: kočiojamos tešlos arba biskvitinis, perteptas grietinėlės, arba grietinės-grietinėlės pertepimu, pagal pageidavimus galima įdėti: vaisių, uogų, želė gabaliukų, karamelės sluoknsiukų, riešutų
Sūrio tortai:
1. Mascarponės sūrio tortas su bananais ir šokoladu
2. Mascarponės sūrio tortas su braškėmis
3. Mascarponinis jogurtinis su persikais
4. Balto biskvito tortas su mascarponės sūrio kremu
5. Rikotos sūrio tortas su vyšniomis ir vyšnių želė
6. Rikotos sūrio tortas su persikais ir persikų želė
Kiti tortai, tortai su karamele:
1. Snikersas: karameliniai biskvitai, grietinėlės ir šokolado sluoksniukai, vienas pertepimas karamelinis su žemės arba migdolo riešutais
2. Kriaušinis karamelinis: balti biskvitai, grietinėlė, kriaušės ir rududu
3. Džiovintų vaisių ir riešutų tortas: kondensuoto pieno lakšteliai, grietinėlė, grietinė, džiovinti vaisiai, riešutai
4. Apelsininis suflė: grietinėlė, apelsinų sultys, apelsinų želė, želatina
5. Varškinis gaivumėlis: balti biskvitai, grietinėlė, varškė, želė asorti gabaliukai smulkaus tarkavimo
čia aišku dar ne visos variacijos, susigalvoju aš belenkokių
o vat sau įtikti nebegaliu...ieškau kažko naujo...nu einu darban visai dienai, gal sugalvosiu ką nors įdomesnio, kažkaip sukasi mintys apie apelsininio suflė kremą, bet ne su apelsinų sultimis, o su aviečių, dar įmaišyčiau aviečių uogienės, turiu du baltus, du kakavinius biskvitus, gal visai nieko gautųsi, o gal pamaišyti apelsiną su aviete, nu nebežinau, reikia pagalvoti dar