zindant taip patogu kai galima net neprabusti ...
bet daug kas tai kritikuoja. Kokia Jusu patirtis?
Manishke nuo pat pradzhiu miegojo savo lovytej. Ish dalies del to, kad bijojau, kad vyras neuzhvirstu.
Ish kitos puses - kiekvienam juk sava vieta skirta, ir kadangi ji neprieshtaravo, tai man net ir minties nekilo kazhka keisti. Uzhtat po to nereikejo pratint atvirkshchiai.

miega tik savo lovytej
IKI PIRMO NAKTINIO MAITINIMO, MIEGA LOVYTEJE, O PASKUI PAS MUS LOVOJE, NES ARBA AS UZMIEGU IR NENUNESU I LOVYTE, ARBA JI NENORI VIENA MIEGOTI...
Mano abu miega kartu su manimi, tai tėtį jau išvarėm į svetainę (pats kaltas, nesuremontuoja vaikų miegamojo)
Vyresnėlis penkerių su puse (metų), o mažėlis beveik dešimties mėnesių, tai jis žinda kiaurą naktį, nors pirmus 4 mėn. miegojo savo lovelėje ir nebuvo jokių problemų, kol nesusirgo plaučių uždegimu
Tai va, žinau, kad visa tai negerai, bet taip yra mūsų šeimyoje

Miega savo lovytėje,tik kartais rytais, kai dar noriu pamiegoti,tai persikėliu pas save

Miega tik savo lovyteje, o nuo 6.00 val ryto pasipraso pas mus. Todel, kad taip jam paciam miegoti geriau, o kt svarbus dalykas, kad teveliams kartais vieniems lovoje reikia pabuti

QUOTE (desta @ 2004 09 01, 17:02) |
Miega savo lovytėje,tik kartais rytais, kai dar noriu pamiegoti,tai persikėliu pas save ![]() |
Ta pati situacija..

Sveikos,
Na man butu daug mielau jai vaikutis SUTIKTU miegot lovelej, bet jam daug geriau prisiglaudus. Bet jau pradedam miegot lovelej po truputi. Juk vistiek suaugusiu lovoj, na nelabaj higieniska, tokiam mazuliukui.
Na man butu daug mielau jai vaikutis SUTIKTU miegot lovelej, bet jam daug geriau prisiglaudus. Bet jau pradedam miegot lovelej po truputi. Juk vistiek suaugusiu lovoj, na nelabaj higieniska, tokiam mazuliukui.
Rytais dazniausiai pamiegam valandziuke kartu, kai tevelis darbe. O siaip nuo pat pradziu savo lovytej miega