Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

zindant taip patogu kai galima net neprabusti ...
bet daug kas tai kritikuoja. Kokia Jusu patirtis?
Atsakyti
Manishke nuo pat pradzhiu miegojo savo lovytej. Ish dalies del to, kad bijojau, kad vyras neuzhvirstu. wink.gif Ish kitos puses - kiekvienam juk sava vieta skirta, ir kadangi ji neprieshtaravo, tai man net ir minties nekilo kazhka keisti. Uzhtat po to nereikejo pratint atvirkshchiai.
Atsakyti
miega tik savo lovytej
Atsakyti
Miega pas mane, prie krūtinės prisiglaudęs. biggrin.gif
Atsakyti
IKI PIRMO NAKTINIO MAITINIMO, MIEGA LOVYTEJE, O PASKUI PAS MUS LOVOJE, NES ARBA AS UZMIEGU IR NENUNESU I LOVYTE, ARBA JI NENORI VIENA MIEGOTI...
Atsakyti
Mano abu miega kartu su manimi, tai tėtį jau išvarėm į svetainę (pats kaltas, nesuremontuoja vaikų miegamojo) biggrin.gif Vyresnėlis penkerių su puse (metų), o mažėlis beveik dešimties mėnesių, tai jis žinda kiaurą naktį, nors pirmus 4 mėn. miegojo savo lovelėje ir nebuvo jokių problemų, kol nesusirgo plaučių uždegimu sad.gif blink.gif Tai va, žinau, kad visa tai negerai, bet taip yra mūsų šeimyoje blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobšiukas: 01 rugsėjo 2004 - 17:04
Miega savo lovytėje,tik kartais rytais, kai dar noriu pamiegoti,tai persikėliu pas save wink.gif
Atsakyti
Miega tik savo lovyteje, o nuo 6.00 val ryto pasipraso pas mus. Todel, kad taip jam paciam miegoti geriau, o kt svarbus dalykas, kad teveliams kartais vieniems lovoje reikia pabuti wub.gif
Atsakyti
QUOTE (desta @ 2004 09 01, 17:02)
Miega savo lovytėje,tik kartais rytais, kai dar noriu pamiegoti,tai persikėliu pas save wink.gif

Ta pati situacija.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (viltele @ 2004 09 01, 18:13)
Ta pati situacija.. wink.gif

pas mus irgi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na man butu daug mielau jai vaikutis SUTIKTU miegot lovelej, bet jam daug geriau prisiglaudus. Bet jau pradedam miegot lovelej po truputi. Juk vistiek suaugusiu lovoj, na nelabaj higieniska, tokiam mazuliukui.
Atsakyti
Rytais dazniausiai pamiegam valandziuke kartu, kai tevelis darbe. O siaip nuo pat pradziu savo lovytej miega smile.gif
Atsakyti