Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

QUOTE (VaidaI @ 2004 09 02, 06:46)
Mes miegam tik lovyteje nuo gimimo, ir nuo 4 men. jau miega atskirame kambary thumbup.gif

Šaunuoliai. thumbup.gif

Mes irgi nuo mažumės miegam kiekvienas savo lovoje. biggrin.gif
Atsakyti

Mes iki 8 mėn miegojome kartu. Tiesiog man taip būdavo patogiau maitinti - pusiau miegodama kišt pusiau miegančiai dukrytei papuką ir abi toliau miegam.

Pas mus situacija - analogiška. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemo: 04 rugsėjo 2004 - 20:03
nuo grizimo is gimdymo namu i namus maze miega savo lovyteje wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 09 04, 18:58)
nuo grizimo is gimdymo namu i namus maze miega savo lovyteje wub.gif

MES IRGI MIEGAM TIK SAVO LOVYTEJE, BET MUMS PAPRASCIAU, NES AS NETUREJAU PIENELIO, TAI MAITINAMES IS BUTELIUKO, PER 9 MENESIUS TIK DU KARTUS PAS SAVE BUVAU PASIEMUS - KAI LABAI SIRGO IR BLASKESI VISA NAKTI sad.gif
Atsakyti
Kazkas cia sake, kad vaiko migdymas tevu lovoje, tai jau lepinimas, vadinasi mano mergaiciukas baisi lepune, nes dar ne karto nemiegojo savo lovytej wink.gif Ta lovyte kaip aksesuaras pas mus stovi smile.gif Man atrodo, kad graziuoju jos is savo lovos neisprovodinsiu, nes ji cia tooookia seimininke jauciasi. Tetukas musu seniai ant sopkutes miega rolleyes.gif Vis sako grisiu, bet kai pamiegojom pora kartu trise, tai tetis greit ant savo sopkutes perbego, nes dukriukas turi miegoti skersai lovos, jai isilgai kazkodel netinka g.gif Tai trise mes ten ne pro kur netelpam dry.gif
Kadangi, Leja man nuo papo naktim nenulipa, tai jauciu dar ilgai tetukas bus tremty wink.gif
Atsakyti
Iki 4 mėnesių sunus miegojo savo lovytėj,bet kai pradėjo dygti dantukai pasiėmiau pas save.Sako buvimas šalia mamos mažina skausmą thumbup.gif
Atsakyti
O mes savo Viliuka nuo gimimo guldem nakciai miegot i atskira kambari. Siaip tai as iki vidurio nakties miegu su vienu diedu - savo vyru wink.gif , o kita puse dazniausiai su kitu - savo suneliu thumbup.gif Kartais net sugriesyju ir pasiimu ji pas save i lova, bet siaip stengiuos pamaitinusi paguldyti ji i lovyte ...
Atsakyti
QUOTE (sniegena2 @ 2004 09 03, 19:26)
Kai laukiausi, planavom, kad vaiko ginkdie nelepinsim ir migdysim jo lovelej. Dabar maziui 3 savaites ir jis sekmingai okupavo tevelio vieta seimyninej lovoj. Negerai, labai negerai... ir kada nors reiks tai sprest... greit... bet kai pagalvoji apie visas protesto akcijas protest.gif , kurias reiks iskesti, kai maziu tremsim i jo lova, net nupurto. Taip ir lieka mazasis okupantas neribotam laikui salia mamos... 2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mes ir dar miegam kartu!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bandom pratinti savo loveleje, bet tik iki 2 val. nakties, o paskui parpia pas mus mano papa apsikabines!! biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (kendi @ 2004 09 01, 16:54)
IKI PIRMO NAKTINIO MAITINIMO, MIEGA LOVYTEJE, O PASKUI PAS MUS LOVOJE, NES ARBA AS UZMIEGU IR NENUNESU I LOVYTE, ARBA JI NENORI VIENA MIEGOTI...

Lygiai taip pat smile.gif , ka darysim veliau,Kendi??? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o as esu griezta tuo atzvilgiu.Vaikas privalo miegoti savo loveleje.Pamaitinu ir i lovele.Pastaruoju metu ryte keliasi apie 7 ,bet isikeliu pas save i lova ir pamiega dar kokia valandziuke.
Atsakyti
QUOTE (Astyte @ 2004 09 06, 18:47)

Bandom pratinti savo loveleje, bet tik iki 2 val. nakties, o paskui parpia pas mus mano papa apsikabines!! biggrin.gif thumbup.gif

PAs mus lygiai tas pats tik ne nuo 2 naktie o nuo 2.30 laugh.gif laugh.gif laugh.gif BEt taip prasidėjo kažkur prieš gerą mėnesį, o prieš tai miegojo savo lovytėj rolleyes.gif
O dabar kai sirguliuoja, tai užmiega prie papo, perkeliam į lovytę ir po apie 1 val, verksmas, kėlimas pas save į lovą, papukas ir miegas doh.gif
Atsakyti
Mano lelius nei karto lovelej nuo gimdymo nemiegojo. Oi bus vargo, bet ka darysi, kad toks vaikas. Miegojo kai buvo naujagimis su manim, o dabar tik vezime, ir dar prabudusi smarkiai supuoti reikia:))
Atsakyti