Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

QUOTE (Koste @ 2004 09 01, 19:17)
pas mus irgi smile.gif

Pas mus taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Aš už vaikiuko miegojimą savo lovelėj. Ten jam saugiau. O jei nori miegoti tik su mamyte tai jau lepinimas. Mamytė miega su tėveliu, o vaikeliai savo lovelėse wink.gif
Atsakyti
Iki siol mano 2,5 men dukryte miegojo su manimi, o dabar bandau ja i lovyte istarabaninti smile.gif
Siandien lovyteje dukryte miegojo iki 3 val. nakties....o paskui vel su manimi. Bandysiu ilginti jos miega lovyteje, nors patogiau su ja miegoti kartu, nes maitinu.
Atsakyti
Mes miegam tik lovyteje nuo gimimo, ir nuo 4 men. jau miega atskirame kambary thumbup.gif
Atsakyti
manasis irgi miega tik lovytėje, vat ir būna problemų jei kitur nuvažiuojame ir nera lovelės (net manieže nenori iegoti). Taip pripratęs prie lovytės, kad siaubas smile.gif
Atsakyti
As labai dziaugiuos, kad papratinau suneli miegot savo lovytej, nes is pradziu, kai miegojo pas mus lovoj, tai nemiegojau as, vis jaudindavausi, klausydavau kiekviena kveptelejima.
Atsakyti
Kai laukiausi, planavom, kad vaiko ginkdie nelepinsim ir migdysim jo lovelej. Dabar maziui 3 savaites ir jis sekmingai okupavo tevelio vieta seimyninej lovoj. Negerai, labai negerai... ir kada nors reiks tai sprest... greit... bet kai pagalvoji apie visas protesto akcijas protest.gif , kurias reiks iskesti, kai maziu tremsim i jo lova, net nupurto. Taip ir lieka mazasis okupantas neribotam laikui salia mamos... 2.gif
Atsakyti
AS TAIPAT MIEGOJAU SU DVIEM SUNELIAIS KARTU. KAI MAITINAU MAZYLI TAI BUVO LABAI GERAI , BET DABAR JAU MIEGA ATSKIRAI TIEK VIENAS TIEK KITAS thumbup.gif IR JOKIU PROBLEMU NETUREJAU VISKAS LABAI GERAI GAVOS thumbup.gif DABAR IR AS PATI GALIU RAMIAI PAMIEGOT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (redzike @ 2004 09 02, 09:45)
manasis irgi miega tik lovytėje, vat ir būna problemų jei kitur nuvažiuojame ir nera lovelės (net manieže nenori iegoti). Taip pripratęs prie lovytės, kad siaubas smile.gif

Aga ta pati situacija.. nera lovytes - nera ir miegiuko blink.gif nors imk ir veziokis visur su savimi laugh.gif
Atsakyti
Mano Viltyte tai uzmiega savo lovyteje, o atsikelia jau teveliu smile.gif
Atsakyti
Musiskis nuo tada kai jam buvo 2 savaites miega savo lovyteje biggrin.gif Iki tol miegojo su mumis, nes nebuvom nusipirke jos unsure.gif
Dabar kai atsikelia anksti tai kartais perkeliam pas save i lova ir dar valandele numinga rolleyes.gif
Atsakyti
Mes iki 8 mėn miegojome kartu. Tiesiog man taip būdavo patogiau maitinti - pusiau miegodama kišt pusiau miegančiai dukrytei papuką ir abi toliau miegam. Bijojau, kad bus sunku pripratinti miegoti savo lovelėje. Bet vieną dieną pastebėjau kad maniškė miegodama nebesiglausto kaip anksčiau, apsiverčia ant šono, kito nuo manęs ir ramiai užmiega. Nuo tada pradėjau guldyt atskirai ir jokių problemų. Bet dabar taip pati nebeišsimiegu ajajajai.... biggrin.gif Kai naktį paprašo valgyt, reikia atsikelt, iškelt vaiką, pamaitint, po to vėl paguldyt ajajajaj..... Ot tinginė tongue.gif Nors pupos lovytę pastatėm šalia mūsiškės ir dar vieną šoną nuėmėm tongue.gif
Aš galvoju, kad reikia pabandyti miegoti visaip ir žiūrėti kada geriausiai visi išsimiegat, nežiūrint visų "taip negerai", "taip vaiko lepinimas", arba "kaip jūs taip anksti vaiką iškraustėt į kitą kambarį" ir t.t.
Atsakyti