Įkraunama...
Įkraunama...

Draugų pasirinkimas

Kokie yra jūsų draugai, ar daug jų turite?
Ar renkatės tokius, su kuriais galėtumėte tiesiog smagiai, nerūpestingai leisti laisvalaikį, ar tokius, kurie giminingi jūsų sielai pomėgiais arba savo psichologija?Ar susipažįstate dažniausiai per draugų draugus, ar atskiruose susiėjumuose, su skirtingos aplinkos žmonėmis?
Mano draugystės tai dažnai būdavo ne iš artimųjų rato, o iš įvairios aplinkos, geriausiai visuomet kažkodėl sutariu su vyresniais :smile.gif
Mano draugai atsisijojo, galiu pasakyt, kad faktiškai visi jie buvo kitokios pasaulėžiūros nei aš, ne tie pomėgiai, interesai, aplinka, net iš širdies nelabai su kuo giliau pakalbėtum, buvo ir tokių, kurie naudojosi, išdavė...
Tik dabar pradedu formuoti tarsi naują savo draugų ratą, kurie būtų labiau prie meno, gilesnės asmenybės...tačiau yra keletas draugų, kurie mus domina tik kaip laisvalaikio praleidimui, kelionėms, manau, kad tai irgi būtina, o kad rasti taip viską viename...nelabai..(na, mano vyras turbūt išimtis wink.gif, bet kartais, kai jis dirba, apninka liūdnos nuotaikos, ir to bendravimo su aplinkiniais pasigendu).Gerai buvo pasakyta vienoje laidoje "bendravimas, draugystė su žmonėm tai tarsi išvėdinimas savęs, savo minčių wink.gif, nors dažniausiai man brangiausias ne bendravimas su draugais, o su vyru, vaikais, knygom...Galbūt esu pakankamai užsisklendusi, dažniau išsisakau čia, raštu wink.gif (nors gal kam nors atrodo kitaip)...
Ten dar minėjo, kad draugų mažiausiai turi tie, kurie jaučiasi esą vos ne pasaulio centru, pernelyg nepriklausomi arba su visiškai skirtinga savo pasaulėžiūra, todėl būna atsiskyrę ir užsidarę, dar kai kurie neturi draugų todėl, kad patys yra ganėtinai tušti, negalintys duoti kitam nieko įdomaus, nieko vertingo?Ar sutinkat su tokiais pastebėjimais?
Atsakyti
Ingrida, grizk i taka, buk zmogus...Noretusi su tavim padiskutuot, bet sitas forumas man svetimas ir as jame svetima...  :smile.gif
Mums ten tikrai truksta taves ir tavo temu wink.gif
Atsakyti
na pasaulio centru saves nelaikau, bet draugu daug neturiu, kita vertus ka laikyti draugais, o ka tik pazystamais? ???
Atsakyti
na pasaulio centru saves nelaikau, bet draugu daug neturiu, kita vertus ka laikyti draugais, o ka tik pazystamais? ???

galim ir apie tai padiskutuot wink.gif, gi tema labai plati  :D
Atsakyti
Ingrida, grizk i taka, buk zmogus...Noretusi su tavim padiskutuot, bet sitas forumas man svetimas ir as jame svetima...  :smile.gif
Mums ten tikrai truksta taves ir tavo temu wink.gif

[smiley=smiley1.gif] [smiley=smiley1.gif] [smiley=smiley1.gif] oi tik nepykit kad juokiuosi
Atsakyti
Ingrid nezinau ka kuo laikyti, kas draugas , kas tik pazystamas, gal tas kuo gali pasitiket, kas reikalui esant padeti gali - draugas ???
Atsakyti
O ką ir kiek jie jums reiškia, su kuo sulygintumėt? Viena mūsų pažįstama net šeimą iškeitė į draugus ohmy.gif, beje, mano pirmasis-irgi panašiai  ;), nesveikai kažkaip-kaip koks narkotikas...ką jie gauna iš draugų daugiau nei gali duoti puiki šeima?
Atsakyti
kaip suprast iskeite?
Su vyru pas mums toks nerasytas susitarimas - gali daryt, susitikt, buti kur nori kiek nori, jeigu tai neskaudins ar netrukdyt kitam, kitaip tariant, jeigu jis su draugais nori i zvejyba varyt kelioms dienoms - jokiu problemu, jeigu aisku atsiklausia manes ar gali, nors ir zino kad gali, jeigu as kitu planu netureciau, buna kad ir i bariuka koki ir gryzta velai, irgi perspeja. Tas pats, jeigu as ka nors panasaus noreciau, jeigu planai nesusikerta - jokiu problemu
Atsakyti
t.y. tai tapo pagrindinių nuolatinių kivirčų objektu, jei ko man reikėdavo, tekdavo palaukt, o jei reikdavo pagalbos ar kompanijos draugams-jis būdavo ten pirmas :smile.gif
Atsakyti
tokie jau tie vyrai, va paprasai ka nors kartais atsimena, o jeigu kas ko i zvejyba papraso - cia jau ne kartais, visada atsimena wink.gif
Atsakyti
O ką ir kiek jie jums reiškia, su kuo sulygintumėt? Viena mūsų pažįstama net šeimą iškeitė į draugus ohmy.gif, beje, mano pirmasis-irgi panašiai  ;), nesveikai kažkaip-kaip koks narkotikas...ką jie gauna iš draugų daugiau nei gali duoti puiki šeima?

Maniski pirmais men po vestuviu irgi lakste su draugais visur: tai reikia pagelbes, tai jau susitares, tai i kavine veda... Nebudavo svarbu, kad mes vakara budavom susitare kartu praleisti sad.gif.

Bet praejo nemazai laiko ir apsislifavom, prisitaikem vienas prie kito. Nors retkarciais visko buna ;D...

O del draugu, tai turiu keleta tiru draugu. Su jais galima iki ryto prasneket apie viska... pasipasakot, pasibedavot...pasidziaugt, kas aktualu su tikrais draugais, nes dauguma "draugu" pradeda pavydeti sad.gif.
Atsakyti
Žmogus draugu pasidaro tik per tam tikrą bendravimo laiką.Šiaip tai gana atsargiai juos renkuosi, niekada stačia galva ir atvira dūšia į naujas pažintis nepuolu,viskas palaipsniui, po truputį, nes jau , kai nusprendžiu, kad tas žmogus -yra mano draugas, labai daug ką dėl jo galiu padaryti ir labai tuo žmogumi pradedu pasitikėti.Nors, dabar , kai pagalvoju, iš draugų šimtaprocentinio atsidavimo,supratimo ir palaikymo nesitikiu, nes ne vieną kartą įsitikinau, kad kiekvienas sąvoką"būti draugu" supranta skirtingai, o dažnai tai neatitinka tavo stereotipo, bet nuo to juk žmogus blogenis nepasidaro.
 Dabar permečiau mintyse visus žmones, kuriuos vadinčiau draugais, tai gal tik pora būtų tokių, kurie  ne tik paplepėjimui prie kavos puodelio tiktų, o tokie, į kuriuos nelaimės atveju ar šiaip reikalui esant, galėčiau bet kada kreiptis.
 O amžius- kažkaip taip gavosi, kad , kad tik vienas man artimas žmogus yra gerokai vyresnis, kiti panašaus amžiaus kaip aš plius minus 5 metai.Nors niekad nesirinkau, kad va vyresni, tai jau į draugus netinka.Tiesiog gyvenu ir dirbu tokioj aplinkoj , kur vyresni už mane yra iki 40 metų.
Atsakyti