Dabar reikalausiu, kad mano visi draugai elgtusi papunkciui va taip ;D
QUOTE |
Dabar reikalausiu, kad mano visi draugai elgtusi papunkciui va taip ;D |
;D ;D ;D
As aplamai nesuprantu kaip draugystei galima nustatyti taisykles.
Iš tikrųjų keičiantis situacijai keičiasi poreikiai, vertybės,domėjimosi objektai ir t.t... Taigi keičiasi ir draugai - vieni nutolsta, kiti priartėja. Vadovaujuosi ta banalia mintimi, kad tikrų draugų yra tik keletas, visi kiti - pažįstami
Bet man rodos, kad draugai, su kuriais draugauji nuo vaikystės - patys ištikimiausi. Ir labai džiaugiuosi, kad bent vieną tokią draugę tikrai turiu

QUOTE |
;D ;D ;D As aplamai nesuprantu kaip draugystei galima nustatyti taisykles. |
nu gi, nebūkit tokios rimtuolės, čia galima įvairiai suprast, neimt už gryną pinigą, juokais ;)....
draugas yra tas, kuriam paskambinti gali 4 ryto...
QUOTE (Laselis @ Pirmadienis, 02 Birželio 2003, 17:35) |
Draugai yra lyg tylus angelai, kurie pakelia mus aukstyn , kai musu sparnai pamirsta, kaip reikia skraidyti. |
grazus zodziai jega

kas man yra draugas ,tai sunkus klausimas , manau tai artimos sielai zmogus . turiu draugu su kuriai tik pasbendravus galiu pasakyti , kad jis bus mano draugu , nors praejo vos 10 minuciu, manau ,kad draugysteje kaip ir meileje kuo daugiau duodi tuo daugiau gauni, tik aisku reikia zinoti , kad tai ka duodi bus ivertinta. mano gyvenimas butu liudnas be draugu.neseniai sukuriau seima ,auga sunytis , tuo didziuojuosi ir draugai kuriuos turiu dziaugiasi su manimi tuo ka turiu. manau tikru draugu prarasti neimanoma.

Geriausi draugai tie, su kuriais kartu augom. Nors bėgant laikui keičiasi darugai, bet nuo mokyklos laikų likę draugai artimesni. Su jais jautiesi namie. O jau studijuojant, dirbant atsiranda kiti. Kurie, kaip taisyklė, dažnai keičiasi dėl padėties visuomenėje, finansinės būklės, požiūrio ir t.t.
laabai daug, ivairaus amziaus,plauko draugu turiu..ejau....bet dabar, aplinkybes taip susikloste, kad geriausi draugai, tai mano mama,mano vaikai ir vyro mama
...dar dvi drauges,patikrintos laiko, kurios visada pades, jei tik prireiktu. As labai vertinu draugyste. Tikri draugai - didziulis turtas.

neturiu ne 1