As tiesiog negaliu sulaikyti liudesio ir kartais net asaru kai pamatau gatveje kokia nuo vargu sulinkusia senute, drebanciom rankom prasancia centu. Man viada pries akis iskyla mano seneliai, ju sunkiai dirbti darbai ir kad senam zmogui Lietuvoje sunkus gyvenimas... Duodu as tu pinigeliu.... galbut kada nors ir man kas duos kelis centus kai ju labai reikes.
Esu visu savo kiemo katinu globeja. Kaip ir mano mama. Kol gyvenau pas tevus globojome kokis 5-6 katinus, nesdavom jiems valgyti, padarem tokia lietaus nepermerkiama budele, kad jie nesusaltu.
Atsirado zmoniu, kurie mums pradejo priekaistauti, taciau nelabai aisku kodel, juk tie gyvunai yra svarus, sveiki (nesimato jokiu ligos pozymiu), o kiek zmoniu ismeta istisus kaulus ar duonos gabalus i siuksliu konteineri, tai negi jiems gaila pagelbeti gyvam padarui.....
Dabar su vyru gyven atskirai, tai ten irgi radau tokia katyte, kuria pradejau globoti..... tiesiog iekau jos kiekviena diena ir nesu valgyt, kad tik skranduke ka nors turetu.... juk ateina ziema jiems vis sunkiau ir sunkiau su maistu
Tiesiog as manau, kad kas tai bebutu- zmogus ar gyvunas- reikia jam padeti. Visi nori gyventi...
Ar jus turite tokiu globotniu? gyvuneliu ar zmoniu- nesvarbu....
o gal tikrai as cia kazkokia isskirtine su keistais poelgiais.