Įkraunama...
Įkraunama...

Namų tvarkymas

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 25, 13:46)
Leidžiam leidžiam  biggrin.gif Tik nuleidimo sistemos gali būti skirtingos. Pas vienus juk būna toks mažesnis paspaudimas, kur vienu kartu visas bakelis neišbėga, o paspaudus didesnį - pilnai išteka. Tai bent pas mus ne du, o pats mechanizmas su stabdžiu. Po paspaudimo reikia antrą kartą spaust ir neišbėga visas vanduo.

smile.gif
Anksčiau buvo pas mus irgi buvo tas su stabdžiu, bet ne visiem namuos išeidavo antrąkart nuspaust - pvz. vaikams... O dabar naujuos namuos dvigubas, tai po mažo reikalo nuspaudus mažą mygtuką, nedaug vandenuko nubėga - toks mažalitris bakelis biggrin.gif . Gal šitam tą tabletę pabandyt - dar nebandžiau... Gal ir spalvinsis tadu man vandenėlis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 rugsėjo 2013 - 20:18
QUOTE(jausma @ 2013 09 16, 15:23)
Sveikutes, dziaugiuosi, kad viska spejate ir patinka jums namu tvarkymasis.
O ka man daryti, gal patarsite kai nei noro nei jegu neturiu tvarkymuisi, kaip pasisamdyti namu tvarkytoja.
Kazkaip ler skelbimus baugoka.....gal ka rekomenduotumete netoli Vilniau gyvenu.

sveikos namu svarintojos !

oi kaip man sunku pradet tvarkytis . Deja neturiu tokio hobi ir nejauciu didelio malonumo tvarkymuisi , ypac pradeti tvarkytis. Tad dazai paskaitineju apie tvarkymasi ,kad labaiu save sumotyvuociau .

is savo patirties :patinka tvarkytis ne vienai , su kompanija linksmiau , pvz su vyru ar dukra smile.gif
beto tuomet labaiu vertinamas sutvarkymas ir ilgia isilaiko smile.gif

Norejau pkalust ar isbandete nauja sluota WHIZZ MOP dabar grupinia parduodama. Kibiras su pedalu isgrezimui ?

AR VERTA PIRKTI ? g.gif labai jau gundausi . kaina 99 lt

Del namu tvarkytojos , mano drauge , salia vilniaus , samdosi moteri , kaina mazdaug 1 lt uz 1 kv.m.
pas ja 150 - tai ir moka 150 lt / Tvarko viena karta i savaite .

dar priklauso kiek zminiu gyvena ar yra naminiu gyvunu ir panasiai .

jei domintu atsiusciau kontaktus i a.z

Atsakyti
Nespėju biggrin.gif. Paprastai geriausia pasiskirstyti darbus ir tvarkytis po truputį kiekvieną dieną. Bet kaip tingisi doh.gif. Tikiuosi, ir mane motyvuos šita tema. smile.gif
Atsakyti
Kiek gerų idėjų, ypač dėl siūlių impregnanto thumbup.gif Bet kai kvadratūros daug, tai vienai vargas...
Gal yra kur tokia tema, kur namų tvarkytojos, galinčios padėti sutvarkyt namą, skelbiasi? Niekur neatrandu, vien tik auklės... gal nėr g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2009 10 17, 17:39)
Man irgi tos mikropluosto sluostes tikras stebuklas thumbup.gif Anksciau langu valymas budavo katorga,o dabar su tuo skurliu ir kas dien galeciau valyti, tik su remu is lauko puses tai reik terliotis doh.gif Spinteliu dureles ir stalvirsius,bei metaline kaitlente su jais nuvalyti vienas juokas- nei pirstu, nei jokiu "ismozojimu" nelieka

Labai mane domina kokias sluostes naudojat?... Noreciau buiti su joms pasilengvinti.Langams as nusipirkau Trend, tai dar tik pabandziau, kol kas patiko. O idomu spintelems, stalvirsiams, metalinei arba keramikinei kaitlentei kokia reiktu naudoti? Dar man labai reiktu kokios sluostes ar kazko mediniam valgomojo stalui. Pasidalinkite patirtimi kiek jus tu sluosciu turite ir kam skirtu kad butu patogu...
Atsakyti
Va pasidalinsiu nauja patirtimi, kaip lengvai ir nekenksmingai nuvalyti duso kabinos stikla nuo kalkiu.. Visiems lyg zinoma, bet ne visu isbandyta mirksiukas.gif Siandien darbe kazkaip pasisuko kalba apie valymo priemones, tai bendradarbe pasake, kad valyti kalkiu apnasoms nera geresnio valiklio uz paprasta acta- valosi kaip per reklama biggrin.gif Na sakau isbandysiu... Ir ka- puikiai nuvale net gan isisenejusias nuosedas nuo stiklo, krano , vonios lentyneles !!! Vis atrodo, kad kokia stebuklinga chemija pades, bet naturalesnes priemones nepakeiciamos rolleyes.gif Nebepirksiu jokiu brangiu ar pigiu apnasu valikliu, nebus geriau uz acta doh.gif

Taip kaip su zidinio stiklu buvo. Pirma karta kuo tik nevalem- neima ir vsio doh.gif Nusipirkom specialu valikli- baisi chemija, popierius nuo jo tiesiog apdega, saugoti, kad kazkur neuzkristu, ranku neisgrauztu. Bet valo. Kol nesuzinojom, kad puikiai valo tie patys pelenai is zidinio, ir pasirodo net geriau uz ta valikli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 02 11, 21:27)

Taip kaip su zidinio stiklu buvo. Pirma karta kuo tik nevalem- neima ir vsio doh.gif  Nusipirkom specialu valikli- baisi chemija, popierius nuo jo tiesiog apdega, saugoti, kad kazkur neuzkristu, ranku neisgrauztu. Bet valo. Kol nesuzinojom, kad puikiai valo tie patys pelenai is zidinio, ir pasirodo net geriau uz ta valikli  mirksiukas.gif

Uo, įdomu. Papasakok plačiau apie pelenus. Ar juos su kuo nors maišyt? Kaip vyksta stiklo šveitimo procesas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 12, 01:00)
Uo, įdomu. Papasakok plačiau apie pelenus. Ar juos su kuo nors maišyt? Kaip vyksta stiklo šveitimo procesas? smile.gif

As stikla su cif valau, arba paprastu langu langu valykliu. Beto geriausiai ishvalo azuolines malkos thumbup.gif Pats issivalo stiklas.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2014 02 12, 12:12)
As stikla su cif valau, arba paprastu langu langu valykliu. Beto geriausiai ishvalo azuolines malkos  thumbup.gif Pats issivalo stiklas.

Geras. Kiek visokių išmyslų pasirodo yra biggrin.gif Reikės išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 02 11, 22:27)
Nebepirksiu jokiu brangiu ar pigiu apnasu valikliu, nebus geriau uz acta doh.gif

As actu visada virtuveje krana, kriaukle ir aplink valau thumbup.gif Uzpilu, palaikau ir viskas - svaru. Nei kvapo valykliu, nei nuodu 4u.gif Vonioj stiklines lenteneles irgi su actu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 12 vasario 2014 - 14:54
QUOTE(Ju.Ju @ 2014 02 12, 15:53)
As actu visada virtuveje krana, kriaukle ir aplink valau  thumbup.gif Uzpilu, palaikau ir viskas - svaru. Nei kvapo valykliu, nei nuodu  4u.gif Vonioj stiklines lenteneles irgi su actu.

Gal ir nelabai protingas klausimas blush2.gif bet kokį actą Jūs naudojate? Parduotuvėje mačiau maistinė acto rūgštis apie 70 proc. ir obuolių actas 6 proc. O gal dar kokie jie būna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2014 02 12, 15:36)
Gal ir nelabai protingas klausimas  blush2.gif bet kokį actą Jūs naudojate? Parduotuvėje mačiau maistinė acto rūgštis apie 70 proc. ir obuolių actas 6 proc. O gal dar kokie jie būna?  biggrin.gif

Būna ir maistinė acto rūgštis 9 proc.
Aš tai skiedžiu actą perpus su vandeniu į purkštuką- naudoju visur- kriauklei, voniai, unitazui, skalbimo mašinai. Plaudama grindis kartais įpilu acto, kartais- sodos. Dar valymui superinis reikalas- citrinos rūgštis arba tiesiog panaudota citrina- ištrini pvz., nerūdijančio plieno kriauklę- blizga thumbup.gif
O šita 70 proc. labai tinka, kai virtuvės kriauklė kemšasi- supili į ją pakutį sodos, tada bonkelę rūgšties ir, kai viskas išputoja, puodą verdančio vandens- ištirpdo visus riebalus.
Atsakyti